subwayyyyy!

Hemma, har duschat för ett tag sen, och precis fixat mej. Ska bara kolla när bussen går, sen sticker jag ner till timrå och möter upp ellen som är hos adam :) puss


in tha laggarbääärg


och nej vi hittar inga nya bilder!

Haha ni skulle sett igår på stan! Karro skulle köpa en ny klänning, men det verkade inte vara meningen.. för först så la hon undan den, sen när vi skulle köpa den så betalade dom inte med kort, så vi skulle gå till bankomaten. När vi var vid bankomaten så stod det "STÄNGD" på den. Och vi är ju inte precis duktig på att hitta och veta vart saker är, så vi sa åt en kille som stod bakom oss att gå upp några kvarter, och när han hade gått kom vi ju på att det fanns säkert nån inne på IN. Så när vi skulle till den var vi så himla pissnödig, så karro skulle springa upp för en trappa också ramla hon! Jag bara skrek men hon skrek bara för att jag skrek, haha värsta fult! Också klarade vi inte av rulltrapperna typ heller, också när vi väl hittade bankomaten var hon så pissnödig så hon kunde knappt stå på benen så hon ramlade. Så tog vi ut pengarna när vi lugnat ner oss, och då sprang vi rakt till donken och pissade där. Gick till lindex, när vi står i kön så fattar vi inte vad jag har gjort av påsen?! Då har jag ju såklart glömt den på toan på donken.. så jag får kuta tillbaka och står typ och flåsar som en hund och ropar på han i kassan att han ska öppna toadörrn åt mej. Så gör han det, påsen var kvar :') sen gick allt bra.. förutom att karro typ inte kunde komma ur bussen för hon hade knäppt på sej bältet för hon trodde vi skulle krocka? Haha. Hon ska väl ha klänningen på gatufesten och på hennes fest, så vi får se vad som händer med den då ;> SPÄNNANDE!

Ingen väckarklocka idag iallafall. Skönt, men vi är hur seg som helst. Och anledningen till att jag inte svarar när någon ringer eller smsar på natten är för att jag stänger av mobilen när jag ska sova, för jag haaaatar att bli väckt. Så nu vet ni det! :) Idag lär det ju inte hända så mycket alltså.. ska hem runt fyra, då ska jag duscha och sen ska jag försöka ha tag på ellen. Äter två subway mackor för en, så ska fråga om hon vill med på det. Kupongen går ut idag så det vore ju bra ifall hon var sugen på det ;>
Nu står karro och plattar håret fullt påklädd, och här sitter jag i pjamas tröja och trosor. Kanske ska lägga på ett kol?

adjööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö,
gatufesten imorgon!! :):):)

måndag


Vi har ju förändrats, mjoooo ;b

Godmorgon! Karro envisades med att ställa väckarn på halv elva, hade tänkt att stänga av den när hon somnat men jag tror jag somnade tidigare kanske -.- så den pep imorse, men jag sov vidare en timme till. Och vaknade av att karro hällde vatten i håret på mej.. haha, då klev jag upp. Efter ett tag. Pissa, rostade macka, letade fram bikinin (asså jag fattar inte att jag tappar bort saker på bara några timmar ;o), tog ett dopp i poolen. När jag säger "Tog ett dopp i poolen" är det ju som att jag har värsta stora lyxpoolen, men det är bara en liten pool som går typ till midjan på mej. Den får till och med plats på altan!
Men nu måste jag börja fixa mej, sitter bara i trosor och handduk. Alldeles blöt i håret är jag också, och bussen går om en timme så måste lägga på ett kol om jag inte vill se ut hur som helst.
puss

roast'n'tost är rock'n'roll

Nu har jag kommit in, eller för kanske en halvtimme sen? Jag och karro har fikat nu. Vi gick på långprommis kan man säga, stack innan tio och kom hem efter tolv. Fast vi har ju inte gått hela tiden men ändå ;b nu är jag trött som ett as, skulle kunna somna.
Karro vill att vi ska bädda sängen nu. Vadå vi? Haha nejdå, jag bara skoja
adjöken

kaaaaajjjjjjjoooooooooooo


litte gämmääälll bild

Är iallafall med karro nu, hon ska sova här :) vet inte vad vi ska göra men förhoppningsvist ett dopp i poolen!
kyssssss

todayy

Det var ju inte alls mittnorden på fagga, det var lilla vm i matfors! Lukas är minnsann en duktig lirare han :) ska kolla på nästa match tio i ett, så måste åka om typ 20 minuter. Jag och ludvig höll på och busa och leka under tiden, han ville röra sej och knäppa kort och se hur det blev. Här har ni bilder från idag då;

HAHA asså kolla han ser ut som ett insektsansikte!

"Akta dej ludvig, jag ska knäppa på matchen"

Sen skulle han rida på min rygg, typ resten av dan ;d

Nån klänning från förra året, hittade den nu. Känns weird att ha klänning men aja, dagen till ära.

Sen kom tindra hit, ludvigs kompis, och dom ha klängt och lekt med mej hela dan. Jag badade i poolen på en gång när jag kom hem och då har dom stått och skvätt ner mej ;b haha och sen hoppade ludvig i och gjorde vågor så det vart ju typ HUR HÖGA SOM HELST! Jag bara for runt som en känguru sa dom, älskar småbarn! Så har vi lekt jagis hihi. Jag är ju lika gammal som dom i huvudet egentligen, så varför ska jag försöka vara äldre? Jag kanske också växer upp en dag, även om det förhoppningsvist är lååångt tills dess :)

Men ska kila,
kram!

it can only get better

Godmorgon! En ny dag, känns skönt. Även om jag inte somnade förens vid fyra.. har bara sovit i typ tre timmar, det är illa. Ska åka till fagga och kolla på mittnorden, får se hur länge jag blir där. Säkert länge. Har shortsen och tshirt så hoppas jag blir brun om armarna och benen då! :)
Annars vet jag inte vad som händer, vi skulle ju ha varit i stugan nu men det blev inte så..
Tror jag skulle på stan med karro imorn, har ju kvar månadspengen satt ;>
ska fixa mej, puss

fy skäms linda

Jag skriver fan inte det här för att nån ska tycka synd om mej, eller för att jag tycker synd om mej själv. Jag är bara så himla piss less på allt, på mej själv är det ju om jag ska vara ärlig. Jag tänker fan aldrig klart, jag vet konsekvenserna av mitt handlande, men jag gör ändå ingenting åt det. Jag gör ingenting åt det. Hur fan kan jag vara så jävla hjärndöd?

Det finns en enda person här i världen som jag aldrig skulle kunna säga nej till, har aldrig kunnat säga nej till. Spelar ingen roll vad det än gäller. En enda jävla gång har jag sagt nej till honom, men då var det ju försent. Jag hade redan gjort det jag inte skulle göra. Men sen sa jag nej, men det spelar ingen roll för jag skulle ha tänkt tidigare.

Jag måste fan inse mina vänner eget bästa, för mitt eget bästa är det ingen idé för det pallar jag inte bry mej om. Men att jag gör saker som sårar mina närmaste, jag förstår fanimej inte på mej själv.. det är som att det är två personer i en, ena säger NEJ, NEJ NEJ NEJ. Men andra ba Vafan spelar det för roll..

Du & jag, det kommer aldrig funka. Inte för dej, inte för mej. Varken som vänner eller inte.

Det är över nu..


kvällsprommis

Drog ut med linnéa ett tag, vi gick ner mot timrå. Stötte på några tjejer ur åttan, vart inte så mycket snack för vi skulle till ica, hade ingen koll på vad klockan var. Påväg mot ica träffade vi på tanja, hon bara skratta åt allt jag säger och tycker att jag är typ sveriges dummaste människa, hehe.. också såklart var klockan efter nio, och ica stänger nio. Jaha. Var bara att vända om och gå mot OK istället, dom har ju iallafall öppet till tio. Dumma timrå där allt ska stänga så tidigt ;o vi köpte godis och gick hemåt, skiljdes åt vid hästarna.
Hon ska ju åka till furuvik med gården linnéa, funderade på det jag också ett tag, men ångrade mej. Hoppas hon får det så kul då! Hon kommer iallafall hem till gatufesten som är på onsdag :) eller det är ju på dagarna på måndag och tisdag, men kvällarna börjar inte förens onsdag. Längtar! Lätt att jag ska dit, inget snack om saken helt enkelt.

