don't worry, be happy.

hehehej. Idag så tänkte jag ta det i min takt, så jag kom 20 minuter försent till skolan. Why? Jo, jag går långsamt. Och jag gick lite för sent, men så är det när man inte måste träffa issa vid hästarna. Så när jag kom till kemin så var alla andra fullt upp med att labba.. så jag fick labba själv! Jag fattade ingenting eftersom att min hjärna har varit lite pistoff på sistone. Inte för att jag vet vad pistoff betyder, men det passade väll in. Men jag menar att den har strejkat, och det är både bra & dåligt. Den har strejkat för skolan, och haft kult istället. Bra :)
Ja men iallafall så skulle jag ha två stycken pappersbitar och hälla en massa smörjer på dom också blev det andra ämen. Wow. Noooooot! Jag fattar väll jag också, att det är Bertil som har en universums kontroll och pausar allt och byter ut papperna, nej, jag är inte dum heller. AVSLÖJAD!
Men sen var det svenska, och jag skrev på min historia om "En utomjordings liv", den är fett dålig. Eller inte dålig, men jag kan göra bättre. Men det var ju så att man var tvungen att göra så, och skriva efter redan uppkallade kapitel. Hallå, om det är så det ska va, vad ska jag då med fantasin till?
Och sen var det gympa, först ville jag inte vara med, men det var så kul! Vi lekte nåt som hette skattkammarön, åh shit vad kul! Haha, pallar inte berätta vad det handlar om men ändå. Och dessutom så skulle man sätta en basketboll i korgen så att man skulle få gå och duscha, synd det eftersom att jag suger på basket och sånt. Men till slut så hann jag ducha, och när jag skulle gå till skåpet så hittade jag inte nyckeln. Och då var det nån som sa att Claudia hade tagit dom, så jag letade upp dom, och vet ni vart hon hade lagt dom? I min luva -__- hah, snacka om Claudia.
SVENSKA SVENSKA SVENSKA IGEN! Och med Marika då, för KT var borta. Jag och karro skulle psyka henne, men det blev inget med det. Alla avslöjade oss när vi hade bytt namn.
SEN LUNCH. SNACKA OM GROVMOBBING PÅVÄG TILL MATEN DÅRÅ :O och vilka ligger bakom detta om inte Anton Sidén och Kenny Sundin. Dom började kasta snöbollar på mej, och så kastade jag tillbaka. Så mulade jag anton på kinden, och då trycker han ner mej i snön och jag blir genomblöt. Och dom trycker ner mej i snön hela tiden och mular mej och knuffar ner mej i snöhögar. Och det värsta då! Anton ba drar av mej skon, och gissa vad han gör med den? Fyller den med snö! Haha, jag får det att låta så hemskt, men det var så himla kul =D Haha, så jag får gå barfota upp och äta, och när jag ska ner igen så Kenny ba "Vart har du skorna då?" jag ba "nere såklart" och då fattar ju jag å, flr han ba börja kuta ner skrattandes som en galning. "NEEEJ DU VÅGAR INTE!!!!" skriker jag. Men jo, han vågar, och det vågar Benny också. Dom tar mina skor och fyller dom med snö dom också. Hahaha, vad kul och hemskt och taskigt på samma gång x) Jag springer ut barfota och försöker ta dom, men då knuffar dom ner mej i snön igen :P Så snacka om blöta och kalla tossingar. Men jag får ta på mej mina kalla och blöta kläder och gå upp till bussen som går till drakstaden. Halv vägs så ska jag ta upp min mobil, men gissa dårå? Mobilen är ju inte där såklart. Snacka om att jag började asgarva, hahahahaha, man fattade ju att det var det som saknades ;D haha, så jag springer och letar i varenda snöhög vilket tar kanske en kvart, men så hittar jag den. Och om det inte räckte så knuffar Tobbe också ner mej i snön. Men shit vad kuuuul det va! Haha, värsta snödagen, och det var så himla kul!
Sen så var det drakstaden, jag fick skejta barfota. Inte för att jag åkte så mycket, men det lilla jag åkte. Också ska jag åka överett litet "gupp" eller vad man ska säga, också var det en skateboard ivägen, och jag ba stupar framåt och klämmer tårna i skateboardarna. AAAJ, fatta ont eller! Också dunsar jag ju ner på backen också. Jag & jonna höll på kissa på oss, haha, jag är så himla klantig!
Också vart vi bjudna på te där också, mitt te innehöll tevatten, lite av en tepåse, en chokladbit, mycket mjölk, och en sockerbit. Och se man på, te kan faktiskt vara gott :) Men jag hann inte dricka upp det, för jag skulle med bussen. Men Jonna klängde och höll på med mej för att hon ville att jag skulle stanna, så jag missade bussen .< haha, lyckat. Men jag tog en buss som gick 20 minuter senare. Jonna stannade på drakstaden. Så jag var på navet, helt ensam och försökte hitta en buss som gick till timrå. Då var klockan 15.20. Jag hittar ingen buss, eftersom att det är kaos där, och går och kollar på en busstabell. D'oh, jag har missat den såklart. Så kollar jag när nästa buss går, det var om tio minuter. Ahaja, den missar jag också. Hur vet jag inte. HEMSKT. Och jag var helt genomfrusen, så jag gick och satt mej i vänthallen med alla snusk tanter och snuskgubbar. Blä, dom bara hostade och spottade och drack. ÄCKLAD! Men tack och lov så ringer mamma, och jag blir så lättad och glad över att få prata med nån då. Haha, jag grät nästan för att jag frös så mycket. Jag berättade att jag hade missat 2 bussar och att jag hade skor med snö och vatten i. Hon tyckte synd om mej, men nästa buss skulle gå typ om 15-20 minuter så jag höll ut. När jag ska gå till den bussen (eller försöka att hitta till den iallafall) så hör jag en som ropar "LINDA! Är du kvar?" och det var Jonna <3<3<3<3 Shit vad skönt att det kom nån och räddade mej. Hon ba gick rakt mot en buss som det stod Bergsåker på, och jag vart helt förvirrad. "Men jonna, vi ska ju till timrå!" hon ba "men den går igenom timrå". Jaha, Bergsåker går igenom Timrå. Sörberge bussen gör också det. Om jag hade vetat det så hade jag kunnat varit hemma liksom för en halvtimma sen. När jag var hemma var klockan 16.40. Jag hade alltså varit på navet och virrat runt från 15.20-16.35. Lite mer än en timme bara, jag som trodde att det var evigheter. Men jag har iallafall missat runt 4-5 bussar idag iallafall, rekord :)

Så alltså. Jag fattar ingenting. Jag ser inte bara ut som en 6-åring i mina blå vantar och allt, jag är som en också. Härligt värre, här har ni Linda Babybut.
Men iallafall, så har det här varit en av dom allra roligaste dagarna under hela 2007! :)


hejdå ;)


∞ om du inte vill läsa om julen, läs inte det här.

heeeeeeeeey, nu äntligen så får jag ta en paus. En paus från, hm.. städandet och stökandet kanske. Ja, iallafall så tänker jag inte berätta vad jag har för små saker för mej nu på dagarna.

