här är jag igen då (:

AVRIL LAVIGNE  är så HIIIMLA bra ! jag blir ju beroende.. vet nästan ingenting om na, men hon är så coooool..!
men idag så har jag inte gjort så mycket, eller jo! Varit med pilla! Det var OTROLIGT länge sen sist. Skönt att det äntligen blev av (: hon är ju ett år yngre, så vi träffas ju inte jämt heller. Förr var vi ju jämt med varandra, sen 1an. Every day after school. Varje gång i backen - med pilla. Varje kort - ooops, där är ju pilla :D haha, så kung den tiden var!!
Vi hoppade mest på studsmattan vår, skoj de! Också dansade vi, sjung karokie, och ja, lite smått och gott.
Skönt med helj nu i alla fall.. å alltså jag har ju blivit senil. Glömmer saker hela tiden, alltså Linda-style eller. Också har jag tänkt på en sak... varför vill ala s¨gärna bli känd ? ;O jag ska ju inte säga nåt, jag vill ju skälv bli en då. Skådespelerska. Men det är ganska dåligt, för i början blir man ju mer känd oms rollen än för sej själv liksom... men alltså jag vill bli skådis. Men skit samma. En som jag tror kommer att slå igenom är väll totta, med sin röst och hela hon! :) Avundsjuk ;d Men egentligen är det väll inte så viktigt heller.. men det är ju kul, skulle jag tro. Jag är ju känd, på skolan x] Och än så länge, så nöjer jag mej med det.
Skriver inte så viktiga saker.. har nyss bastat- sköönt de ;) Klockar är.. oj shit, halv tolv:D jag vill sova nu, men först äta. Och kanske kolla lite på lunar.

POOOSS *  LIVET ÄR UNDERBART! glömde nästan säga det.. shit va jag suger x0 x]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0