Och efter semestern ska jag slinga och klippa håret :) det ser jag också framemot, det har ju börjat blivit lite ljusare för jag varit ute i solen. Hoppas på ännu ljusare! Ångrar att jag färgade det, men det har blivit mer lättskött iallafall, och det är väldigt skönt.
Sitter och läser SOLO nu :) har aldrig köpt tidningen förut, men den är väl bra..
Ska upp vid åtta imorgon, lukas har match. Han kom till final! :) eller tror det är semi final eller vad det heter, men han hade gjort två mål idag. Go lukas!

pussssss

hemma från ninisss

Heej! Nu är jag hemma :) jag saknar redan nina, det får absolut inte ta sån lång tid tills vi träffast nästa gång, som det brukar vara.. även om vi ses så sällan, det här är liksom andra gången i år, så känns det som att vi kännt varandra hela livet. Kan säga vad som helst, vara mej själv helt och hållet, retas, skoja, allt. Det är härligt :) men även om det är så så måste!!! vi ses oftare.
Här är lite bilder sen helgen iallafall

Nina äter glass :)

Sen lånade jag nån tröja av nina när vi skulle till stan, värsta hårdrockarn ju ;>

Nina leker med sitt hår när vi väntade på henke

Så var vi och badade i ljungan, det var så kallt i vattnet så vi trodde det blev varmare med kläderna på. Tror det vart det faktiskt, det är väl logiskt? Var iallafall tvungen att hänga upp dom på tork där sen

Hade inte så mycke för mej så jag lekte med blommor

Så har vi målat naglarna! :)


Också är ju michael jackson död.. det var bra onödigt tycker jag. Så skickade ellen nått meddelande att hans kropp bestod av 86% plast så dom skulle göra lego av han så barna kunde fortsätta leka med honom (snarare michael som lekte med barnen ju..) men pappa sa att det inte var sant. Jag skulle iallafall inte vilja leka med hans äckliga plastik näsa utan pigment. Säkert full med konstgjort snor.

:o:o

Gud vad elak jag är, han är ju död stackarn! The king of pop är död :'o vi lägger in min favorit med honom, för att hedra han. Kolla på hela videon, skön ju :)

ÄH DET GÅR JU INTE! Det står bara såhär, på just alla videoklipp med Michael Jackson - Thriller, men alla andra funkar.

Inbäddning inaktiverad på begäran.

Dumheter...
jaja, länken är
här iallafall.
Kolla, fast det är inte hela men jag pallar inte.
Nu vart jag less på youtube, huhu...

Ska hjälpa pappa att duka maten, kyckling och ris. Synd att jag bara äter riset då!
pusssss :)

hos ninaa

Hej igen, är hos nina nuja. Vi är barnvakt åt nora, ninas lillasyster :) nina nattar henne nu. Vi har tagit med henne till kiosken och käka glass. Vet inte vad det blir ikväll, läju inte bli så mycket eftersom vi är barnvakt ett tag till. Men vi får väl se :)
palla inte skriva mer,
pussssssss

oboy snack

Godmorgon! Har nyss ätit makaroner, mycket godare med mat än fika på morgonen tycker jag. Och en stor kopp med mjölk :) yummi. Jag kommer ihåg förut, för några månader sen, då jag verkligen älskade mjölk. Sen gick det över till oboy, men då var det droppen.. jag vart seriöst värsta beroende, har läst i min bok där jag hade skrivit "MÅL FÖR MARS" och sånt där, bland annat så stod det "Max 2 st oboy glas, mogon och kväll": Fast sen så var det streck över det dära också stod det "Okej 4 iallafall!" fuult.. nu tycker jag inte om oboy längre, för jag slutade dricka det och nu är det inte gott alls. Det smakar betskt, blä..
Åker till nina om nån timme, så ska packa nu :)

:)

Följ min blogg med bloglovin

en liten wannabe issa :$ Hon får en länkning så glömmer vi att jag härma henne (a)
http://issabergman.blogg.se

Lite bilder m,m

Känns som att jag inte lagt in bilder på år och dar. Så här kommer några jag missat:

Elin sa åt mej att blunda, och sen när jag ser henne nästa gång. Haha vad är dehär?!

Adam och ellen

Cola :*

En ganska trött linda


Jag fick skjuts till birsta av anna och mormor :) anna är min kusin som jag inte träffat på ett bra tag, jag var ganska sur när dom var här, men jag var hungrig och blev väckt så aa.. det är väl förståeligt hoppas ja (a) är inte så duktig på att hålla humöret när jag väl är sur.
Väl i birsta hittade jag dom tre muskutörerna sittandes på nån bänk på intersport. Sen hände det en sak jag inte tänker berätta, idioter! Jaja. Sen drog issa bort till fredrik, så var det bara jag, ellen och adam kvar. Vi tog bussen till timrå typ på en gång. Dom gick och köpte glass, och jag en cola. Sen satte vi oss ovanför coop, jag satte mej på taket och dom på nå räcke som ni ser på bilden :) dom följde mej en bit, sen jag jag hemåt. Träffade några cykelpojkar, fille and the gaang. Hah, så dom gick med mej till hästarna :) eller fille och rappe gick, dom andra vart less för det gick så långsamt så dom cyklade i förväg.
Det blir nog en lugn kväll. Kanske ska dra och hyra film, eller nä.. film blir lite väl långtråkigt efter ett tag. Lukas och alex har redan varit ner och hyrt, pappa kanske tycker det är jobbigt om någon ska tvinga in han i bilen igen.

Snart är det gatufesten! :) fatta vad himla roligt jag ska ha. Haha fast man säger ju alltid att det ska bli roligt.. fast det är faktiskt roligt där, ska åka karusell! Jag verkligen älskar att åka på karusell! Så gissa om jag längtar till semestern då vi ska ut och åka.. :') vi åker den 11 eller 12 juli, men pappa ska fixa så jag kan få internet på bärbara när jag är borta. Så det blir inge blogguppehåll inte! Först ska vi ju dit till öckerö.. fast inge länge, sen far vi till liseberg, sen sover vi en till natt på öckerö, och sen säger dom att vi ska hemåt. Lägg av! Jag ska till stockholm, inget snack om saken. Så det kanske blir en natt på hotell där. Och är det något som jag älskar också, så är det hotell. Det ger en känsla av lyx ;) Och gå ut i korridoren och hämta isvatten. Springa runt i korridoren, och åka hiss! :D Alltså om jag hade bott i lägenhet, då skulle jag åkt hiss upp och nerför lägenheten så fort jag inte hade nått att göra. Det är faktiskt kul.. :)
hehe

snäll ja e som tipsar :)

För er med blogg, så tipsar jag er verkligen att gå in här och bli medlem:
http://www.viraltrafik.se/?tuffft

onsdag

Nu ska jag fara till birsta :) om jag minns rätt så är det ellen, adam och issa som är där. Så vi hörs senare!
Fick nyss min älskade cola, yummi

Ochja, förresten! Imorgon åker jag till min älskade vän nina i njurunda :')
pusssssssssssssssssssssssssss på de!

sånt där om kött

Hej :) nu har jag varit på prommisen, hade jeans shorts och linne på mej, hoppas jag har blivit åtminstone lite brunare då! Träffade corne och jessica på vägen också, dom hade varit och ätit glass. Själv så har jag slutat äta både glass, godis och kakor. Och det går bara bra för mej.

Jag och elin kom in på det där med att vara vegetarian också. Hon skulle kunna bli det för hon känner medlidande med djuren, jag skulle kunna bli det för jag är inte speciellt förtjust i kött. Själva djuren kan jag inte säga så mycket om, jag fattar inte vad det innebär, vad dom får stå ut med innan dom kommer ut som köttbullar på ica osv. Såg nån film för nått år sen, men minns ingenting. Då stängde jag av den efter halva för jag typ började grina, haha. Så nått hemskt måste det ju vara iallafall! Så jag ska testa om jag kan vara utan kött resten av juni. Är ju bara 6 dagar kvar så det är ju en lätt match :) och varför ska en hel ko dö för att vi ska äta äckliga hamburgare? Eller visst är det kossor som är hamburgare? :o alltså shit, nu ska jag sluta försöka vara proffs, jag kan ingenting om det dära.

Nått som jag är jävlit sugen på nu är coca cola, har en utan kolsyra bredvid mej nu, coca cola zero. Men det är ju inte gott utan kolsyra. Det är seriöst kolsyran som gör läsk till det godaste som finns, förutom när det gäller fanta då. Vi hade en fanta i kylen, tror den var utan kolsyra den med, så otroligt äcklig var den! Och fick mej bara mer sugen på cola.. :(
Men nu ska jag dra handen ur arslet och hitta på nått.
pusss


blablabla

Jag orkar inte sola..
går på prommis istället, hare bra.

sommarväder

ÅH NEJ
Alltså kolla här, jag har tappat bort min bikini :'( den är säkert i huset i nån väska eller vad som helst, men jag hittar den inte! Jag får panik! Jag som vill sola, känns väl inte så kul och gå och lägga mej i små spetstrosor och bh på gården när lukas kompisar alltid är här. Eller vadå, det är min gård inte deras!
Hejdå nu drar jag och solar :)

vi hörs

Haha, oseriös bild..


