tjollahopptjollahej !

 snygg bild, javet.

Hej! polar igår då, väldigt många igenkännande ansikten där. träffade sötnina som jag inte har träffat på så länge! älskar dej min lilla makarooon x)
det var inte så jätte roligt den här gången.. de blir typ ba tristare och tristare. men vi var ju bara tre st som gick tsm den här gången såå... men sophie och totta fick mej att sjunga karokie med dom. karra-karra-mell låten med månsen... sämst typ. men jag tycker att jag var duktig, inte för att jag hördes men ändå.
totta tyckte att jag och sophie ba sprang runt hela tiden. sophie ville mest ut och ta luft. jag ville dansa, typ hela tiden. men vi fick ju göra som alla ville då. sophie köpte 3 (!) drickor och två godisar. totta köpte 2 drickor och 1 godis och en kex chokla'. jag köpte ingenting, så jag skulle slippa borsta tänderna när jag kom hem. smart ;D men det gjorde jag ändå. för jag tog ju ett päpple.
och snart är det sista april, vart ska alla vara ? :O jag ska nog vara i vävland iaf. det är tryggt de (H) och idag ska jag kanske va me janine och jessi :)<3 men jessi skulle typ på ikea en snabbis först tro ja.
lukas klass har spelat skolfotboll igår, och dom vann 2 av 3 matcher, den sista vart de lika på. duktiga glin! dom gick vidare till finalerna å de idag dpm första matchen är typ om en halvtimme. ska väll kanske palla mej dit! ogrå cyklade jag dit.. det är typ på sporthallen eller nåt. men nu ska jag inte blogga mer.

HEJDÅ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0