VALBORGSAFTON ---

  hur många använder sej av uttrycket "valborgsafton" egentligen? dom från stenåldern? tänker väll vissa. men jag säger så. för vad ska man annars seja? "den sista", eller? annars brukar jag seja majbrasa dagen då. men det klagar ni också på.
min dag har varit underbarast med dom underbaraste vännerna :)<3 har varit med janine och jessi, dom sov här. vi hade spa kväll igår, asa kul :D vi knäppte as mkt kort, men bara vissa fick vara med på mitt galleri på lunarstorm --- Lindiiz__  kommentera!!!
senare idag så var vi ner på centrum och köpte choklad <3 sen så var vi med jonna också :)<3 vi ha haft så kuuuwl!
Med er är jag som lyckligast.
jag ska nog göra mej i ordning nu. ska ju ner på brasan här nere i vävland, ska gå med jessi och janine. vi kanske ska sjunga karokie! om vi törs vill seja. just nu så väntar jag på att jessi ska komma, för vi ska gå tillsammans ner till brasan. nu ä hon här
pyss!


tjollahopptjollahej !

 snygg bild, javet.

Hej! polar igår då, väldigt många igenkännande ansikten där. träffade sötnina som jag inte har träffat på så länge! älskar dej min lilla makarooon x)
det var inte så jätte roligt den här gången.. de blir typ ba tristare och tristare. men vi var ju bara tre st som gick tsm den här gången såå... men sophie och totta fick mej att sjunga karokie med dom. karra-karra-mell låten med månsen... sämst typ. men jag tycker att jag var duktig, inte för att jag hördes men ändå.
totta tyckte att jag och sophie ba sprang runt hela tiden. sophie ville mest ut och ta luft. jag ville dansa, typ hela tiden. men vi fick ju göra som alla ville då. sophie köpte 3 (!) drickor och två godisar. totta köpte 2 drickor och 1 godis och en kex chokla'. jag köpte ingenting, så jag skulle slippa borsta tänderna när jag kom hem. smart ;D men det gjorde jag ändå. för jag tog ju ett päpple.
och snart är det sista april, vart ska alla vara ? :O jag ska nog vara i vävland iaf. det är tryggt de (H) och idag ska jag kanske va me janine och jessi :)<3 men jessi skulle typ på ikea en snabbis först tro ja.
lukas klass har spelat skolfotboll igår, och dom vann 2 av 3 matcher, den sista vart de lika på. duktiga glin! dom gick vidare till finalerna å de idag dpm första matchen är typ om en halvtimme. ska väll kanske palla mej dit! ogrå cyklade jag dit.. det är typ på sporthallen eller nåt. men nu ska jag inte blogga mer.

HEJDÅ!


PRAODAG!