Nu drar jag till ellen, måste få snacka med henne. Känns som att det var as länge vi snackade, alltså inte bara pratade om ditt och datt, utan riktigt pratade. Har lite grejer som hon måste få veta o sådär, vad vi hittar på det vet jag inte egentligen. Vi får väl se, undra vad de blir ikväll då? :)
puss

tisdag tro ja

Godmorgon godmiddag godkväll.
Inte mycket sömn för oss inatt inte, eller dvs ingen sömn alls. Vi har dygnat, vet inte om jag somnade vid filmen en timme innan det var 24 timmar för mej, men vi säger att jag inte gjorde det, för vi är ju ändå inte säker ;)
trött som ett as är jag, elin ska hem snart. Gissa vad jag ska göra då, SOVA! Sköööööööönt :) Fast om jag sover nu kommer jag inte somna ikväll. Men den risken tar jag, jag känner mej som en zombie och har ingen känsel i kroppen typ. Ska det bli så?? Nån därute som kan testa att vara vaken ett dygn och se hur det blir? Många vart frestad må jag tro.
Vi såg scooby doo.
pussen

med elin

Haha vi gick till bussen i spöregnet med paraply, vad händer dårå? Jo, en bil far förbi i en vattenpöl och allt vatten kommer såklart över mej. Är det min vanliga "tur" eller vad? Haha elin fick ju iallafall sej ett gott skratt, jag ba skrek! Sen tog vi bussen, träffade krille på birsta. Sen gick vi och åt på max, cheesedip! :D Snacka om gott. Sen gick vi tillbaks till birsta, provade några kläder och sådär, sen tog vi bussen hem. Det regnade inte i timrå då iallafall :) regnet följde oss först till birsta, sen nu är det i timrå igen. Vi bastade så fort vi kom hem, så nu har vi hoppat studsmatta. Snacka om blöta vi är! Elin skulle göra en volt också, på det blöta, smart tjej :o jag ba "Nej du kommer ramla!" också gör hon det ändå, ramlar direkt på magen, såg så himla roligt ut haha :D så nu är vi härinne som två blöta katter. Lukas party är på full gång där nere ;> dunkadunka.
Nu ska vi väl fixa oss och sådär, och bli TORRA! Vi har ju varit så våta u know.
Här är lite bilder från today,

ÄLSKA!

Elin äter

Klärprovning, haha sött!

Nattlinne eller vanlig tisha?

Vi igen


Aja, hejdå :)


kempe


Är med elin nu :)))) vi ska åka till birsta och fixa en grej, sen så vet jag inte vad vi hittar på. Har inga pengar så jag kan väl inte göra så mycket. Hon sover här hos mej, och lukas har ju kalas/fest och då vill dom vara ifred så vi låser väl mitt rum och sticker nånstans ikväll. Aldrig att jag vill ha nån liten snorunge snokandes i min dagbok igen.
Helvete det spöregnar! :'o och vi ska GÅ till busshållplatsen, lätt att vi tar paraply.. jag skriver väl senare.
pusss

wrooooom

Kolla noga! Visst ser det ut lite som en bil?

bilen flyger :o


Vi gick ner till lidl jag och issa, satt där ett bra tag. Sen kom toffe och fredrik förbi ett tag också. När dom åkte hem gick jag och issa också hemåt, träffade på issas mamma påvägen också så vi gick med henne. Träffade på ellen och adam en till bit uppåt, stannade och snackade med dom lite :) ellen gav mej sin jacka för jag frös men det gjorde inte hon, så gick jag hem och duschade. Nu ska jag nog sova..
puss.

-

Går ut och är med issa nu :)

burrrr

Det var alldeles för kallt för att bada ;o

tjuhuhuhuhuhu

Nu ska jag ut och bada i poolen vi satt upp för kanske 2 timmar sen :D dåligt kallt de kommer bli då! Men är man badsugen så är man (a)
Ring om ni vill hitta på nått!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111oneoenone

äre inte kempe vem äre annars?


hahahahaha :D sötan!

familjedag.

Idag ska vi ha familjedag.. enda positiva är att vi ska sätta upp poolen idag, älska! Blir det som för nån sommar sen, då bodde jag i bikinin. Det första jag gjorde när jag vaknade var att bada, hoppade jag studsmatta i solen så jag vart torr. Sen var jag med kompisar, då gick man ju oftast och badade, sen på kvällen tog jag ett dopp i poolen, sen gick jag och la mej i tältet. Haha visste ni om att jag sov i tält 3 veckor i rad? På gården, jag campade ju inte, jag bara sov där. Det var min säng det. Nu är jag inte alltför förtjust i tält.. det blir så mycket insekter, också är det så trångt. Dessutom blir det alldeles svettigt, eller så blir det så kallt så man håller på att gå åt. Jobbigt.
Jag fick en cola av pappa till maten :) eftersom mina 6 tog slut uppe hos ellen. Snällt, pizza till det också, sunt. Asså jag vet inte vad vi ska göra idag, det är ju ingen "familjedag", det är ju bara det att vi inte är med nå kompisar tror jag. Linus är inte ens hemma. Sen kommer stefan, tarja, alex och ida hit för att fira lukas, han har ju fyllt år. Sen sover alex här och imorgon så ska han vara DJ till lukas kalas/fest eller vad han ska ha. Lätt att jag ska spejja ;> hoho. Jag är ju inte ens bjuden, jag har alltid varit lekledare på lukas kalas, men nu vill han inte ens ha lekar! Vart är denna värld påväg? Kära nån!


fladderpojken

igår

Linnéa i klätterställningen

Ahmed och linnéa

lördag, fast ja trodde de va söndag. fast de äre ju nu

Nu är jag och linnéa hos ahmed, ska snart hem. Fick visst inte sova borta inte. Det vart inte så mycket bilder, kanske bara två, inte kul. Först så kom jag med bussen till henne, jag hittade vart man skulle av tjoho! Har ju inte så bra med dedära lokalsinnet och sånt inte. Vi var hos henne ett tag innan vi tog bussen till stan, satte vi oss i nån klätterställnig och var där ett bra tag haha :) jag visade upp mina akrobatiska konster. Sen kom ahmed dit ett tag också, sen for han hem. Så kommer det en snubbe och håller på "Är ni syskon?" vi ba nej, men han trodde oss absolut inte. Vi hade likadana ögon enligt han, har hört det förut men så lika ögon har vi väl inte? :o
Sen gick vi upp på pizzerian och linnéa köpte en läsk, så satte vi oss nere på navet och väntade på bussen. Träffade ali och hans kompis där också så vi snackade lite med dom eller nått :) vi tog bussen till granlo och träffade dani ett tag, fick sitta utanför hemköp typ en timme och vänta på han :o sen kom han till slut. Vi gjorde väl inte så mycket, jag och linnéa gick hit sen. Sepe busstider har det blivit för det är sommarlov också, och för att det är midsommar dagen eller nått. Stod typ olika tider på busshållplatserna också så vi blev ju lite förvirrade.
För en timme sen sa mamma att hon skulle komma och hämta mej, verkar ju inte bli så. Eller jo men inte än iallafall. Är lite små hungrig också, ska äta när jag komma hem.
Har inget att skriva om så heeeeeeeeejdååååååååååååååååå

tjohoohohohohohooo!

DET ÄR LINDA-DAGEN IDAG!
JAG HAR NAMNSDAG :D

bilderna

Nu! kommer bilderna sen midsommar :) och lite andra bilder också.

Första grenen i femkampen var kasta pil, kolla söta lilla ludvig! Kan ju säga att det gick inte så bra för mej, dumma handled ska göra så himla ont..

Sen skulle man kasta bollar i hinken, här har vi linn! Haha jag fick till en specialare; det är en hink i hinken, och såklart så träffar min boll den inre hinken och snurrar runt på kanten för att slutligen - ramla ut på backen.

Kämpa på linn!

Här har vi mor min som rullar en boll i rännan, ju längre upp man kommer desto mer poäng får man. Men tar man i för mycket kan den åka ur rännan! Först körde man att den var hög, sen var den låg. Så det var ungefär 2 stationer i en.

Min hund! :)

Sen spelade vi brännboll

Femkampen var ju en tävling, och var är en tävling utan pris? Onödig! Så här har vi prisbordet

Jag valde ett 6-pack cola, såklart ;>

Sen åkte jag morbrors raggarbil hem till ellen. Bara jag som tycker att dom är så hiiiiiiiimla snygga?!

Som sagt somnade karro först av alla ;)

Ellen gjorde chokladsås av oboyen imorse

Behöver jag säga så mycket mer?


Ikväll ska jag till linnéa, ska gå och snacka med mamma snart om det :) blir nog så att jag sover där, tar väl mer bilder då!
vi hörs

lördag!


H-h-h-h-h-h-hallojj, nu är det bara jag, ellen och adam kvar här. Karro vaknade tidigare än alla andra för att hon somnade tidigare än alla andra, hon försökte väcka os  men det gick ju inge vidare om du förstår :) så hon for hem, vi klev väl upp runt halv två nånting tror jag. Jag kokade makaroner och ellen tog nån rostad macka. Ska hem snart, för klockan fem kommer utbulds till oss.. dom bor i öckerö, dit det är bestämt att vi ska i sommar.. jag vill inte dit. Vad ska jag göra ute på en ö längst ner i sverige? Ska jag nånstans ska det vara stockholm eller göteborg! En storstad, inge småfjant här inte. Pappa och jag vill inte åka på semester, så jag hoppas att vi ska demostrera med flaggor och sånt i huset. En demostrations-ramsa skulle inte sitta fel heller.