Eller..

Jo, det kan jag väll! Eller en sak kan/får jag inte berätta. Så det skippar vi, men jag håller på att göra en tidning! Haha! Inte en sån där hopp och skutt linda tidning, utan en mer lugn. Eftersom att kunderna till tidningen är väll mamma&pappa, mormor&morfar och farmor&farfar. Det är en jultidning, typ lite julsånger i den, julsidor och intervju med jultomten... vet ni hur jag fick tag på en intervju med tomten? Haha, jo, jag tänkte som en tomte.. och det  blev faktiskt bra, ingen kommer att misstänka att det är jag som ligger bakom tomte masken ;-)
Men jag har ju inte bloggat sen typ i lördags eller söndag, och jag har städat dom dagarna. Alltså fatta! Jag har städat! Hela mitt rum. Eller det ser mest bra ut eftersom att jag har lagt det mesta i en låda under sängen, och lite i garderoben. Men jag har dammtorkat, för det gör vi hos oss varenda jul. Ni ska bara veta vilket dammlager det blir på bokhyllorna udner ett år.. ja, också har jag dammsugit. Också skulle jag skura, men jag lämnar över det till pappa, han är sådär lagom duktig och lagom slarvig på det, så han klarar det nog.
Och just ja, jag har köpt julklappar! Igår! :) Jag köpte till mamma, pappa, linn, issa, hanna & susanna. Så nu har jag julklapp till mamma, pappa, ludvig (snart klar med den), linn, hanna susanna, mormor, morfar, farmor, farfar och issa. Dom enda som saknas är Linus, Lukas, Karro och Ronja. Gaah, och det är för att jag inte har nån aning om vad jag ska ge till dom! Eller vänta.. nu kom jag på! Aa, jag kom på vad jag ska ge till Linus. Och Lukas, för det har jag klurat på ett tag. Och Karro så troor jag att jag vet, men Ronja har jag inte en blekaste. Eftersom att hon bor i ett annat land, och jag har inte träffat henne sen sommarn så vet jag inte riktigt.. hon gillar ju hästar. Men hon kanske inte gör det längre? Så var det iallafall med simningen. Jag får fundera. Jag vill inte åka till birsta och handla än på ett tag iallafall, jag ska kolla på lite närmare ställen. Som papperskungen typ ;-)
Ja shit vad allt kretsar kring julen för mej. Och det har det gjort enda sen i slutet av september, då nedräkningen började. Just nu är det bara 25 dagar kvar till julafton!!!!!!!!!!!! KAN NI FATTA?! 25 DAGAR? :| Näeru, det är ju omöjligt! Men jag har ju inte så mycket mer att fixa till julen, bara några få presenter och pyntningen (som jag ska få göra på lördag!<3) och.. nä, inge mer. Jag har t.o.m slagit in julklapparna x) Eller dom som jag är färdiga med då.

Haha, ni ba sitter och läser och ni kan ju inte precis hänga med eftersom att ni inte vet vad jag har köpt. Och jag kan ju inte skriva ner det heller, eftersom att det finns en liten risk att do får reda på det.. eller en ganska stor risk, det är ju internet trots allt..

Och fy, just ja. Nu har det börjats igen, Himla socker mage. Jag vill bara ha godsaker jämt, bara för att jag fick smaka choklad av issa i tisdags typ. Jag som inte hade ätit sötsaker på länge, och igår var jag på kalas och åt skit smaskiga kakor och idag åt jag upp skit mycket choklad och fick en sån himla kick. Men det är ju så gott! Men nu har jag faktiskt bestämt mej, inge mer godis för mej i år! Men ni får ju gärna ge mej kakor :D Haha, stor skillnad. Nä men nu har jag nästan kommit på ett nyårslöfte. (Haha, pilutta på alla som säger att jag har dålig framförhållning, jag har redan köpt julklappar och ätit godis, och nästan t.o.m fixat nyårslöfte!). Ja, jag tror att jag ska ha nåt sånt där att jag inte ska dricka dricka på ett år, eller ett sånt där godislöfte. Alltså jag älskar att kolla vad jag klarar och inte klarar, så jag kom på en ny sak nu. Att jag kanske inte ska ha nåt årslöfte, jag kanske ska börja med månadslöften istället! Jag fixar en ny utmaning varje månad, är det nån som har nåt förslag på vad jag kan ha i december? Eller nej förresten, i december skulle jag ju inte äta godis. Men nåt till alla andra 12 månader nästa år, nån som har nåt förslag? Eller nej förresten, jag kom på en massa! Jag kan liksom:

* Kolla om jag kan vara utan pasta 1 månad (level: HARD)
* Typ inte äta nå kött på en hel månad
* Inte knäcka tummarna på en månad
* Inte rapa på en hel månad

Aa, det är 4. Men den sista tycker jag var onödig, för om man inte rapar så är man för duktig i bordsskick och så. Men det kanske Karro vill att jag ska va, men jag kanske kommer på nåt annat. Nåt som jag liksom gör ofta. Inte äta flingor på en månad! Jag äter flingor varenda dag. Eller inte borsta tänderna på en månad?

Oj, nu är klockan tjugo över nio. Haha, även "oj". Men det är så att det har vart så sent för mej den här veckan och veckan innan, så jag vill vara utvilad lite grann tills imorgon. Och tills heljen. För då ska jag inte göra nåt, och då kan man ju inte vara trött heller!
Eller just ja, det är ju julskyltning. En djuuup suck av glädje och inte glädje. Jag kommer frysa. Men, jag kommer få hembakade lussebullar. Vad ska man välja? Det tippar mycket åt lussebullarna, men jag hatar att frysa. Men visst jag ska ju dit, men jag har inga bra skor! Jag har bara mina nike, och dom är ju inte så varma. Också har jag ju lekskorna, men helst inte.. är det ingen som har typ nå sånna där fina stövlar i storlek 35-36 eller så? Jag vill så gärna vara varm och fin på samma gång. Fast jag kan ju ta tjocksockar i tennisarna, men då är problemet att jag inte har några tjocksockar. Haha, spela roll. Jag kan ta lekskorna så får jag en komplett 6-årings outfit. Mina lekskor, mjukisbyxor, storjackan, min blå vantar och en töntig luva. Haha, snacka om att känna sej mobbad.. men det är lugnt! Jag klarar det, jag och issa ska gå runt och göra kullerbyttor ändå. Eller issa kan ju inte, men jag kan göra åt henne :)

hah, hejdå och godnatt


hej hela världen!

aaah, det känns som om allt är så spännande! Men det är inget som är spännande, eller.. hm, kanske. Men jag kan inte komma på nåt särskilt spännande.


