uppe med tuppen

Godmorgon! :) jag vaknade runt kvart över elva idag, bara för att jag gick och la mej i tid igår. Visste att de skulle bli såhär, att jag vaknar för tidigt.. jaja. Vädret är ju inte på topp heller, nån mer än jag som är förvånad? Eller så inte. När ska själva sommarlovet komma med sol?! Jag vill inte ha regn på gatufesten precis! Och den är om bara 2 veckor.. jag hade funderat på att gå både på gratis kvällen och på lördagen, men jag vill ju ha en hårförlängning också.. tror nästan att jag tar hårförlängningen före gatufesten.
Jag har inte ätit frukost än, jag är inte liksom inte sugen på nått.. sånna dagar är jättejobbiga, när man vaknar så vill jag inte ha nått. Eller jag är vrålhungrig, men vill inte ha det som bjuds. Då sitter jag hellre hungrig, eller en banan kan ju slinka ner. Som nu! Fast jag har också ätit kakor, faktiskt. 3 st små schackrutor. Älskar dom! :)


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror det blir att vara med karro. Ellen ringde också, men hon och adam har en månad idag, så jag tycker att hon ska vara med han och fira det! Grattis till dom :)


hejsvej, skriver senare :)
det vart förresten inge the sims igår :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0