Pappa och linda demostrerar
pappa och linda har fått nog
vi vill inte åka till nån skog
vi vill till stockholm
och gå på gröna lund!

wow asså

Jag är förvånad att mitt piss inte är mörkt efter all cola jag har druckit ikväll :o

snälla

Är hos ellen nu, adam är här nu också. Vi ha vart ute ett tag med några :) men nu är vi här igen, vet inte vad vi ska göra. Jag tror jag vill sova. Eller nä det vill jag inte jag vill bara försvinna ett tag men det är ju inte så lätt, jag är inget spöke precis ju..
fan

talk to me

Hejsan! :) nu är jag hos ellen, har knäppt en del kort hos mormor som ni får se senare. Är ju inte precis här för att sitta vid datorn. Karro kommer hit snart också, vi får väl se vad vi hittar på. Ellen kokar iallafall makaroner nu :) fast hon hade gjort chokladbollar och jag har ätit en del.. är Ganska mätt om man säger så ;> men pasta gå alltid ner :D
pussssss!!!!!!

talk to me

Hejsan! :) nu är jag hos ellen, har knäppt en del kort hos mormor som ni får se senare. Är ju inte precis här för att sitta vid datorn. Karro kommer hit snart också, vi får väl se vad vi hittar på. Ellen kokar iallafall makaroner nu :) fast hon hade gjort chokladbollar och jag har ätit en del.. är Ganska mätt om man säger så ;> men pasta gå alltid ner :D
pussssss!!!!!!

:):):):)


adjö nu åker jag!

snälla, de räcker nu

Godmorgon.. har ju inte sovit mycket inatt, kanske somna runt sex och blev väckt tolv. Då starta jag telefonen och läste alla sms, sen gick jag och duschade. Första gången på väldigt länge som det faktiskt var skönt att duscha, det brukar alltid vara nått långtråkigt som bara snor ens tid, men idag dög de :) vi ska snart fara till mormor och morfar och fira midsommar, as always, så jag borde väl börja fixa mej. Jag orkar inte klä upp mej nå särskilt, ändå bara släkten där.
Hoppas jag kan gå ut ikväll och träffa några kompisar, ellen frågade om jag ville komma till henne men sen har hon inte hört av sej nå mer? Jaja, vi får se hur det blir. Kanske drar ut till njurunda annars, men då måste jag fixa busspengar och det känns ju inte heller så frestande..
Jag får fundera.
Vad ska ni andra göra då? :)

heeeelvetetetteetteteett

:'(
vilken jävla natt

jag hjärta klubba


Nu är det faktiskt dags att sova, ska sova lääääänge och ingen ska få störa mej! Bara det att det bor 5 andra i den här familjen men vi får hoppas att dom håller sej tyst ;> hade tänkt att träna imorgon :o i gymmet, och basta efter det. Det låter väl hurtigt?
Godnatt!

jag saknar nina!

Åh vet ni vad jag vill göra nu? Jag vill ringa till nina! Men jag är så rädd att jag ska väcka lilla nora, för klart att hon sover nu. Kanske borde spara med de tills imorgon, innan vi åker till mormor för att fira midsommar. Jag vill iallafall inte vara därborta i byn hela dagen OCH kvällen.. så jag ska väl försöka ta mej därifrån mot kvällen, kanske jag drar till ellen :) om hon inte ska vara med adam då.. Men nu ska jag ut med hunden, får se vad jag gör sen. Sova kanske för att det här sommarlovet suuuuger! Hela 2009 suger, men vafan, jag ska ju inte sitta och klaga för det är ju bara jag som kan göra det bättre för mej, så det är väl bara och ge jääärnet för att få det till bästa sommarn då :D
tjuhuu

kulkulkulellerintekulkul

Och det här skulle bli världens bästa sommar nånsin, det är det verkligen inte, helt tvärtemot! Hit med själva sommaren så vi kan bada, sola & va ute hela dagarna, piss väder!
VAD SKA MAN GÖRA NÄR DET ÄR SÅNT HÄR VÄDER DÅ?

cheeeeeeeese ballz


i'm lovin it!

Haha, som karro förut idag då..
"När jag skulle lära dej äta apelsinkrokant, då tyckte du inte om det. Men när du var med therese, då lärde du dej att tycka om det! Och när jag skulle lära dej äta ostkrokar, då tyckte du inte om det. Men nu helt plötsligt tycker du om det!"
Nästa gång du ska få mej att äta nått som du tycker är gott ska jag åtminstone smaka, i promise! :)

busiga

ni är dåliga på att kommentera!!!


Karros mamma skjutsade mej till issa, vi gick ut typ på en gång :) gick till bandsjön, gjorde inget särskilt, pratade bara och sådär. Sen gick hon hem, jag skulle gå till ok och köpa cheese noodles och cola (a) men det har inte blivit av än, för när jag kom hem och skulle hämta pengar sa pappa att han kunde skjutsa mej istället. Snällt! Fast han skulle bara kolla lite mer på sitt favorit program som verkar ur tråkigt, men nu är det bara 20 minuter kvar tills ok stänger så jag måste snabba på han lite nu!
Jag skriver mer sen, pussen

asdfghjk

hossssssss karrrrrooo!
Ska hem snart, för hon ska se en döläskig film på bio. Eller jag vet ju inte om den är läskig, men jag såg trailern, ja ba skrek.. Drag me to hell hette den, vill också se. Men karro säger att jag inte får :o jag vill liksom se hur det slutar.. men det läju inte hända :) karro får väl berätta om det är ett bra eller dåligt slut, är det bra kan jag se, är det dåligt blir det inget av.

ja. det var tider det.
ja jag vet.


ajahjdå

karro

inte nyaste bilden precis, men de är ju fortfarande karro & ja :)


Nej,
jag ska inte sova. Jag ska promerna bortåt laggarberg, så ska karro promenera hitåt. Så möts vi på mitten! :) brukar ju vara så att hon får gå lite längre, men jag ska göra mitt bästa nu. Haha, puss
eller vänta, det var inte förens två vi skulle gå! Då hinner jag ju sova :'D

...

Jag vet att du inte mår bra av det här, jag mår inte heller bra av att se dej ledsen.. men tyvärr så är det såhär jag vill ha det. snälla förstå de..
Nu går jag och lägger mej igen, har fan inte sovit klart..


ljusbrunt


bättre bild på håret.. kort :'/

uppe med tuppen

Godmorgon! :) jag vaknade runt kvart över elva idag, bara för att jag gick och la mej i tid igår. Visste att de skulle bli såhär, att jag vaknar för tidigt.. jaja. Vädret är ju inte på topp heller, nån mer än jag som är förvånad? Eller så inte. När ska själva sommarlovet komma med sol?! Jag vill inte ha regn på gatufesten precis! Och den är om bara 2 veckor.. jag hade funderat på att gå både på gratis kvällen och på lördagen, men jag vill ju ha en hårförlängning också.. tror nästan att jag tar hårförlängningen före gatufesten.
Jag har inte ätit frukost än, jag är inte liksom inte sugen på nått.. sånna dagar är jättejobbiga, när man vaknar så vill jag inte ha nått. Eller jag är vrålhungrig, men vill inte ha det som bjuds. Då sitter jag hellre hungrig, eller en banan kan ju slinka ner. Som nu! Fast jag har också ätit kakor, faktiskt. 3 st små schackrutor. Älskar dom! :)


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror det blir att vara med karro. Ellen ringde också, men hon och adam har en månad idag, så jag tycker att hon ska vara med han och fira det! Grattis till dom :)


hejsvej, skriver senare :)
det vart förresten inge the sims igår :(

tidig i säng

Jag ska faktiskt gå och lägga mej nu, tänk, såhär tidigt lägger jag mej inte ens på vardagar då det är skola dagen efter.. men jag är så otroligt trött också kan jag ju medge att jag har mått bättre, det har varit jobbiga dagar så att säga.
Så nu stänger jag av mobilen och går väl troligtvis och lägger mej.
godnatt.

blablabla

Nått jag blir less på är respektlösa folk som inte kan acceptera folk som dom är och ser ut, eller acceptera vad man känner och tycker. Man måste visa respekt för att få respekt. Det är ju fan inte mitt val hur en annan ska se ut, även om jag stör mej på hur någon klär sej/sminkar sej osv, så är det ju fortfarande upp till den personen. Man måste inte alltid uttrycka hur man tycker & så, och verkligen inte genom att snacka skit. Om det är så viktigt för en hur tex ens kompisar ser ut kan man väl ta det med kompisen istället för att snacka om de med andra..

Jag pekar inte ut nån särskild person med detdära, men det är bara det att det finns för mycket skitsnack häromkring och jag är less på de.. så om folk ba kan acceptera hur man är eller snacka med en istället för å snacka skit skulle allting nog vara mycke enklare, och man skulle känna sej mer trygg i hur man ser ut eller hur man beter sej. Mindre osäkerhet helt enkelt.
eller, har jag fel?


trött & less..


