sånt där om kött

Hej :) nu har jag varit på prommisen, hade jeans shorts och linne på mej, hoppas jag har blivit åtminstone lite brunare då! Träffade corne och jessica på vägen också, dom hade varit och ätit glass. Själv så har jag slutat äta både glass, godis och kakor. Och det går bara bra för mej.

Jag och elin kom in på det där med att vara vegetarian också. Hon skulle kunna bli det för hon känner medlidande med djuren, jag skulle kunna bli det för jag är inte speciellt förtjust i kött. Själva djuren kan jag inte säga så mycket om, jag fattar inte vad det innebär, vad dom får stå ut med innan dom kommer ut som köttbullar på ica osv. Såg nån film för nått år sen, men minns ingenting. Då stängde jag av den efter halva för jag typ började grina, haha. Så nått hemskt måste det ju vara iallafall! Så jag ska testa om jag kan vara utan kött resten av juni. Är ju bara 6 dagar kvar så det är ju en lätt match :) och varför ska en hel ko dö för att vi ska äta äckliga hamburgare? Eller visst är det kossor som är hamburgare? :o alltså shit, nu ska jag sluta försöka vara proffs, jag kan ingenting om det dära.

Nått som jag är jävlit sugen på nu är coca cola, har en utan kolsyra bredvid mej nu, coca cola zero. Men det är ju inte gott utan kolsyra. Det är seriöst kolsyran som gör läsk till det godaste som finns, förutom när det gäller fanta då. Vi hade en fanta i kylen, tror den var utan kolsyra den med, så otroligt äcklig var den! Och fick mej bara mer sugen på cola.. :(
Men nu ska jag dra handen ur arslet och hitta på nått.
pusss


Kommentarer
Postat av: Lottie

Söt header du har :)

2009-06-24 @ 17:20:13
URL: http://lottiesvardag.blogg.se/
Postat av: Bam Bam

haha jag är också sugen på cola.. och jag håller med dig om det där du skrev om kolsyra.

2009-06-24 @ 17:26:30
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: karolina

haaahhaha men linda! var det inte du som skulle börja äta lite va varje :O så att du avrt pigg och så!

2009-06-24 @ 19:51:54
URL: http://karolinawesterlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0