Men sorgligt. Otroligt sorgligt. Inge mer Viva la Bam. Det bästa som funnits, tar slut. "men ni får fortfarande rysa med dom 5 gamla sesongerna av Viva la Bam!". Tack för det då Bam. Alltså jag har ju vetat det där ett tag, att det inte ska vara mer Viva la bam, men liksom.. det slår mej inte förens nu att jag inte riktigt får se han i sin dumma nu-form, liksom, det är ju som jag kan fortfarande titta på mej när jag var 5, det är ju riktigt kul, men man vill ju veta hur man är nu också. Haha, det låter som om jag inte känner mej själv. Men det känns faktiskt så ibland, att jag inte vet vem jag är, att jag bara har satts i nån annans kropp och ska vara den personen. Eller, haha, den leken har jag lekt sen jag var 4 år, att jag ska låtsas att jag kommit i nån annans kropp. Att jag har kommit i värsta skådespelerskans kropp också ska jag leva dens liv, men jag kommer alltid av mej efter ett tag..

OCH ISSA ISSA ISSA!!!!!!! gissa vad som har kommit då? Nananananana, min alldeles egna loser handbbok! <3 tack mamma för att du tipsade mej om den ;D haha, "handbok för alla losers" heter den. Jag har inte tittat i den än, för att den ligger i en låda, och där är det julklappar också.. men snart, kanske ikväll eller imorgon så ska jag få titta i den! Jag hade köpt den av min lillebrors jultidning, och en kalender med Eva & Adam för 2008. 2008. Seriöst? 2008?! BLIR DET VERKLIGEN 2008? -08. Vad är det för skit då, jag som har undrat ända sen jag var liten om jag kommer att leva när det blir 2010, och så. Och se man på, man blir äldre. Man blir gammal skruttig och rynkig. Öh.. där överdrev jag väll lite, jag har ju bara kommit in i tonåren. Tonåren. Det lät ju ännu läskigare! Hm.. nä, vi håller oss till 12 :) ja, 12 är en fin ålder. Eller ska vi säga 8? Ja, det gör vi. 8 vill jag vara. Haha, man kanske inte skulle bli så förvånad om jag bekände det heller, haha.. nä men hörni, nu gör vi så hära!! VI PROTESTERAR :D:D Vi skiter i att bli vuxna och är pinsamma & barnsliga hela dagarna :D<3 aa, så gör vi.

näe men ska jag vara ärlig så ser jag framemot ett nytt år. Liksom, det är ju egentligen inget nytt, om man inte hade vetat att det var nyår så hade det ju inte vara nån skilnad, men det är ju liksom känslan. Har man nå nyårs löften då? hm, jo jag tror att jag hade nåt. Men jag vet inte .< jag tänkte ha att jag inte skulle äta kött på ett år. SERIÖST! Men det ska jag inte. Jag kan inte komma på nåt.

hejdå. även kort inlägg. men ändå.


you don't even know what's happening tomorrow, maybe you'll die.

heii, jag fick värsta dampet "jag måååååste bloggaaa!!!". Också gör jag väll det då, inte för att jag har nåt viktigt att säga.
 Nå mer jultjat står ni väll egentligen inte ut med, men jag längtar mycket till julen. Hm, igår var det en kul dag. Jag mådde bra på skolan, första gången på veckan typ. Och dessutom var det drakstaden, men jag åkte ju inget typ. Efter jul så ska jag byta bort det, också ska jag ta slalombacken och lära mej åka snowboard kanske. Men det kommer jag ju bara att ha ett tag, eftersom att jag kommer märka hur kallt det blir och jag kommer att välja nån varm inomhusaktivitet. Långt ord, och säkert felstavat.. men.. haha, på vägen till Drakstaden så skulle jag beskriva min drömkille för Issa x) haha, den finns säkert inte men ändå! Men hon hade ingenting att beskriva.. också korsförhörde jag henne om vad hon skulle ha på Polar. Ja, jag valde Polar! Och Janines kalas. Så jag gick till Janine (svin kallt när man ba ha strumpbyxor, ballerinaskor, tunika & jacka) och gav henne hennes paket, som var ett set där man kunde designa egna typ julkulor, från Papperskungen! Också åt vi jättegott där, både för och efterrätten var supermums! ;) och sen var det chiiips, jag fattar inte hur länge sen det var jag åt chips! Ja, det var gott gott goott<3 Så sen så for hela gänget (jag, janine, jonna, jessi, sanna, linda, emma, jenny) till Polar.. fast jag var ju med Totta, Karro, Issa och Johanna också. Jag gick lite mellan.
Haha, också när det bara var typ 20 min kvar, så hade jag gått och satt mej och tagit av mej skorna, jag var så himla trött! Jag kanske såg lite ledsen ut också eller nåt, för det kom en polis och snackade med mej. Jag ba "shiiiiiiiit" tänkte jag när han kom till mej. (och visst ja, jag fick jag göra alkohol test också ;D haha, så himla kul, alltså jag gjorde det när vi skulle gå in. Jag tänkte fråga han om jag fick det, men han tog det på mej ändå. Jag blåste i den, och vet ni?!?!?! DEN BLEV RÖD! Jag ba "shiiiiiiiit". Men han ba "du måste blåsa lite mer" puh, det var bara så att jag hade blåst för löst. Jag hade inte druckit, så alltså fick jag gå in!). Men iallafall, polisen frågade om jag hade ont i fötterna, hur gammal jag var, om jag hade haft kul, om jag väntade på skjuts, om jag var här ensam, om jag hade varit här många gånger, om det brukar vara mer... ja, lite sånt. Jag svarade på alla frågor.. öh, oj, det gör man ju. Och när han frågade hur gammal jag var så jag ba "tolv.... nä 13" typ. Jag har inte vant mej än riktigt.
Och idag kollade jag igenom min egna "dikt-samling", eller vad det är. Vissa var bra, vissa var dåliga. Men det är 3 som jag tycker riktigt om. Och en av dom vann jag ju med i klassens dikt-tävling på laggarberg. Det var den här:

Jag ligger här ensam och undrar vem jag är
Och tänker; Vem kan hålla mej kär?
Ja jag är ensammast i världen och bara ser på
Och ja, vad kan hända då?
Ingen kommer någonsin fram till mej och säger "hej"
Exakt, vem kan egentligen tänka på mej?
Ja jag sitter där och undrar vem jag är
Och tänker; Vad i hela friden gör jag här?
Jag platsar inte någonstanns
Och önskar att jag aldrig fanns
Men vad ska man göra med ett hjärta som är fullt av smärta
"Men lilla du, du har väll en familj?"
Nej kära nån vad ska man med en sån till..
Jag är ensammast i Norden
Nej på hela jorden
Men vad skulle hännt om inte du kommit fram till mej och sagt "hej"
Jag tänkte; Snackar hon med mej?
Jag såg mej omkring, men det var bara du och jag där
Jag försökte svara hej men rösten var så hes
Hon borde ha tyckt att jag var en mes
Men nej, hon tog min hand och sa "kom jag ska visa dej"
Vi sprang och vi sprang, och hon tog mej till ett ställe som jag inte trodde fanns
Det var till paradisets land minsann

slut! 7/1-07. Dagen innan skolan efter jullovet, jag kommer ihåg att jag hade legat vaken så länge så länge, och när jag väl höll på somna så ploppade den här upp i huvudet på mej, så jag var tvungen att skriva ner den. Den kanske är lite dyster, men det är ju inget självbiografi iallafall.
Idag ska jag nog åka och sova hos Karro, :) Ja, jag får se. Men nu ska jag väll kanske springa på vårat älskade löpband! Haha, nä men jag hittar väll på nåt kul. Jag är ensam hemma med Linus & Lukas nu.

men hejdå iallafall. julaftoon<3

högtider!

image8 SOMMAR <3
jag måste bara tillägga att jag tkr att issa är himla söt på den här bilden =D<3 jag ser ju ut som oftast jag med.

nanana, idag är det torsdag! yippi, äntligen börjar det dra sej mot veckans slut! :) och imorgon så ska jag fira en kämpig skolvecka genom att antingen åka på janines fest, gå på tottas konsert, åka på w, polar, eller en klubbträff. Och alla är under samma tid. Men jag har ändå bestämt mej, jag ska åka in till Janine en snabbis och ge henne paket & så, men efter typ en halvtimme kommer issa/karro och hämtar mej, och då styrs våra vägar till Domsaga för att höra Totta sjunga. Åh, vad kul! Men efter det, så slutligen, ska vi ta en promenad bort till polar. Jag vet, jag skulle inte gå på det egentligen, utan på bad på w, men pga min fula, äckliga varbobba så kan jag nog inte bada med den! Men på polar kan jag ju åtminstone sminka över den, tur nog. Även om det inte är bästa utvägen men ändå. Och jag tänker inte lägga ut nå pengar på att köpa "utstyrelse" till Polar heller, och förresten så ser jag inte framemot polar så himla mycket heller. Vet inte varför, men det känns inte lika viktigt längre. Jag kanske inte ska gå? Jag vet inte, det skulle ju vara ganska mysigt att bara sitta hemma nerkrupen framför teven i en mjuk & skön soffa med en stor popcorn skål i famnen, och titta på en romantisk komedi. Jag har bestämt mej för att det är den enda sorts film jag borde se, pga mardrömmar. Alltså jag kanske kan se drama också, eller nån action, men det är ändå bästa att hålla sej till komedier med hilary duff och så.  Ja, men iallafall så får jag se. Jag har faktiskt en rätt så lång stund på mej, för polar börjar inte förens om 26 timmar ungefär. Ingen brådska, jag har all tid i världen.
Men vad har jag gjort idag då? Hm, inte så mycket egentligen. När jag inte är med kompisar så är mina dagar ganska värdelösa, och inte fyllda med nånting. OCH DET BEROR PÅ ATT DET ÄR SÅ KALLT UTE. Annars hade jag ju kunnat gått promenader med hunden och titta på vårat vackra Timrå, eller hoppat studsmatta, eller sola eller bada, cykla, eller åkt skateboard. Buhu, jag vill ha sommar. Men nu ska vi inte snacka skit om vintern, som issa sagt. Haha, närå men jag är faktiskt inte så bra kompis med Vintern, så han pratar nog minst lika mycket skit om mej. Fast det finns ju fördelar med vintern, typ att man kan börja mula varandra, göra snögubbar (men det är ju ingen kramsnö..), dricka varm choklad (fast det gillar jag ju inte, men ändå), åka skidor, pulka, men, det bästa av allt allt allt allt ALLT ALLT är, förståss, julen!  <3 Alltså det finns nästan inget härligare. Eller det gör det inte. Det är den största höjdpunkten på året, bättre än födelsedagar! Det är Kalle Anka, god mat, gemenskap, julklappsbytning, och Tomten. Tomten är bäst :)<3
Vilka mer högtider finns det egentligen? Påsken, den gillar jag ju också. Då är allt så gult och kult, och det är påskkärringar och påskharar. Och godis då, men själva godiset är inte det kula, det kula är att man vaknar upp med nånting på nattduksbordet som inte var där när man somnade. Och det är ju påskägget alltså. :) Hm.. och vad mer? Det är väll bara det som är högtiderna, eller? Eller det finns ju midsommar också! Det är ballt, och så himla somrigt. Det bästa med midsommar är att vara hos mormor och morfar. Åka dit och oftast äta Anders kött, och leka en massa roliga lekar och ha tävlingar. Fast i somras så firade jag midsommar ute på Lögdö med Issa och lägret, jag ska nog inte göra det nästa år. Eller jag ska väll gå på lägret, men åka ifrån när det är midsommar så att jag också får vara hos mormor & morfar.
Alltså, det finns högtider under vintern, våren (för påsk är väll typ vid våren?) och sommaren. Men inte under hösten när jag fyller år! Orättvist eller? Eller vänta, högtiden då kan ju vara att jag fyller år. Det räknas väll också.
Men men.. tack för mej, eller nåt.


hejdå!uppdatering 19.53

hej igen, jag tyckte att det skulle sitta fint med en uppdatering här. Jag har haft värsta julkänslan, jag frågade tom med om det var för tidigt att börja byta gardiner & pynta, men det fick man göra när man ville sa hon, men med tanke på att det är mer än en månad kvar så kunde jag ju vänta till första advent åtminstone SOM ÄR NÄSTA HELG :D så nästa helg är det julskyltning! <3 åh, jag kan riktigt höra bjällerklanget från hästen :)
Ja men jag har rensat ut ur mina lådor. Mina lådor med gamla skolsaker, läxböcker & dagböcker och sådär. Och varje gång när man skulle skriva om drömmar, fantasier, sina drömkalas och allt sånt, vet ni? Allt innehöll pasta.. haha, fatta vad galen man va i de! Eller det är jag ju nu med då.. och just ja, det är lasagne på skolan imorrn! <3
Och det stod en massa. I svenskan liksom "Det är tack vare min bror som jag kom för sent till träningen" "det är tack vare kassörskan som jag kom för sent till teatern" "det är tack vare mange som jag är den jag är idag" liksom det mesta är verklighets baserat, nu kan jag nästan inte skilja på verklighet å dröm .< men det finns ju fördelar med det å!