Det verkar inte gå att installera varken på min dator eller på den jag sitter vid nu! :( åhh.. jag kanske kan få låna linus ett tag, för han spelar ju ändå guitar hero. Jag kämpar för att hålla ögonen öppna, känns onödigt att sova nu för då kommer jag vara uppe så tidigt imorgon vilket betyder att jag är pigg på dan och trött på kvällen. Så jag stannar uppe ett tag till, men inte alltför sent.

onsdah

Hejsan :)
nån därute som har testat the sims 3? Inte jag iallafall, men jag är ganska sugen på att köpa det. Jag vill ha det iallafall, sen om jag vill lägga ut pengar på det var en annan sak.. ;) ska iallafall testa installera the sims 2 på min dator nu, det läju inte funka för jag är ju inte född med världens flyt ju.

Har ätit pizza med famlijen idag, för lukas fyller år och han fick bestämma mat. Vaknade liksom nån gång efter 2 så har inte hunnit med så mycket annars. Vi satt kvar bra länge på pizzan, sen for vi hem så pappa kunde hämta sina jobbar nycklar så vi kunde se hans nya jobb. Eller nya och nya, han har väl haft det ett tag nu, och han har ju fortfarande kvar papperskungen också.


gratis choklad!

Hehe, sen for vi till coop så dom andra kunde äta glass. Själv mådde inte min mage nå vidare satt jag stod över. Ikväll ska jag nog bara vara hemma.. har ingen lust eller ork att göra nått, det blir en tidig kväll tror jag. Ska kanske fråga om jag får hyra film och bara sitta och rå om mej själv ett tag. Jag har haft fullt upp varje dag sen det blev sommarlov, och jag känner mej redan sliten.. så jag ska vila idag sen är jag nog igång igen :)

Men nu ska jag testa det där the sims,
puss!

men södjaöj njfsgk jjgsodi

allt har ett slut.




Orkar inte sova, spelar det ens nån roll? Det är ju sommarlov, meningen är väl att man ska vända på dygnet :) grattis lillebror på födelsedagen förresten, hoppas den blir bra även fast du har halsfluss. Ludvig min andra lillebror han har också halsfluss, men jag har inte ont i halsen så jag har nog inte det. Känns ju bra iaf :)

Finns väl inget att skriva om, förutom saker jag inte vill ta upp här.
hare bra rå

kulkul

Hehehehehehehhe hej..
jag har lugnat ner mej lite nu, hihih. Sitter hos fredrik med issa. Toffe och fredrik är inte här än.. det lät ju bra, vi har ju gjort inbrott ser du.

heh
heheheh
hehehehehe
heh.

kuuuuuuuuuuuuuuuul

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå
ååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


aosidhjsaöifhuidfäawodf äapsdofj aäpsdofjoöhiasdfaäsdi fäwefhjiosdfaoöihasä fodi haäsodifhsäoihfdaf b
gåååååååååååååå

lukkeboy


brushäään (h)

Kan ju lova att jag var stressad imorse, haha.. var så trött så jag hörde inte väckarklockan, sen väcker issa mej ba "Klockan är tio över åtta" Jag ba "VA!" och flyger upp ur sängen och har fet paniken, hon säger att min väckare hade ringt och att hennes hade ringt flera gånger men jag inte klivit upp. Jag hade inte ens på min väckarklocka :o haha, men det gick ju bra ändå. Kom tilll och med dit kvart i nio för jag typ gick hur snabbt som helst, jag översteg till och med hastighets mätarn min! Tog typ 1 timme och 45 minuter att klippa, slinga, färga. Fast jag trodde inte att hon slinga, men det gjorde hon visst när hon tvätta ur färgen eller vad man ska säga. När vi var klar där gick vi hem hit, jag åt men issa ville inte äta. Sen gick vi tillbaka till frissan tjugo i ett, då var det issas tur att fixa håret. Jag somnade i soffan :$ också hade jag börjat snarka, först lät jag normalt sen hade jag låtit som nån gris eller nått ;o haha underhållande för issa kan jag tänka mej. Jag vaknade inte förens frisören börja hålla på med hårfönen, men det ljudet vänjde jag mej vid och somnade om, men sen fick issa sms, och hennes mobil låg typ bredvid mitt öra. Vi gick hemåt också gjorde vi en annan sak! :) vad får ni inte veta, sug på den ni!

Ikväll ska jag vara ännu mer med issa, men då ska vi till fredrik och se på film med han och toffe.

Nu ska jag hjälpa pappa att duka,
hejdå!

tisdaggg

Färgat och klart, vet inte vad jag ska tycka. Det duger och det är bar att vänja sej!
Bilder och mer skriverier kommer senare, ska ner till frissan och kolla när issa fixa håret nu..
kyss

kul liv....























Hejdå blondt hår
vi syns till sommarn!

hahaha jag har ingenting att göra förlåt att jag damplägger upp bilder.. klockan är kvart i fyra nu och jag ska upp kvart i åtta.. jag orkar inte sova! men jag ska göra det nu ändå, go'natt

jag vill gråta men det finns inga tårar

Tunga tider..
Jag har inte kunnat blogga idag, skulle ändå inte orkat. Jag har inte varit hemma, kom inte hem förens runt åtta. Då var jag bara hemma i kanske 45 minuter, sen jag jag och issa ut och var med toffe och fredrik.. var med dom kanske lite mer än en timme, i kallaste bandsjön, sen gick vi hit jag och issa.. kolla på film. Issa sover som en stock, jag vill inte sova. Jag orkar inte. Men det vore nog bra ifall jag gjorde det, med tanke på att jag ska vara uppe om 5 timmar.. åh gud vad jobbigt :'(
hejdå..

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns

Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


snöggt


heh, gammal bild

Är hos bäääääälllleeennn nu :) adam är också här, ska kila iväg till linnéa och snacka lite med henne om ett tag. Jag har fetaste skuldkänslorna för en grej.. det blir väl inte så mycket att göra ikväll, inte precis finaste vädret ju! Regn är inte kul såhär i början på sommarlovet, jag vill ha sol :(
Mitt handleds problem är tillbaka...... och jag har inte ens använt dom! Haha sött dedär lät då. Ont i magen har jag också.. men jag är i ellens bästa garage där jag trivs som fisken i vattnet! Och ellen är här, har inte träffat na sen i fredags så det känns tummen upp :') även fast hon bara gosar med adam för tillfället, men jag har tagit en kölapp så det blir nog min tur senare.

pussssssssss

nu blire kul

Är inne på telia på birsta nuja, ska snart till parkeringshuset och träffa toffe. Karro står här bredvid mej ;> jag mår inte så toppen idag, mitt huvud är inte kompis med kroppen. Nej men, jag tror att jag måste sova :) får göra det ikväll, ska kolla om jag får sova hos bällen couse i miss her! Har inte träffat na sen i fredags ;o och vi träffas typ jämt varje dag..

men nu ska jag stänga ner,
pussen

heeeeeeeeeeey


min telefon är så pimpad

Godmorgon! Jag och karro vaknade runt halv tolv, vi gick väl och fika nån gång efter det, så frågade karro om jag ville åka på birsta. Jag såg det helt omöjligt att åka dit när jag var så trött som jag var, men visst, det blir birsta ändå :) har lånat duschen så jag inte kommer i frintofrilla. Två dagar kvar som blooond dessutom!
Jag har väl inte så mycket att säga, sov ganska skönt när jag äntligen somnade ;> jag tog tag i karros fotleder och drog bort na igår, men hon vaknade inte ens. Haha trött tjej..

hejs

så söt du är


Godnatt :)

natt

Klockan är 01.49, och jag kan inte somna.. jag ligger under täcket i karros bäddsoffa med datorn, gissa om det är varmt?! Ja det kan jag lova att det är. Karro har somnat för ett bra tag sen, men jag bara vrider och vänder på mej. Har huvudet mitt fullt av tankar, så mår jag lite illa också har jag nog druckit för mycket cola för jag är pigg som ett as. Tror jag ska kolla igenom karros bilder :) det är alltid kul!
jaja, hoppas ni sover gott..

bääästisfår



hos karro! Ska äta nu men sen ska vi ut, hejdå

åh nej

Godmorgon! :) sitter här och väntar på frukost ja, är ensam hemma med linus. Pappa och lukas är på fotbollscup, mamma är på jobbet och ludvig är säkert med mamma. Jag var inte sugen på varken yoghurt eller macka eller nånting, min mage mår inte så bra idag :< så jag värmer på lite från gårdagens middag, köttfärs affricana! Det är jättegott, speciellt med banan och nötter. Men nu fanns det ingen banan uppskuren, så jag tog några tomatbitar som låg och skräpade i kylen istället. Såg mammas nya mascara på mikron nu också, hon som har börjat gömma sina mascaror för mej för dom blir alltid baxxade, haha.. av mej då. Funderade nästan på att gömma den för att retas lite, men jag är snäll så det blir inget!

