PÅSK !

det bästa med påsken det måste väll ändå vara typ... att man är ledig ? Eller kanske... att man får påskägg? Ja, jag har ingen aning. Egentligen så firas ju påsken för att jesus typ hängde på korset på långfredagen och uppstod på söndagen. Men liksom, vem tänker på det nu? Mamma berättade för att förut så var allting stängt på långfredagen. Men men, det är ju inte så längre. Back to real.
Alltså det händer inte så mycket spännande här i mitt liv längre, eller jo.. men det kan jag inte säga i alla fall :) har sett en riktig söting ;D Också har jag väll fått nya kompisar.
Teater föreställningarna är över. Det gick jätte bra! Inte nåt fel alls typ. Och även att gullnupparna Forsberg, Issa och Sussa kom på premiären :) så snällt så snällt! Och kan bara meddela för er som bryr er att nu har jag en till lunar.  lndhnrksn för er som inte fattar så är det Linda Henriksson utan vokaler typ ;)
Alltså jag har inget att berätta. Typ... min mormor och min fejk kusin fyller år idag. Grattis! Men sussi firade vi igår. Och mormor ska vi till idag typ halv fyra.
Karro hon är i stugan hon, och hon ska jag ju ringa idag.. jag ringde na igår, men då var det ingen som svarade. Men jag talade in ett meddelande;) så coooolt ;d  haha :D
Alltså det roligaste man kan göra nu är: gå på polar, busringa, busa med dom hemma, gå ut, och lite sånt. Cykla också, om man slipper eller har en snygg hjälm. Själv har jag en asful, och dessutom så får jag inte cykla utan hjälm... :/ ska få en typ skate hjälm. Dom är ju så cooooola tycker issa och jag ;d haha :) men nu ska jag sluta blogga. Livet är ju typ underbart, glömde nästan skriva de.


Ha de ! puss hej *

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0