hejsvejs, nu ska jag åka pulka:)<3

stora bokstäver från en liten bokstav.

hej hela världen, eller hej alla som läser iallafall. Det känns som om det var värsta länge sen jag bloggade, det kanske det var också. I lördags. Jag sitter och kollar i "LINDAS BOK" som jag skrev i slutet av 6:an, jag typ skrev typ lite dagbok, och gjorde lite listor. Jag gjorde listorna "hur man kan tjäna pengar", "test" (det var ett test, ingen lista men ändå), "coola namn" (jag kom på egna namn), "bra hemsidor", "bra låtar". alltså värsta dåliga låtar! Eller typ dom flesta, det var dom här jag skrev: (jag stryker över dom som jag inte gillar nu längre)

akon - Belly dancer  man värsta lessnar på den efter ett tag
akon ft eminem - smack that samma med den här, man lessnar på den
akon ft snoop dog - i wanna fuck you haha, den är ju bra ;D
avril lavigne - girlfriend jo, man lessnar på den. spc när man hör "i wanna be your boyfriend"
avril lavigne - sk8er boi det tar npg ett tag innan jag ogillar den här <3
sara - forever young alltså, den går inte att hata.
pussycat dolls - don't cha HAHAHAHA, pinsamt =D
rosa - to win my love den är varken bra eller dålig, men den är mer bra än dålig
anton&affe - boogi night snusklåt :O
jadde - living to love you mesig, den var bara bra i början
byz - why do we always fight alltså remixen är väll okej, men..
elak - ensamhet alltså den är också ett mellanting
2pac - i never call you bitch again den är såå skön! Jag måste nog lyssna på den nu bara för det
kobojsarna - sång om ingenting mellanting.

haha, kul att läsa tycker jag, men kanske inte för alla.. men det är min blogg ;):D
men det var ju sån där friluftsdag på ncc hallen för 7orna idag, fotbollsturnering, och sen brännboll. Fotbollen var faktiskt kul, seriöst! Fastän att jag inte gillar fotboll så himla mycket. Men jag fick iallafall passningar, och gjorde typ 4 assisster eller hur det stavas ;) så nog är man nöjd, haha! Men brännboll är drygt, iallafall när man ska vara inomhus, och när man är på uteplan och måste ta lyra. Och jag skulle dessutom vara brännare, liksom ge er.. det går ju inte, jag kan ju absolut inte ta emot en boll ska jag säga. Och till mat vart det sallad, gott, men inte ananas. JAG AVSKYR ANANAS :O fatta vad äckligt det är!
Också skulle jag ta bussen hem då, men jag har ju inget busskort.. så jag sa att jag hade glömt det, och det var ju faktiskt sant, för jag har ju ett hemma. åh, vad jag hatar att "ljuga" för de stackars busschaufförerna! Jag ba "Jag glömde busskortet, kan jag åka ändå?" så där snällt och änglalikt. Hon ba "varför gjorde du det då?" jag ba "alltså vi hade friluftsdag idag, så jag trodde att den bussen gick ända hem". Så jag fick åka. Och det var ju halvsanning, jag trodde att bussen gick ända hem, och busskortet låg hemma. Men det var ändå inte riktigt ärligt, men jag skulle aldrig palla att dra hem fet väskan.
AAAA JUST JA! Jag hade först bara tagit med mej skor & äpple, ingen handduk alltså, för jag trodde inte att man skulle bli svettig. Så jag ringde pappa och bad han att komma med det, också gjorde han det. Och när han kom ba, gissa vad han hade tagit med för ombyteskläder? Jo, min pjamaströja och ett par skidbyxor :O och som långärmad så var det nån tröja efter linus som jag bara har i nödfall. HAHAHA, är han inte stil löst grym? ;D Haha, ganska festligt ändå. Det var ju inte panik, men jag sket i att duscha och ba gick & sköljde av mej inne på toan, också hade jag på mej mina mjukisbyxor, fast jag tog pjamaströjan. haha ;D
Och ikväll är det Timrå-Modo. SPÄNNANDE SPÄNNANDE! :| Jag har ju dessutom varit och hälsat på hos modo spelarna, så jag känner ju dom ;) närå. Men heja timrå då! Men jag ska inte på matchen, för det är säkert proppfullt, och jag har teater. Men karro ska inte gå, och då vet inte jag om jag har nån skjuts. Och det är ju inte lika kul utan karro... :/ så jag stannar nog hemma och gör nåt annat, nåt kul kanske. Jag vill inte åka och spela bandy, och inte heller på hockey. Jag vill bara att den febern som väntar ska slängas över mej, och jag blir så trött så att jag måste akut gå och lägga mej. Jag har faktiskt fått min heliga förvarning - varbobban. Det ser ut som ett munsår, men det är det inte. Jag får så när jag håller på att bli sjuk. OCH JAG KÄNNER ATT JAG HÅLLER PÅ ATT BLI SJUK. Om jag inte redan är det, för så himla pigg är jag ändå inte. Det svider på hela kroppen ;q

hejdå / linda ♣


äh, iallafall!

goddag bloggen :)

klockan på datorn måste verkligen gå fel, kan den verkligen vara ett redan? Kanske det, men isåfall har morgonen gått väldigt fort! Jag vaknade iallafall 10. SKÖÖNT! Fatta så länge har jag inte sovit på länge, eller det kanske inte är så jättelänge men det är skönt att få sova ut. För jag gick inte och la mej så sent igår heller, runt elva. Jag har inte hunnit gjort så jättemycket idag, fikat, och sprungit på pappas nya löpband! Det är ju bäst :D haha, jag gjorde såhär att jag sprang 20 sekuner på 1.0, sen sprang jag 20 sek till på 1.5, också gick jag upp ett halvt snepp var 20:e sekund. Och tillslut var jag på 16!!! Vilket är det högsta, shit vad jag kuta! Haha, fatta vad kul det var! Och så vart jag så slut så jag inte orkade träna nåt annat typ. Så jag tog en dusch, och då var klockan runt 12. Så jag duschade väll ett bra tag då.. hah. Men nu så sitter jag här, jag tänkte kolla om det fanns nåt spel att köra. Jag sitter inte på Linus dator, och inte på golv-datorn i källaren. Jag sitter på den bärbara, som är hemma nu istället för på Papperskungen.
Idag ska jag iallafall till Hanna f. Ååååh, vad kuuuuuuul!! :D:D:D Vi ska ha sådär värsta ballt, göra ansiktsmask kanske och basta och liksom ba ta det lugnt. Susanna & Karro ska också dit. :) Ja jag tror iallafall att det blir elitroligt.
Vet ni vad jag har tänkt på. Ingenting, faktiskt. Inget liksom viktigt. Jag har mest gått och fantiserat, det gör jag typ jämt. Haha, liksom sånna dära "Rosa-fantasier". Ni vet hon i Livet enligt Rosa. Liksom "och varje morgon väcks jag försiktigt av min manlige betjänt. Och efter det så tar jag ett dopp i poolen, det är ett sånt skönt sätt att koppla av på. Sen är det dags för frukost, och där är det alltid så svårt att välja" och sånt. Det tar nog upp 75% av min vardag.

jaja, men jag tänkte bara skriva lite. så är det.

hejdå !


pusshej bussen.