Jag hade roligt igår, först släppte mamma av mej på navet där linnéa och johanna var, satt där och pratade med en som hette kenny som dom kände. Efter ett tag gick vi hem till linnéas farmor, hon var jättegullig! Vi fick fika där & så, stannade ett bra tag innan vi gick ut igen. Då gick ner till hamnen och satt oss på en brygga, så kom ahmed och brian dit också. Vi satt och lyssnade på musik och pratade, jag var as skraj för jag var så rädd att ramla i. Även om bryggan säkert var 3 meter bred eller nått, men när man inte ser bottnen på vatten får jag panik! Annars älskar jag ju att bada, som ni vet :)
Vi satt där nästan hur länge som helst, innan elina ringde mej och berättade att det var band som spelade uppe på torget. Så efter ett tag gick vi dit, men när vi väl kom dit hade hon gått till eggah, så det vart inte att träffa henne iallafall. Johanna gick mest och pratade i telefon då, så jag och linnéa struttade runt lite för oss själva. Gick och satt oss i en trappa, så kom dani dit. Typ halv tolv åkte linnéa och johanna hem, men jag hade ju fått tillåtelse att vara ute till ett så jag skulle ju absolut inte missa den chansen så jag stannade med dani. Men inte nå länge alls, för toffe ringde och ville att jag skulle komma till honom, så han boka tid med emil så han hämtade upp mej med epan. Men då skulle vi först på donken, drack en cola och så där. Så skulle vi skjutsa hem en som hette jocke innan vi skulle skjutsa mej till toffe, men då var mamma vid finsta kiosken så jag var tvungen att hoppa av där. Då åkte jag hem, gick och borstade tänderna och tvättade bort sminket, sen somnade jag på en gång.


Nu ska jag packa ihop lite grejer, för jag ska ju till karro sen! Det är dags för våran årliga sommardag :) fast det känns ju absolut inte somrigt nu men.. asså vi har inte ens bestämt vad vi ska göra, vi brukar alltid ha en massa idéer så vi får välja och vraka, men i år var vi idé tom. Kanske för att vi inte känner oss som nå wild kids längre, haha.
Men nu ringer det och jag måste svara, kan inte göra två saker samtidigt ;>
adjö

Det är store issa som talar.....

Hej! Jag är med Linda. Vi har haft skolavslutning idag men det vet ni redan! hhihihih FNISS! när jag kom hem (jag = issa), så började jag sy in på en jeansjacka som jag har! Efter en stund kom ju Linda till mig. När jag var klar så gick vi hit till henne, och åt pannkaka. Jag åt dom med socker :) Sedan åt jag en macka, och efter det kladdkaka. Kladdkaka är så gott! Pannkaka också! Guud vad jag älskar sånt.. Sedan bestämde vi oss för att vi skulle gå ut och skejta, eftersom vi inte har gjort det på typ ett och ett halvt år! Inte tillsammans iallafall. Vi var ju värsta proffsen förut, så vi tänkte gå ut och få tillbaka våra kunskaper.. men. Vi somnade på sängen. Först somnade linda och hon snarkade, så skulle jag spela in men när jag var klar så märkte jag att jag inte hade börjat spela in än.. Sedan somna jag också. Vi sov i 2 timmar.

hejdå. / isabelle

ohjhhhaohhooh

När jag var ute med min hund så vibrerade det till i min ficka, ett textmeddelande! Det var från bergman, vi bestämde oss för att umgås. Döda tiden tillsammans, så jag gick till henne och kollade när hon kämpade med en symaskin. Efter många om och men så gav symaskinen med sej, och lydde bergmans instruktioner. Hon sydde till en jeansjacka, tjusig den vart! Sen gick vi ut, då gick vi hit och åt. Och nu ska vi åka skateboard! Precis som på den gamla goda tiden :') vi åkte ju jämt mellan sexan och halva sjuan, varje dag gick vi ut iallafall en stund. Speciellt på sommarlovet, men bara till tjugo i elva, för då skulle jag in och se på viva la bam!
Så nu ska vi alltså återuppliva några minnen, jag läju höra av mej senare om jag inte ligger på akuten då.

sommarlov!

Yessssss, nu vart det sommarlov! Tjohoooooooo! Önskar att jag kände mej mer pepp, men det dåliga vädret piggar verkligen inte upp mej. Jag är trött som ett as dessutom, sov bara 4 timmar inatt. Vi följde tidsplaneringen ganska bra! Och kolla här, jag tripplade först löshåret och sen mitt eget hår, sen när jag sätter i det så ser det helt weird ut för den är ju så sliten och skit, så då sätter jag upp hästsvans. Ser förjävlit ut det med! Så jag sliter av löshåret och slänger det på golvet, så stoppar jag i platttången och plattade mitt vanliga hår och struntade i löshåret. Såhär såg jag ut:


Inte bästa kvallen, men ändå. Det var riktigt långtråkigt att sitta där i kyrkan, kyrkor gör mej alltid så trött. Men efter att vi suttit där nästan en timme så gick vi ut och fick betygen, här har ni dom;

Bild Godkänt
Engelska Godkänt
Hem- och konsumentkunskap Godkänt
Idrott och hälsa Godkänt
Matematik Väl Godkänt
Biologi Godkänt
Fysik Icke Godkänt
Kemi Icke Godkänt
Samhällsorienterande ämnen Godkänt
Svenska Väl Godkänt
Teknik Godkänt


Det kunde gått bättre. Det kunde blivit mycket bättre, jag har sänkt mina betyg och det känns inte precis tummen upp. Men det tar jag igen nästa år, ska satsa på iallafall VG på alla ämnen förutom no: ämnerna. Dom är så svåra, men jag kan ju försöka iallafall.
Inte vackert väder nu, men tror jag ska ut och gå en sväng med hunden ändå iallafall. Ska bara klä på mej mer! Det är kallltt.


mina bästa vänninor! :)


karro ellen linda


Nu är jag med ellen, hon sitter på golvet och fifflar med något. Vi ska snart sova, vi ska sova i samma säng :o fastän att min är jätteliten och det kommer bli AS VARMT och jätte svettigt så ska vi härda. Orkar inte gå ner och hämta sovgrejer till henne så det fick bli såhär, haha. Vi ska upp klockan fem imorgon, har gjort värsta schemat! Kolla:

05.00 väckarklockan ringer
05.05 börjar jag knuffa ur ellen ur sängen för hon ska duscha först, medans jag sover vidare hihi
05.30 ellen kommer in och väcker mej, jag går in i duschen och hon blåser håret
06.00 jag är klar i duschen, klär på mej nått och börjar trippla ellens hår
06.30 kanske vi är klar med det, så då kan vi ju klä på oss på riktigt
06.45 börjar vi nog sminka oss
07.10 sitter vi nog och fikar
07.20 går vi och borstar tänderna

sen så har vi väl tid över, för jag tror att vi kan få skjuts av pappa. Det värsta är att allt kommer säkert bli försenat med en timme och vi kommer missa skolavslutninge.. Neeeeej det får inte hända, vi ska kämpa, vi ska klara det, det är inte bara sängen vi ska härda med, det är vägen ur sängen också!
Men nu ska jag sova,
puss godnatt

linnéa



Imorgon ska jag vara med denna häääär, vad vi ska göra det märker vi :) vi ska väl iallafall fira att vi fått sommarlov! Fatta skönt med skolavslutning, ingen mer skola. Man kan sova hur länge man vill! Fast mitt sommarlov ska ju inte precis gå ut på att sova haha, men ändå. Skönt att vila upp sej. Jag längtar asmycket till gatufesten, det är typ sommarens höjdpunkt. Iallafall ska det bli vääääääärldens bästa sommarlov! Det ska jag se till, man får det ju inte roligare än man gör det till. Så nu ska jag anstränga mej för de också :D så himla pepp är jag, shit asså. ´

Men nu ska jag byta om sen blir det brors avslutning, lite bilder först ba!

jag med karros brills

ellen lockar fram fiskar med snoppen sin!

brännbollen vi kollade på imorse

karro fixa tandsmycke på mej :D:D jag har blingbling i käften!!


asddfghjkljhgfsa

aaaaaaaaaaaaaalllllåh
e hos kajjooooo,, vi har kollat på brännbollen nu. Var lika svårt att få upp ellen ur säng som vanligt, men att få na i säng, det är lätt som en plätt, tränat ett antal gånger jag.. oh. Lärarna vann mot sexorna med en del fusk, skulle jag tro. Jag satt mest på backen och då hade jag en stång framför ansiktet så jag såg inte så mycket. Inget jag lider av men ändå, jag var trött. Nu ska vi på birsta, bara karro äter upp sin lasagne :) också ska gunilla hämta mathilda och sen hämtar vi issa. Vet ni vad jag fick för mej nu? Att jag ska gå in på typ världens mest komplicerade sida, facebook. Jag har varit inne där två gånger, ena gången förstod jag knappt hur man logga ut! Men nu ska jag ge det ett till försök.

adjöö

m h k u l a t t v e t a


karolina! <3

Haha ellen och karro har somnat, stackarna dom läju ska vara helt slut efter mina tappra försök att hålla dom uppe. Jag har fått hetsa lös på dom och tänt och släckt lampan, rullat över soffan där dom sover, pillat på dom, stoppat mina chipsfingrar i deras munnar, lekt ace ventura och mest av allt har jag väl skratta sönder. Kul man kan ha när jag tänker efter..
är nog dags att jag sover, skulle inte sitta helt fel. Huvudverk som attans!
Imorgon ska jag äta rostad macka.

