in tha laggarbääärg


och nej vi hittar inga nya bilder!

Haha ni skulle sett igår på stan! Karro skulle köpa en ny klänning, men det verkade inte vara meningen.. för först så la hon undan den, sen när vi skulle köpa den så betalade dom inte med kort, så vi skulle gå till bankomaten. När vi var vid bankomaten så stod det "STÄNGD" på den. Och vi är ju inte precis duktig på att hitta och veta vart saker är, så vi sa åt en kille som stod bakom oss att gå upp några kvarter, och när han hade gått kom vi ju på att det fanns säkert nån inne på IN. Så när vi skulle till den var vi så himla pissnödig, så karro skulle springa upp för en trappa också ramla hon! Jag bara skrek men hon skrek bara för att jag skrek, haha värsta fult! Också klarade vi inte av rulltrapperna typ heller, också när vi väl hittade bankomaten var hon så pissnödig så hon kunde knappt stå på benen så hon ramlade. Så tog vi ut pengarna när vi lugnat ner oss, och då sprang vi rakt till donken och pissade där. Gick till lindex, när vi står i kön så fattar vi inte vad jag har gjort av påsen?! Då har jag ju såklart glömt den på toan på donken.. så jag får kuta tillbaka och står typ och flåsar som en hund och ropar på han i kassan att han ska öppna toadörrn åt mej. Så gör han det, påsen var kvar :') sen gick allt bra.. förutom att karro typ inte kunde komma ur bussen för hon hade knäppt på sej bältet för hon trodde vi skulle krocka? Haha. Hon ska väl ha klänningen på gatufesten och på hennes fest, så vi får se vad som händer med den då ;> SPÄNNANDE!

Ingen väckarklocka idag iallafall. Skönt, men vi är hur seg som helst. Och anledningen till att jag inte svarar när någon ringer eller smsar på natten är för att jag stänger av mobilen när jag ska sova, för jag haaaatar att bli väckt. Så nu vet ni det! :) Idag lär det ju inte hända så mycket alltså.. ska hem runt fyra, då ska jag duscha och sen ska jag försöka ha tag på ellen. Äter två subway mackor för en, så ska fråga om hon vill med på det. Kupongen går ut idag så det vore ju bra ifall hon var sugen på det ;>
Nu står karro och plattar håret fullt påklädd, och här sitter jag i pjamas tröja och trosor. Kanske ska lägga på ett kol?

adjööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö,
gatufesten imorgon!! :):):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0