J. Depp

woho, checka kostym-nissen ;D haha, det är min älskade Johnny Depp visst =D<3

jag kan väll börja med att säga att jag mår sådär. Lite huvudvärk, annars är det rätt okej.. jag skulle på bandy ikväll med Issa, men jag vet inte. Jag får faktiskt se efter.
Jag for inte heller på Drakstaden, utan stannade på skolan på bilden med Karro. Hm, inte för att bild är det kulaste man kan göra på fredagar, men det gick bra. Jag skrev Linda på ett papper och gjorde det lite glammigt med guld- och glitterpennor :)
Och sen efter bilden så skulle ju jag och Karro ta bussen hem till vardera (nytt ord :D). Men jag hade sagt att jag var väldigt sugen på vindruvor, så hon frågade "ska vi gå och köpa vindruvor på Domus? Vi hinner nog på dom här 10 minuterna". Ja, så gick vi dit. Jag hade en 20-lapp i mina överbelastade fickor, och jag trodde att ett vindruve paket bara kostade typ 15 kr, men det gjorde dom inte, alltså dom kostade 30.. och sen såg jag att det fanns så att man kunde köpa 3 kiwi för 10 kr, woho, värsta fyndet! Haha, så jag tog väll dom och gick och ställde mej i fetaste köerna. När det var min tur och jag började gräva fram pengarna, så såg jag att jag hade 30 kr.. så Karro sprang och hämtade vindruvor, och la tillbaka kiwisarna. Då var klockan 14.00. Bussen går klockan 14.01. Vi gick till den närmaste busshåll platsen, och stod där en kvart. Så tittade jag på busslistan, och då fattade vi att vi hade missat bussen. Eller synske Karro kände ju såklart på sej inne på Domus att vi skulle missa bussen, fast det trodde inte jag, men jag brukar ju inte ha rätt 10 av 10 gånger jag heller. Blä, så vi gick till Papperskungen. Det var typ en timme tills nästa buss skulle gå, så att mamma sa att hon skulle skjutsa oss "snart". Så vi gick väll och satt oss i fikarummet och åt upp mina vindruvor, och stoppade upp nåra i min näsa också, det är väl klart att man gör det. Synd bara att dom inte hade nå äpplen som vi kunde kolla om dom också skulle gå in. I näsan alltså.
Så satt vi där och åt kakor & vindruvor, och kollade på min mobil. Så märkte vi att klockan var 14.45, så vi började gå till bussen typ efter 5-10 minuter. Haha, mammas "snart" funkade inte .< Tog vi bussen hem, och nu sitter jag HÄR! På vårat fina golv och tittar på våran fina dator. Men tangentbordet är inte så fint, det skulle vara snyggare om jag fick göra det. Då skulle tangenterna haft andra former. Tangentbordet också, också skulle det vara mer färg glatt. Oh shit vad fint det skulle vara :):)
äääsch, nu har jag inget mer att skriva. Och allt jag vill är att spela the sims 2, men det FÅR JAG INTE :O för att min bror sitter vid den enda datorn som det funkar på, vilket råkar vara hans egen -__- Haha, jag ska kanske radera alla spel och allting från den här datorn också installerar jag det här istället. Wow, smart :D

haha, näe jag får se. Hejdå alla iallfall :)uppdatering 23.01

jag hade skrivit värsta långt här på en uppdatering, men det var ingen bra uppdatering. den var inte så glad & bra som den borde, för jag är liksom glad! Det var så att blinda jag såg en sak. eller alltså, jag var ju inte blind när jag såg det, men jag var blind för att jag inte hade sett det tidigare. iallafall så skriver jag det inte. haha, det är bra.
det är skönt att ha vänner. alla vänner, killar & tjejer, och tanter & farbröder. också är det så härligt att höra på vad folk ha att berätta! fast det är ju förståss kul att berätta också, måste jag tillägga...

blubb blubb, du kan inte ta mej! Jag är för lycklig för dej, och för smaaart! och dessutom så ljuger jag mycket mindre än du, tror jag iallafall. för du ljög lite iallafall. fy! :)

iallafall så riktas inte det där till nån som läser, för jag tror inte att den personen läser min blogg. den kanske inte ens kan läsa :O haha, jo det kan den nog :)

hejdå! förresten, jag förstår mej på dom som tycker att jag är jobbig. jag känner det ibland jag också, att jag är nog ganska jobbig. men jag är alldeles för snäll mot mej själv för att säga åt mej att skärpa mej, så ni får säga det till mej själva. fast jag kanske blir sur, men det gör inget. jag har ju lite svårt för det vet ni.. åh vad jobbig jag är :/ hejdå :D

om mej, u know :)

hejhej allihopa, jag sitter i källaren där datorn&skärmen och allt förut stod på ett skrivbord, men nu är allt på golvet. Så, jag har lite väl ont i nacken av att sitta och skriva såhär.. haha, men vill man sitta vid datan så vill man. Alltså, min hjärna har inte slut på ideér, men jag hittade min gamla "mina vänner bok", en sån där glittrig som typ alla hade förut. Jag vill bara att ni ska veta lite mer om mej, så här kommer det: (alltså, jag skriver inte precis ner telefon nummer, adress & så, det skriver man liksom inte över hela internet)..