läggggäää

Hej :) nu är vi inne från våran promenad, det var så att issa, toffe och fredrik kom förbi också, trevligt trevligt. Nu står karro och klär av sej bakom mej :o snusko!!!!!!!!!!!!!!111111111111oneoneone
nej jag skoja
Ellen sitter och skrattar och kommer väcka de sovande, men nu ska jag joina dom andra och äta chips, fastän att jag kommer få dö ont i magen och få rännskita 7 gånger inatt...

men det är värt det.
eller så inte, jag gillar typ inte ens chips
jaja, hejdå

2-0 till lindis och bällis


Nu är jag hos karro och ellen kom också nuuu, jag följde med karro hem efter skolan. Vi såg på fucking åmål, trodde den skulle vara bättre. Duschade för ett tag sen och ska nog fixelifixa mej nu, hihi. Jag vill att vi ska fixa oss och klä ut oss jättemycket och ta jättemycket kort! Men när jag sa det till karro så sa hon bara "orka tvätta bort det sen...". haha, karro är jätterolig och jättekomisk, jag håller typ på dö när jag ska äta här för hon är helt.. ja, jag vet inte vad men jag tycker hon är så skön :D haha.
Karro har lekt lekar med mej.. min värsta lek, alternativ-leken. karro typ sätter sej bredvid mej och säger:

"Vad skulle du ha gjort om jag satte huvudet framför dataskärmen?
A. ingenting
B. skrika på mej
C. ta bort mej
D. ingenting igen"

Så säger jag C, då ska hon prova och se om jag ljuger. Hahahah, det är så dryyyyyyygt!
Karro har köpt saxar, hon kanske ska få klippa mitt hår i juli. Men det säger vi inte utan hon ska få läsa det själv!

Jaja, men vi hörs kanske
pussar


livet är inte kul när det inte är jul

Hahahahhahaha, nu kan jag inte sova! Nu blev det en sån här kväll då jag sitter uppe och skrattar åt ingenting, helt ensam.. haha eller vadå ingenting?! Jag kollade på mitt och issas video inlägg när jag "går hem och steker bacon". Sköna vi äääär! Hahahahahahhahaha.
Bara för det så ska jag lägga in en till video, där jag sitter och ska sniffa coca cola :o det var inte mysigt vill jag lova.


Nu kan jag väl försöka sova, men jag tänker inte borsta tänderna för det är så jobbigt.
Nattinattttt

bacon


kort inlägg


linnéas tröja! du får igen den och dina 40 spänn imorgon :*

Hejhallååå, de vart inge dopp ikväll inte. Det var inte så värst varmt så fick en känsla av att jag klarade mej :) var inte ens ner och kände på vattnet :o toffe, fredrik och issa kom dit. Jag är jättetrött och idétömd så ni får dagens bilder och sen ska jag bums i säng.

jag & issa

issa sitter och äter subway macka vid en parkering. haha jag måste bara få berätta när hon skulle beställa! Hon står och ba"LJUST, HALVT, ROSTAD!" och han ba tittar, så säger hon det igen. Sen när han frågar vad hon ska ha på hon ba "OST!" och han ba inge mer "MEN OST!" hon fattade inte att man måstede ha köttbullarna på då också, så jag förklarar det, men då har han redan börjat servera en annan kund, men inga problem för bergman inte! "KÖTTBULLAR! JAG VILL HA KÖTT BULLAR OCKSÅ!" sen så blir det till salladsbordet, "SALLAD!" sen till betalningen. "Ska du ha kaka eller chips?", "Nej.". "okej men det ingår"; "INGÅR?!" , "ja.", "KAKA!!!" så börjar hon och ska få ut kakan, men den ska man ju ta ut fån insidan ;D haha snygg tjej, jag står typ och dör bredvid, så himla kul hade jag. Sen när vi skulle hitta sittplats var det ju inte mer lyckat, jag skulle gå och paxxa, så jag ba "de är fullt överallt", "FULLT?!", så får vi leta vidare. Hamnade alltså på en parkering, haha! Det värsta var att hon var inte arg för att hon skrek, hon såg bara allmänt förvirrad ut.

toffe & fredrik ligger och myser

fin väder

Heej bloggen, nu är jag hemma från ännu en dag i skolan, sista riktiga skoldagen i åttan dessutom! Känns mer än skönt. Imorgon slutar vi efter lunch, och på torsdag är jag inte ens där. Jag ska till min gamla skola laggarberg och kolla på den årliga brännbollen, lärarna mot sexorna. Heja sexorna! Ska bli väldigt kul att åka dit, hoppas det blir bra väder. Så imorgon åker jag till karro som bor där i trakterna, packar ner ellen i väskan också, så sover vi där och så.
Det är väldigt fint väder idag så jag tänkte dra mej ut, kanske bandsjön. Bikinin är på för säkerhets skull! Med ellenor, ofc.

jag älskar att bada!

vi hörs :*

sexig gutt i lädertights


satt och bytte blöja för någon dag sen, klarade det helt själv.
tack för allt du lärt mej mamma! <3


Gick en sväng med issa då, kom hem för kanske en halvtimme sen. Har nyss fikat :) Bad pappa köpa en redbull till mej när han åkte och hyrde film med lukas, undra om han gjorde det? ..det gjorde jag inte. Jag som var så sugen! Då får jag köpa en imorgon istället då, som jag planerat. För vad är en plan A utan en plan B? Roligt.

Satt och tänkte förut, om en vecka är jag inte blond längre. Eller funderade ett tag, kom och tänka på det imorse och har bara släppt det max 2 minuter åt gången.. nu ska jag bli duktig på att ta hand om håret, men nästa sommar, då när mitt hår är långt och underbart, då blir jag blond igen vill jag lova! Det måste få vila.
Att det kommer vara långt och underbart är väl bara önsketänkande.. jag har liksom fått för mej att bara för att jag blir av med det blonda så slutar mitt hår vara ostyrigt och slitet, men det blir ju inte så kommer jag märka. Men det kommer bli bättre för jag kommer sluta bleka det :) också ska jag inte fixa utväxten med färg heller, jag ska bara lägga in lite slinger och låta mitt hår komma ut. Läju inte hända, mörkt råtthår kan jag tänka mej att det blir.

Men neeeeeej! Nu kom jag på mej, varför sitter jag och pratar om mitt hår här?!??!?!?!?!?!? Har inte jag sagt förut att jag inte ska göra det? Åhhhhhh.. nu ska jag inte prata om det nå mer. Shit. Svårt.

Hmm..
eh..
Hurrni..
jag har inget annat i tankarna att skriva om :s eller jo, förutom att jag kanske ska få göra kemi provet imorgon. Om inte jag får göra det imorgon blir det ig.. vart utan betyg i fysiken så det skulle kännas bra om jag fick betyg i kemi istället. Inte för att jag tror jag kan fixa provet, men ändå. I nian då ska jag ha asbra betyg, vänta och se bara!

Meeen,
nu är jag färdig. Ska faktiskt gå och lägga mej snart. Tror jag.

farvääääl

ilööövu


Nu ska jag ut och promenixera med fjärtbången som är med mej på bilden, också lilla hunden min då. Ska bara klä på mej för jag har gått i trosor och sovtröja hela dan :$

*


älskling <3

ja tack, jätte hjärna!

Nämen, vet ni vad jag gör? :o sitter och äter äpple! Jag har varit jättedålig på att äta frukt, grönsaker och kött den senaste månaden, men nu ska jag börja! Jag har fått "anfall" och blivit svimfärdig flera gånger i veckan i nån vecka, så kom jag på att det måste varit för att jag inte äter ordentligt. Var till och med och kollade på kosttillskott på apoteket, men så knäckte jag ju idén att det var ju både billigare och bättre att börja äta dom tre grejerna liksom.. hjärngympa. Åh, på tal om hjärna så har jag jätteont i vänstra hjärnhalvan. Vad är det man tänker på med den?

Ska googla på det..

Den vänstra halvan rymmer medvetande, språkförmåga i både tal och skrift, matematik, logik, analysförmåga samt jagets historiska aspekter och framtidsplaner. Den arbetar sekventiellt, vilket innebär att den koncentrerar sig på en sak i taget.

Huh???? Hur kan det komma sej att den halvan är skol-tänkar-halvan, så har jag inte ens varit på skolan idag? Jag har ju haft friluftsdag och varit i friska luften! Det kanske var för den där frågeslingan med alla frågor på.. ansträngde mej kanske lite för mycket. Jag menar, jag och issa fick ju faktiskt 2 av 10 rätt.. Eller så är det för att jag inte har pluggat. Men det låter inte heller så sannolikt, jag menar hur mycket får jag gjort i skolan..? Kanske ska skicka in till hjärnkontoret och få svar. Som dom sa, fråga mer så får du veta mera! Har levt upp till det mottot ända sen jag var 7 år :') Haha, nej jag skojade. Eller jag frågar väl kanske en hel del, aa okej.. det gör jag visst det. Jag frågar om det mest möjliga och omöjliga, men sen vart jag traktad som dum bara för att jag hade så.. typ.. annorlunda frågor. Så jag frågade inte så mycket mer i sjuan, men nu är jag på banan igen. Mitt mål är att kunna allt i världen innan -09 är slut.

