Lite bilder m,m

Känns som att jag inte lagt in bilder på år och dar. Så här kommer några jag missat:

Elin sa åt mej att blunda, och sen när jag ser henne nästa gång. Haha vad är dehär?!

Adam och ellen

Cola :*

En ganska trött linda


Jag fick skjuts till birsta av anna och mormor :) anna är min kusin som jag inte träffat på ett bra tag, jag var ganska sur när dom var här, men jag var hungrig och blev väckt så aa.. det är väl förståeligt hoppas ja (a) är inte så duktig på att hålla humöret när jag väl är sur.
Väl i birsta hittade jag dom tre muskutörerna sittandes på nån bänk på intersport. Sen hände det en sak jag inte tänker berätta, idioter! Jaja. Sen drog issa bort till fredrik, så var det bara jag, ellen och adam kvar. Vi tog bussen till timrå typ på en gång. Dom gick och köpte glass, och jag en cola. Sen satte vi oss ovanför coop, jag satte mej på taket och dom på nå räcke som ni ser på bilden :) dom följde mej en bit, sen jag jag hemåt. Träffade några cykelpojkar, fille and the gaang. Hah, så dom gick med mej till hästarna :) eller fille och rappe gick, dom andra vart less för det gick så långsamt så dom cyklade i förväg.
Det blir nog en lugn kväll. Kanske ska dra och hyra film, eller nä.. film blir lite väl långtråkigt efter ett tag. Lukas och alex har redan varit ner och hyrt, pappa kanske tycker det är jobbigt om någon ska tvinga in han i bilen igen.

Snart är det gatufesten! :) fatta vad himla roligt jag ska ha. Haha fast man säger ju alltid att det ska bli roligt.. fast det är faktiskt roligt där, ska åka karusell! Jag verkligen älskar att åka på karusell! Så gissa om jag längtar till semestern då vi ska ut och åka.. :') vi åker den 11 eller 12 juli, men pappa ska fixa så jag kan få internet på bärbara när jag är borta. Så det blir inge blogguppehåll inte! Först ska vi ju dit till öckerö.. fast inge länge, sen far vi till liseberg, sen sover vi en till natt på öckerö, och sen säger dom att vi ska hemåt. Lägg av! Jag ska till stockholm, inget snack om saken. Så det kanske blir en natt på hotell där. Och är det något som jag älskar också, så är det hotell. Det ger en känsla av lyx ;) Och gå ut i korridoren och hämta isvatten. Springa runt i korridoren, och åka hiss! :D Alltså om jag hade bott i lägenhet, då skulle jag åkt hiss upp och nerför lägenheten så fort jag inte hade nått att göra. Det är faktiskt kul.. :)
hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0