NAMN: evert taub. närå, linda henriksson - såklart
HÅRFÄRG: typ mörkblond, fd. gult, haha ;D men jag ska göra nåt av mitt hår. kanske en lerkruka?
ÖGONFÄRG: grön-aktiga
SYSKON: ja, tre bröder
MINA INTRESSEN: datorn, blogga, skejta, teater, fantisera, irritera, hoppa omkring, vara med kompisar..
DET ROLIGASTE SKOLÄMNET: musik, det är kulast. fast jag tycker om engelska, för det vill jag lära mej
DEN BÄSTA FILM JAG HAR SETT: typ braveheart eller scary movie
IDROTTSGREN JAG ÄR INTRESSERAD AV: ishockey, att titta på, INTE spela. och skateboard är ballt (Y)
DEN BÄSTA BOK JAG HAR LÄST: nalle puh :D<3
PERSON JAG BEUNDRAR: alla tror jag, alla är ju liksom beundrande ;) men mest typ william wallace & mange.
DEN BÄSTA POPGRUPP JAG VET: jag lyssnar inte så mkt på band, eller pop. men det får bli good charlotte. har bara hört en låt av dom, men ändå :)
DEN BÄSTA LÅT JAG HAR HÖRT: haha, vilken fråga! sk8er boi, kanske
DJUR JAG TYCKER OM: alla, frågan är väll ba vilka jag inte tkr om
MITT FAVORIT-TEVE-PROGRAM: lost
DEN GODASTE MAT JAG VET: makaroner <33<3<3<3<3<3
JAG GILLAR BÄST: att vara glad
JAG AVSKYR MEST: potatisbullar, fy på den som kom på den maträtten!
MIN HÖGSTA ÖNSKAN: att få komma till himlen när jag dör. fast ja vill till peter pan <3
VAD JAG HELST VILL BLI: den frågan är liksom känslig, och det angår inte någon. jag vill inte bli nåt.


hockey, here i come!

svängning

shuue. hela den här dagen liksom började jättebra, gick jättebra, och sen ba - splash. också är jag för.. äh, jag kommer inte ihåg vad det heter. men jag är för mycket av det för att kunna prata ut. eller nåt sånt var det iallafall. men när det är som sämst så kan det ju bara bli bättre, eller hur? bara svara ja .<
iallafall så har det väll inte varit så mycket idag. tillbaks till skolan, efter vad som kännts som 1 vecka, men bara tre dagar egentligen. ja och då börjar ju måndagsmorgon med mentorssamling, och såklart väljs jag ut som ordningsman (kvinna) på klassrådet. det var första gången som vi hade då, men jag är inte förvånad över att det vart jag. prata prata prata. sen slut, och då vart det slöjden. haha, jag berättar inge mer om slöjden iallafall! sen var det hemkunskap, skulle ha varit teori, men sen vart det mat istället. pasta och nån gryta, så himla gött! sket i maten sen ja!

och förresten, glöm det där med att jag var "sur" och allt, haha, aldrig :D men lol, jag skulle kunna sudda bort allt jag skrivet, men det gör jag inte, då måste jag skriva om, haha :P aja, nu fortsätter ja..

sen var det engelska! alltså, det är inte liksom kul. men det är liksom kul att lära sej det språket, för det språket vill jag verkligen kunna utantill. det är ju liksom en annan sak med spanskan.. och förresten!! Jag missar provet på spanskan på torsdag! haha, jag ska ju på skolbio! även att det är linas kvällsbok.. men ändå. efter det var det.. so, alltså vi behövde inte göra nåt, vi fick bara hämta nytt arbete. då gjorde jag färdig min uppsats i engelska, det var nåt om att man skulle skriva om att man hade varit ute och shoppat, och man var alldeles ensam, för mamma & pappa och alla var i utlandet. också kommer man hem, och man är bombsäker på att man har låst överallt, och släckt alla lampor osv. men så ser man att det lyser i ett rum! gaah. och jag skrev att det var mormor däruppe. haha, han hade ringt polisen och allt.. men palla skriva allt!
sen var det matte, sista lektionen! och.. det var den värsta mattelektionen som danne (våran mattelärare) hade varit med om. joni, det ska vi slå nästa gång! :D

inget mer att dela med mej om -- hejdå!

min bara min dag ;D

hej och välkommen till mitt 110:e inlägg. Jag sitter då med min mp3, min käraste <3
jag har inte så mycket att blogga om, så jag kan väll skriva ner allt som jag har gjort idag! Jag har ju varit på skolan, det eviga samtalsämet .__.
Jaja, iallafall så hade jag ställt klockan på 06.35, och jag tror att den ringde då.. men jag vet inte, jag klev iallafall inte upp dårå. Sen så väcktes jag av pappas väckarklocka, jag ba "NEJ" för jag trodde att klockan var sju, men den var kvart i sju. Alltså jag var tvungen att kliva upp tidigt för att städa rummet innan mormor kom, för att hon inte skulle behöva städa upp allt efter mej.. värsta feta klädhögen. Men allt var typ smutstvätt, så det var enkelt. Men sen var det ju skrivbordet... scary :| aaa, men jag fixa ju det jag också!
sen var det väll fika, all bran & mjölk (Y). Lite så då, sen gick jag och issa till skolan. Där var det engelska <3 haha, tråkigt egentligen eftersom att vi bara såg på film, dom tre muskutörerna fast på engelska. Den är faktiskt rätt bra ;D haha!
sen var det dags för bild, ganska drygt ämne det också .< men jag och elin gipsade in min hand. Alltså först sa hon att vi skulle gipsa när vi typ höll varandra i handen, så vi gipsade först min dårå, sen skulle vi göra hennes imorgon. Men näpp, det skulle visst inte vara så, haha, jag som ville göra typ ett fuck you finger. Men vad skulle jag med det till. Då tänkte jag göra sådär två fingrar upp, mitt tecken vetu!  Aja, men det var väll najs. Elin gjorde 30 lager kunde man tro ;D haha, det vart krångel för Rita, men det ordnade sej såklart. Alltså det är så ballt att bild läraren heter rita, haha ;)
och sen var det musik, mitt favorit ämne vanligast, men man ska ju bara ta ut fakta om artister och sånt, jag jobbar med karro. Vi har gjort om Good Charlotte, men nu är vi klar. så ska vi ha ett muntligt  prat om dom, inte för att jag vet så himla mycket om dom. Inte karro heller, och jag fattar inte vad vi ska säga på det där muntliga. Men det är iallafall kul att prata inför alla andra, haha.
Och sen var det då lunch, min och karros mat =D Köttfärslåda, mumsmums vetu ;);D sen var det matte! Och jag fattar inte, jag tycker t.o.m att det är roligt nu. :O Men jag räknade nåra tal då. Sen var det pop-rock-drama, det var musik den här veckan. Alltså det är inte lika kul som drama, men det är också kul. Vi håller på med två låtar, den ena heter typ "what's up", och den andra vet jag inte. Nåt med rain. Jag spelar gitarr på båda!
Sen gick jag hem, och läste eragon. Sen åt jag. Sen sitter jag här ;D sen ska jag göra nåt annat :)

hejdå

hey bossen.