Förut så tyckte jag att allas motto borde vara "Lev varje dag som om den vore den sista", men då var det ett antal icke ungdomar som sa åt mej att det är bättre att jag tar hand om mej och ser till att det blir ett imorgon. Fast jag körde ändå på "lev varje dag som om den vore den sista", fast i smyg.. hehe.. busigt!

Jag känner mej dryg och utan idéer. Ska iallafall bara vara hemma hela dagen, som planerat iallafall. Har varit borta hela förra veckan förutom när jag kom hem på kvällen och sov, kanske att jag åt mat efter skolan innan jag stack ut igen. Sen så var jag hemma i några timmar igår då, men då var jag liksom ensam hemma utan familjen. Mamma och pappa tycker att jag borde lugna ner mej, ser ingen anledning, jag har ju kul ju :) och det är ju det som är braaaaa! Fast så tycker dom att man inte ska ha kul jämt också, och det är ju sant.. då kan jag vara hemma nån dag ibland och ha tråkigt, så sen när jag kommer ut så har jag jätteroligt för att jag bara varit hemma, så jag slås med häpnad av hur kul det är att vara bland människor! Fast då kanske det blir så att jag tycker det är roligt hemma, och bara jobbigt att behöva åka nånstans. Hmm? Äsch, vi kör på den hära; ta dagen som den kommer.

Haha, som att jag inte gör det.. det är ju därför jag har fullt upp hela tiden, för att jag får nån idé för vad jag ska göra den dagen och då måste jag slutföra den till vilket pris som helst. Ingenting ska sparas, allt måste fixas nu, nu, nu!
Så fungerar jag.

Mjajajajajnjanajanajjajaa. Har iallafall solat idag med issa & johanna, det var skönt och jag hoppas på en finfin bränna tills imorgon. Den kommer ju inte på en gång för mej, den ligger innanför mitt skinn och gruvar sej för om jag ska bli missnöjd eller inte. Blir jag missnöjd då får det skuldkänslor och blir generad, och då blir jag alltså röd istället för brun. Det händer ju också att den har bra dagar, då den gör mej lycklig genom att bli brun! Då drar jag fram förlovningsringarna på stört.

Här kommer lite bilder sen dagen iallafall, tänkte korta av inlägget här.

en glad bällenor

en nöjd gissabelle

en dansande binda

en sagolik fabrik

en fundersam dadam

söööötnooooos


gullig jag är som sitter och försöker slicka mej på näsan, lilltungan.

Är med ellen nu, vi ska till bandsjön med toffe å nån nu tror jag.
Det skulle vi, ska kila nu!
pussen

pussgurka ;*

amen tjännareh



Nu är jag hos ellen, toffe är också här :) jag har nyss ätit ostbågar och det var faktiskt lite gott, jag som alltid säger åt karro att hon äter pill i rumpan när hon äter dom. Men dom här smakar annorlunda, så de så. Så har vi en cola stående här också, mmm gott.
Men nu måste jag gå ner till ludvigs dagis för han har typ avslutning eller nått åt det hållet, minigrisen håller på bli en bamsegris! Han börjar ju på skolan till hösten.
vi hörsss

monica where are yoooou



Nu sitter jag med karro på svenska plusen, susanne är ute och letar efter monica. Vi har nyss varit och letat efter henne vi också, men vi hittade henne inte. Så då gick vi hit igen.
När jag vaknade imorse vart jag så himla paff, vet ni varför? Jag var pigg :o jag kände inte för att sova bort hela dagen, jag hade verkligen sovit gott. Jag sov med mobilen bredvid kudden men hade inte vaknat när det ringde på den klockan elva. Va! Ja ni hörde rätt :') också har jag sovit så himla gott.

Kenny är också här, han ville att det skulle stå med.

jag kommer aaaldrig somna!

hehehehehhehehehehehheej,
idag har jag skrattat vill jag lova! Har vart med karro, hahaha hon är så himla rolig.. vi har haft askul tycker jag, ändå har vi inte gjort nått särskilt men vi har väl en ganska sjuk humor satt vi klarar oss finfint utan att ha fullt upp (y) nu är jag så trött så jag tror jag kommer slå huvudet i tangenterna, ska nog gå och sova. Det enda som kommer hålla mej uppe inatt är om mobilen plingar till, så om ni läser det här;

låt mej få sova!
ring inte och stör,
låt mej få sova
varför ringer du för?
du ringer och stööö-ööö-ööör...

Det är en markoolio låt!!!!!!!111111111111111oneoneone

aja godnatt
klockan är knappt nio.. och jag ska gå och sova.
men det tror vi ju alla lika mycket på.. :((

hjälp mej1

hej allihopaaaaa
hahahahhaah bara karro som fattar


är hos henne nu :) slingat hennes hår, också blekte vi lite på min utväxt. Vart ju inte världens vackraste precis, fläckigt! Kolla..


hehe...
Men det spelar inte sånt stor roll än så länge, ska kanske bli av med det blonda om 12 dagar :) har beställt tid, men får se om jag avbokar eller inte. Mitt hår känns gult och slitet, eller det är gult på vissa ställen iallafall. Men slitet, det vet vi ju alla att det verkligen är..

så vad tycker ni,
ska jag fortsätta vara blond eller ska jag testa något nytt? :)
hjälp!

onsdag



Haha, jag måste bara få berätta en liten grej här.. en grej som jag tycker.

Jag tycker att min bloggdesign är så himla fin
Jag älskar jeopardmönstret, speciellt till det rosa.
Också tycker jag om bilarna, och bilden
och texten.
bara så ni vet!

skulle sovit direkt när jag kom hem från birsta, men så var det visst en bra film på tv som jag fastnade för.. "hide and seek". Läskig, men bra.
ska sova nu,
bara pissa först

puss :*

hejjjjjjjjjjhallååååååhahllhhhlllyyuuu

Hejhej, skulle egentligen behövt betalat biblioteket 250 kr för en vääääldigt försent inlämnad bok, men grym som man är så snackar man till sej den gratis. Inte ett öre behövde jag lägga ut! Känns skönt, tanten som jobbade var as schysst.
Nu är jag med ellen, fast hon står i duschen och tvättar bort några "tatueringar" som zaboli hade gjort på ellen med tushpenna. Vi ska åka och äta pizza med min mormor och morfar, också bröderna förstås. Sen blir det birsta! Får nog träffa toffe också :)
Tatueringarna gick inte bort :o

hahahahahahahha


Nej jag är inte alls körd i huvet, jag har bara mitt barnasinne kvar (a)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111

tar de här lite snabbt för jag ska i säng tidigt ikväll!

En vanlig dag på mariedals skolan..


fast jag var visst lite trötter! och gosesjuk :o


ellen & jag åt pizza!


vi grisa ner


så att benny skulle få torka upp.


så drack vi cola såklart!


man kan ju ha kul imellan åt också


sen gick jag på birsta med dom här :)


sen lekte vi i parkeringshuset innan bussen kom



palla inte skriva nå mer är så himla arg och irriterad, min nyckel är borta och när försvinner den då, jo när jag glömde den på pizzan. Undra vem/vilka som kan ha tagit den? Myyyycket svårt att lista ut.
sug


heeey :D

Jag har knäppt många bilder idag, och mer blir det snart, ska på birsta med mina tokfior issa och ellen :) så det blir en långt inlägg med bilder senare ikväll, pussen!

vi vill bara ha kul!

Jag kommer hem på gryningen,
Min mamma säger: "När du ska leva ditt liv rätt?"
Åh, kära mamma,
Vi är inte de lyckligt lottade,
Och flickor,
De vill ha kul
Oh, tjejer,
Vill bara ha kul
.

Telefonen ringer mitt i natten,
Min pappa skriker "Vad ska du göra med ditt liv?"
Åh, pappa, min kära,
Du vet att du fortfarande är nummer ett,

Men flickor,
De vill ha kuuul,
Oh, tjejer, vill bara ha
Det är allt de verkligen vill ha .....
Lite kul ....

När arbetsdagen är gjort,
Oh, tjejer,
De vill ha kuuul,
Oh, tjejer,
Vill bara ha kul ....

Flickor,
De vill ha,
Vill du ha kul.
Flickor,
Vill ha

Några pojkar tar en vacker flicka,
Och gömmer henne borta från resten av världen.
Jag vill bli till en promenad i solen.
Oh, tjejer,
De vill ha kuuul.
Oh, tjejer,
Vill bara ha
Det är allt de verkligen vill ha .....
Lite kul ....

När arbetsdagen är gjort,
Oh, tjejer,
De vill ha kuul.
Oh, tjejer,
Vill bara ha kul ...

Flickor,
De vill ha,
Vill du ha kul.
Flickor,
Vill ha.

De vill bara,
De vill bara .....
De vill bara,
(Oh. ...)
De vill bara .....
(Flickor vill bara ha roligt ...)
Åh ...

Flickor vill bara ha kuuul ...
De vill bara,
De vill bara ....
De vill bara,
De vill bara ....
(Oh. ..)
De vill bara ...
(De vill bara ha roligt ...)
Flickor vill bara ha kuul ...