tjenis ! idag så har jag och issa praoat, det var rätt kul. det började med att vi skulle mötas kl. 9 vid hästarna. jag var först. jag vart värsta orolig och tänkte "shit, vart är issa?! jag brukar ju aldrig vara först... tänk om de har hänt nåt?? eller om hon redan stuckit?!" men bara nån minut efter så kom hon. Vi tog vägen över örnen, och min cykel lät som ett tåg!! irreterande eller... men om.. ;O
sen när vi kom dit så fick vi vänta ett tag på uppgifter. för mamma var ute med zurprise. (vår hund, jag tkr inte att namnet är mobbat, så vrf skrattar vissa åt de? o; ) sen kom hon in. vi fick montera upp väldigt många fyrverkerier,  och så hade vi på oss universums hetaste glasögon!! lovar!!! :D vi var värsta super spionerna i dom. (; och vi fick srtera lådor, monter mera, lyfta undar saker å sånt.... och sen vid tolv tiden så åt vi LASAGNE <3 efter maten så gick vi ner på vivsta å köpte glass - TOP HAT, värsta goooda glassen! Men mår illa av tanken att äta en glass till under det här året... men det kmr jag göra ändå, så oroa er inte! (; vi stack upp på vivstas skolgård och gick i skogen där. issa ringde nåra kompisar hon kände, men ingen svarade. och ingen tyckte att det var ett dugg konstigt att vi smög omkring där och speja runt.. dom la knappt märke till oss, taskigt ;O... sen så gick vi runt lite till. sen träffade vi janine och jonna :)<3 snackade lite med dom. också kom anton och påpekade min tröja ;d
sen gick vi tillbaka till papperskungen och jobbade. näerå, vi satte oss vid datorn och sökte efter wild kids barn på kamrat.com (; kuuul. hittade typ as många, och liksom vissa hade t.o.m lagt ut sina msn där, så dom addade vi :D kung man är alltså (; när jag kom hem klockan tre typ så drack jag vatten, hoppade studsmatta, lyssnade på musik, åt mat, och nu är jag här. eller jag var ut med zurprise innan också.
vill jätte gärna vara med nån! men jag vet inte vem. kanske susanna, men hon har ju ridning. och det har ju totta med. och karro är bor ju inte här. osv osv... krav man har. men jag får se vad jag hittar på! och imorron är det POLAR!! :D kung kul det!!!!!!! men karro ska på teater partyt. och det blir min allra första gång på polar då inte issa är med, snyft! hon ska på orienterings läger och hoppas på att få syn på julia från wild kids där ;) tror jag.
nä, nu ska jag kila.

HEJDÅ BAJSUNGAR! tack för att du läste min blogg ochsåvidare.. fortsätt med de :D

SEPPPPPPPE DAG !

[ kl. 8.00 ]
hej nu är jag på skolan och hela dagen är helt sepe förstörd! Allt går fel. Jo jag hann få i mej frukost innan jag och issa cyklade i väg till skolan. Och i natt så vaknade jag halv tre och kunde inte somna om förens typ fyra.. :S
Nu ska jag skriva nåt riktigt hemskt för att göra det lite mer dramatiskt för patrik som står och läser. Mohahahaha.. men åh jag har inget hemskt att berätta. Jag kunde inte somna, jag har bara en praodag, det kommer att bli trist på polar för att vi bara är tre st, jag vet inte vart karro är men hon kommer nog snart.. just hon praoar sa issa. Suuug. Jag ska praoa på papperskungen imorron me issa, vi ska väll få öppna lådor och sopa å sånt skit. Kuuuwl. Men dom säljer ju pang pang så jag vill få xD have to run. Skriver när jag kommit hem ! pyss *


[ kl. 12.20 ]
hej igen. Kom hem tidigare än väntat. Mådde illa på skolan och fick åka hem. Sa jag inte att den här dagen var sämst ? aaaop--
vet knappt vad jag ska skriva, händer INGENTING i mitt liv just nu.. men det var väll länge sen det hände nåt kul. Liksom, jag kan inte skriva om någonting! Har inte bråkat lr nåt med nån på sju tusen år. Det händer ingenting. Joo, musikalen är ju på onsdag (: men jag har nog nämnt det ett antal ggr... och.. jag ska praoa på papperskungen imorrn.. har också nämnt det.. ska på polar på lördag.. det har jag också nämnt.
Men jag fyller i alla fall år om 144 dagar! Inte illa ska jag seja. Vet knappt vad jag önskar mej, men palla x]
alltså jag hatar mitt hår. Jag är inte nöjd med frillan som mamma klippte, vadå som att hon skulle kunna klippa nån va.. nä, nu vet jag det. Eller hon kan klippa rakt, men INTE klippa upp som jag vill. Kortaste uppklippet är väll typ 8-9 cm långt nu. Jag som hade klippt det ba 3-4 cm, men det är jag faktiskt lite tacksam över. Att det har växt ut alltså. Uppklippet stod liksom upp :P
ska kila nuja, adjooooss

i can make you dance.

