everything back but you

om nån vill veta vad min dag har bestått av så är det väll så att jag vaknade runt nio tiden, fastän att jag inte somnade förens efter ett. Liksom, jag hade bäddat ur sängen på morgonen igår, och glömt att bädda tillbaka, också liksom hade jag hängt ut täcket och allting. Fixade det då. OCH VARFÖR VAKNADE JAG SÅ TIIIDIIIGT. Haha, vaknade av att mamma blåste håret. Men det gör inget mammsen =) Det var skönt att vakna då. Läste lite ur susannas tegelstens bok på nåt runt 500 sidor (eragorn). Den är liksom bra, den världen och draken och allt, värsta fränt! Men iallafall så åt jag min müsli, klädde på mej, fixade och allt. Sen satte jag mej vid datan.. såklart.. snackade med folket, och bestämmde att jag skulle komma till karro. Men samtidigt så ville matte & putte att jag ska ut och vara med dom. Och isaak & kewin också. Iallafall så kom matte & putte och knackade på, så jag gick ut med hunden med dom ;) sen gick jag in och ringde karro ett antal gånger, inget svar :O men sen ringde hon upp, och då bestämmde vi att hon skulle komma hit istället. Jag bjöd henne på mat, eftersom att hon inte hann äta, sen så skrev vi listor (topp 5 i kläder/teknik/söta och allt). sen så drog vi till kewin och spelade cs =D haha, måste bara påpeka hur dåliga jag och karro var.. Jag råkade skjuta på min kompis, och då siktade den på mej och dödade mej! :O taskig kompis, haha, men det var ju jag som började. Och isaak dödade 2 av sina lagkompisar, då kastade dom ut han ur spelet.. x) mm.. jag och karro gick hem sen, för att karro skulle hem. Sen åt jag, men jag var inte hungrig. Men jag tog en fiskpinne ändå!
Och nu sitter jag här. Väntar på att issa ska komma och vara med mej hon också idag, tss. Får väll se vad vi hittar på! Men kul blir det iallafall! Det brukar det ju vara så att ;D Hm.. nu vart jag sugen på att läsa nån annana blogg.

Alltså jag vet att min blogg är fett ointressant nu, jag kan liksom inte komma på nåt att skriva om. Men det är ba att skriva om det första som kommer uppp i huvet! Men det är liksom bara en sak i mitt huvud nu för tiden. Koppla bort det, se om jag kommer att tänka på nåt annat.. Polar! Eller vad är det som är så kul att höra om polar? Haha, inte vet jag. Det var iallafall rätt så kul i lördags iallafall, först åt jag ju taccos hos emma med janine, hon & jessi. Men det känns som om jag redan har skrivit det..
Ring mej nån vettja. Eller gör inte det, ni kanske inte har mitt nummer. Och det lägger man väll inte ut på bloggen.. där går faktiskt gränsen, haha, alla kan liksom se det. Kommer in nån från liksom thailand och ringer mej, ba "va?"!

Iallafall så vill jag inte klippa håret. Det var ju bara två månader sen sist, men det känns som om det var hur länge sen som hellst.

OBS! Viktigt meddelande: om du skickar sms till mej, förvänta inget svar. Om du sms:ar att jag ska ringa, förvänta inte att jag kanske gör det. Har inge pengar på mobilen, får inte det förens till jul! Men ring mej iallafall gärna, även om du är från thailand.

haha, hejsvejs! v

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din blogg är inte alls tråkig.
alltid kul att läsa hur det går för dej å Issa med skatebordkarriären, vad
ditt senaste bus är, skolan m.m.
så fortsätt! :D

2007-10-30 @ 10:36:01
Postat av: linus

argh mitt namn visades inte men det var jag som postade där uppe ^ hehe

2007-10-30 @ 10:36:39
Postat av: Lisa

äh, din blogg är grrrym ju!
fast suck. orka polar.
hade ni roligt på teatern i tisdags? jag kunde inte komma :( vi ses.
/Lisa

2007-10-31 @ 22:16:48
URL: http://lisa94.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0