äh jag vet faktiskt inte varför jag ska blogga nu, jag bara kände för det.
Alltså vad kul Issa borde ha nu, när hon får fixa för hennes fest och allt! Kanske lite jobbigt samtidigt.. eller nä, förmodligen inte. Hon har inte varit på msn vad jag har märkt, så hon har väll fullt upp! Jag längtar iallafall jätte mycket. Jag vet inte vad jag ska göra för att få tiden att gå fortare! Jag tänkte läsa i en bok som jag hade lånat på bibblan, men den var hos mormor kom jag på, buhu.. men jag har ju en hel del sidor kvar i Eragon att läsa, så det får jag göra sen. Men inte alla, eftersom att jag har 460 sidor kvar typ.. men när man läser så går ju inte tiden så himla fort! Tycker jag då. Nejnej! Nu kom jag på vad jag kan göra!! Spela Play station, liksom rally och så, sånna spel älskar jag! Jag ville egentligen köra typ heroes eller nåt spel som min brorsa har, men han sitter ju på den datan.. han och micke har typ lanat eller nåt, jag vet inte. Men data har dom spelat iallafall.
Jag orkar inte!! Jag vill ner på Birsta en snabb snabbis, för jag har inget att fixa mej med tills ikväll! Fatta vad boring, ska jag bara komma dit som jag är?! Nej, alltså det ska jag ju inte. Jag får bara låna mammas kajal penna och allt sånt, men det löser sej. Det gör det alltid.
Men oj, jag har inte ens skrivit om största nyheten än! Och det bästa, of course. DET SNÖADE I NATT! <3 wiho! Jag fattar inte, är det nån som inte tycker om snö?! Det är ju bästa! Det är så himla kul. Alltså det ringde hemma hos oss imorse, och jag trodde att jag var ensam hemma så jag kutade till telefonen och hann titta ut genom fönstret ba "DET SNÖAR!!!! hej det är linda". Haha, det var ingen i telefonen då, dom hade väll lagt på. Som tur va! Annars hade jag skrikit den i örat. Men iallafall så har jag alltså varit ute och välkomnat snön, först en prommis med hunden, och sen så gjorde jag då min första snögubbe, den vart jätte mega fin och jag & Ludvig döpte den till.. Snögubbe. Ganska passande, eftersom att det är det den är.
Ludvig är på kalas, hos grannen. Jag klädde ut han till Batman! Alltså till mej själv, vill säga.
Och vet ni vad jag vart sugen på nu då... Nalle Puh! Hahaha, jag kan inte blogga mer. Jag måste se Nalle Puh! Jag fick liksom en bild av Tiger när han hoppar i snön i Sjumilaskogen.

Hejdå! snooooooow! <3


papper och pennna!

hej kääääre blogg! :D haha, alltså jag kan inte vara seriös nu.  Jag ser issa i webben så det är nog därför. Och hon ser mej, oh gud, vi är så söta tsm! <3<3<33 haha, närå :D
men men. Jag har en lapp som jag skrev i måndags, där det stod saker jag kom på. Hm, den är förvånande kort.. haha, nä men det står saker. Jag vet inte vad, lite allt möjligt. Typ saker man kan blogga om.. men det är ju så, när man går och lägger sej. När man liksom precis håller på att somna så blir man värsta Einstarn eller vad stackarn med liten smart hjärna heter.. men man kommer liksom på allting då, och därför så har jag ett papper bredviv sängen där jag skriver ner lite smått & gott :)
Alltså jag älskar ju vinter, ibland alltså. För det mesta, jag tänker inte på nåt annat än det nästan nu! Men liksom, det är en nackdel.. skornaaaaaaaaaaa! Alltså jag har köpt vinterskor, sånna där lek skor som man har när man ska ut & åka pulka, bygga snöhus och så, men man vill ju ha ett "mellanting" också, mellan lekskor & tennis dojjor alltså. Men jag vill gå med ina nike skor jämt! buhu.. men jag letade efter nå stövlar men det finns inte sånna som jag vill ha.. för det är sånna som jag har kokat upp i min egen skalle. Men.. det är väll nåra med raketer där bak, som gör så att man skjuts fram. Också blinkar dom när man går, och har en massa olika läten och så. Men det kanske inte finns nå skor som dessutom har inbyggda element.. buhu..
Alltså dessutom så klarar jag inte av bläckpennor. Jag bara måste skriva när man har sånna i närheten!! Alltså liksom skriva på mej själv... nu så har jag tvättat bort allt deprimerande och odeprimerande som har stått. Nu står det bara "LINDA. =D KW IS THA BEST! ****" alltså det är så det står, inte rakt över sådär liksom men ändå. Och stjärnorna (**) är inte nåt hemligt tecken för nån människa eller så, det är bara nåra stjärnor som jag har ritat. Nu kan jag inte komma på nåt att skriva på andra armen, om jag ens kan det. Jag är ju inte vänsterhänt..
Haha, vet ni vad jag tänker på mycket? Begravningar! Alltså min egen begravning. Hur jag kommer begravas, var, vilken gravsten jag kommer att ha, i vilka kläder jag kommer att begravas i osv osv. Knäppt.. eller jag kanske inte kommer att begravas alls, dom kanske kommer att sätta upp mej på museum! Också står det "HÄR STÅR LINDA HENRIKSSON, världens smartaste gris." också kommer det en massa text om mitt liv, som förhoppningsvis är långt. Vilket betyder att det är en massa text! Också ligger alla mina dagböcker bredvid, och bara för det så får jag inte frid! För att folk öppet sitter och läser dom! Fattar dom inte att det är det innersta innersta man skriver?! Eller jag skriver inte det innersta i dom, det är alldeles för innerst för att skriva ner. Även att karro läste mina dagböcker igår. Eller jag läste t.o.m högt för hennes... men det var ju typ 2004 dagboken, så det är lugnt. I think.. Hm, jag skulle kanske begravas i klänning. Eller i snickarkläder! Eller.. äh, ofta man sitter och planerar det..
Alltså mp3 är verkligen den bästa uppfinningen som finns. Sen är det hårspray! Haha, närå.. men liksom, det är så skönt att försvinna med mp3:n, och lyssna på alla bra & dåliga låtar som är nertankade där! <3 Även att jag mest har gamla låtar, eftersom att vi har tagit bort nerladdningsprogrammet.. men ändå!
Den coolaste frísyren är ändå inbakad fläta! Eller var det, tills mamma skulle göra en på mej. Alltså det gick inte att göra på mej, för att jag hade så mycket uppklippt, vilket gjorde det så kort så att det bara rann ut eller nåt.. men nån sorts inbakad kunde hon göra. Coolt (H)


Jao. bam margera Han är fett fränast!
Hahaahahahahahahahaha, vet ni vad jag har köpt från min brors jultidningar; LOOSERHANDBOKEN. Det var min mamma som tipsade mej om den, hrm! Haha, jag och issa sitter å svamlar med en massa smajlisar vi. :)


hejdå!