hej allihopa! nu sitter jag här å ser en killkompis till mej garva i webben för att jag sa att hans kompis var mer söt än ful. lol, jag svarade ju bara när han frågade! jag ska inte seja "guu killar är så barnsliga/löjliga" för jag är minst lika töntiga som dom..
men idag på skolan var det kul. men vi fick ingen rast på hela dagen typ, eller en 40 minuters sen på slutet. vi tränade på musikalen typ en och en halv timme på skolan idag, den kan faktiskt bli bra om scenarbetarna inte sitter å drygar och tror att allt ska flytta på sej av sej själv. Vi börjar faktiskt kunna replikern också ! Men förresten, kom och kolla på den :
PLATS : laggarbergs gymnastiksal
NÄR : den 2 maj kl. 18.30
ja, kom bara kom :) den kostar 25 kr för vuxna och är gratis för barn. Men jag ska ju vara den manliga huvudrollen Alex... Och musikalen heter rock'n rollers.  Ooops, om 3 min börjar SJUNDE HIMLEN!
ska kila, de blev ett rätt trist inlägg...

KISS AND GOODBYE * polar på lördag! love is wonderfull<3


my life ,

linda henriksson --  jag föddes den 17 september 1994 kl. 02.57.  Föddes helt vanligt, men en vecka för tidigt. Lilla syster till gullpojken Linus Henriksson, världens goigaste pojke.
Alltså jag har ett tråkigt perfekt liv. En mamma och pappa som aldrig bråkar typ, älskar varandra till tusen än. Tre bröder, Linus, LUkas och Ludvig. Ingen av dom bråkar med mej, dom bråkar med varandra. Jag har så bra som jag kan ha det. En studsmatta, pool på sommarn. Ingen i min släkt har dött i min levnad föruom mammas mormor å pappas mormor. Så "bra" som det kan bli. Det är därför det är så trist att vara jag.
Liksom här sitter jag och beklagar mej för att jag har det så väldigt bra, det är ju mer synd om dom som har föräldrar som bråkar lr är skilda och sånt.
fuck.
Aldrig haft nån allvarlig skada eller nåt sånt. Har skit många vänner. Är duktig på ljuga ( bra egenskap va..). Ja, liksom det är jag. Men ändå är jag liksom... bra, eller speciell. men det är väll för att alla har nåt som utgör just dom. mm..
Jag bara svammlar. Vet inte vad jag ska skriva. var uppe till halv fy ra natten som var. modig och totta sov hos mej, å totta spela 3 åring. Lol ;d

Hejdå. tack för att du läste min blogg, fortsätt med det. Nån gång blir det npg kul!


här är jag igen då (:

AVRIL LAVIGNE  är så HIIIMLA bra ! jag blir ju beroende.. vet nästan ingenting om na, men hon är så coooool..!
men idag så har jag inte gjort så mycket, eller jo! Varit med pilla! Det var OTROLIGT länge sen sist. Skönt att det äntligen blev av (: hon är ju ett år yngre, så vi träffas ju inte jämt heller. Förr var vi ju jämt med varandra, sen 1an. Every day after school. Varje gång i backen - med pilla. Varje kort - ooops, där är ju pilla :D haha, så kung den tiden var!!
Vi hoppade mest på studsmattan vår, skoj de! Också dansade vi, sjung karokie, och ja, lite smått och gott.
Skönt med helj nu i alla fall.. å alltså jag har ju blivit senil. Glömmer saker hela tiden, alltså Linda-style eller. Också har jag tänkt på en sak... varför vill ala s¨gärna bli känd ? ;O jag ska ju inte säga nåt, jag vill ju skälv bli en då. Skådespelerska. Men det är ganska dåligt, för i början blir man ju mer känd oms rollen än för sej själv liksom... men alltså jag vill bli skådis. Men skit samma. En som jag tror kommer att slå igenom är väll totta, med sin röst och hela hon! :) Avundsjuk ;d Men egentligen är det väll inte så viktigt heller.. men det är ju kul, skulle jag tro. Jag är ju känd, på skolan x] Och än så länge, så nöjer jag mej med det.
Skriver inte så viktiga saker.. har nyss bastat- sköönt de ;) Klockar är.. oj shit, halv tolv:D jag vill sova nu, men först äta. Och kanske kolla lite på lunar.

POOOSS *  LIVET ÄR UNDERBART! glömde nästan säga det.. shit va jag suger x0 x]

lindahenriksson , that's me !

HEJHEJ ALLA GODINGAR (:

här kommer den omöjlige igen! Jag sov hos karro inatt, och du vet vaad va vi kan hitta på för knasiga saker! hihi:) igår var vi ute och gick tre km. Skönt de. Vi gick runt lite där där hon bor då. Sen så stack vi hem till henne och fnissade vidare. Det är så skönt att ha en kompis som man har kännt sen barnsben! Liksom som man vet att den alltid finns där och kan lyssna och ge tips och sånt. Och dessutom så sov vi skavfötters ;D det är ju som det är :) karro "får" förståss det mesta av täcket och lite sånt. Men det är ju så det är :)  ramlade ur sängen sen på morronen ;d haha, kändes lite i höften.. men annars rätt skoj ;D och sedan skulle vi på ikea, och då hade inte jag nå kläder som jag kunde ha, Jag kunde välja mellan universums fulaste kofta, eller en blå stor champion-fleece. Jag valde universums fulaste kofta. Bara för att den liksom är skönare. Men så såg jag en sax och tänkte klippa till koftan lite, men det fick jag inte för karro inte.  Men så var det så att hon hade textilspennor... mhm liksom, så dom målade vi lite på universums fulaste kofta. Det vart några prickar runt där längst ner, skrev linda på den, och gjorde två stycken kunga kronor. Fiiint =) så himla nöjd, jag kan ju bli designer ;D näerå. Skådis hellre. Men osäker liksom. Haha, jag och att vara seriös.. jo visst, det går ibland. Japps.
Just nu så håller jonna och jessi på att göra min pres på lunar. Lindiiz__ och lndhnrksn heter jag där. Bli vän med mej (:  jo men nu ska jag inte skriva mer. Livet är underbart [x


Pyyywss! / LINDA HENRIKSSSSON *

PÅSK !

det bästa med påsken det måste väll ändå vara typ... att man är ledig ? Eller kanske... att man får påskägg? Ja, jag har ingen aning. Egentligen så firas ju påsken för att jesus typ hängde på korset på långfredagen och uppstod på söndagen. Men liksom, vem tänker på det nu? Mamma berättade för att förut så var allting stängt på långfredagen. Men men, det är ju inte så längre. Back to real.
Alltså det händer inte så mycket spännande här i mitt liv längre, eller jo.. men det kan jag inte säga i alla fall :) har sett en riktig söting ;D Också har jag väll fått nya kompisar.
Teater föreställningarna är över. Det gick jätte bra! Inte nåt fel alls typ. Och även att gullnupparna Forsberg, Issa och Sussa kom på premiären :) så snällt så snällt! Och kan bara meddela för er som bryr er att nu har jag en till lunar.  lndhnrksn för er som inte fattar så är det Linda Henriksson utan vokaler typ ;)
Alltså jag har inget att berätta. Typ... min mormor och min fejk kusin fyller år idag. Grattis! Men sussi firade vi igår. Och mormor ska vi till idag typ halv fyra.
Karro hon är i stugan hon, och hon ska jag ju ringa idag.. jag ringde na igår, men då var det ingen som svarade. Men jag talade in ett meddelande;) så coooolt ;d  haha :D
Alltså det roligaste man kan göra nu är: gå på polar, busringa, busa med dom hemma, gå ut, och lite sånt. Cykla också, om man slipper eller har en snygg hjälm. Själv har jag en asful, och dessutom så får jag inte cykla utan hjälm... :/ ska få en typ skate hjälm. Dom är ju så cooooola tycker issa och jag ;d haha :) men nu ska jag sluta blogga. Livet är ju typ underbart, glömde nästan skriva de.


Ha de ! puss hej *