har du svårt att sitta still då äre dax att ta en till!



Alltså shit, jag har inte bloggat igår och inte på hela dagen idag! Typ skuldkänslor :o men det är för att jag har varit lite orolig för en sak, eller inte orolig, men typ fundersam. Ja, jag har varit fundersam och inte riktigt kunnat tänka klart! Men nu jobbar hjärnan för fullt igen. Skämt åsido..

Haha kolla våran toarulle, jag börja asgarva när jag såg den. Nån som vart skitnödig och orolig för att toapapperet ska ta slut? Får en känsla av det jag. Jag startade min "förra" mobil idag, ni vet Sony Ericsson som jag duschat & badat med, den som var varit med när jag varit våt helt enkelt! Den är så efterbliven, 4 knappar funkar inte också hakar den upp sej hela tiden. Så himla störande! Får väl helt enkelt leva med min samsung tills jag fyller år eller nått sånt, fast moppe står högre upp på önskelistan än en mobil faktiskt :) Tänk att kunna åka runt överallt! Slippa gå och bli fet och åka och köpa strips och bli ännu fetare, feeeetmaaaa builder! Nejmen, jag kan ju ta moppen till ett gym eller nåt. Så kan jag träna, eller titta på dom som tränar med en bulle i handen.
Gissa vem som ska sova i mitt rum inatt igen? Jo, kan det var Lukas må tro? Han tjatade om det igår också, men då sa jag nej. Men då får jag skuldkänslor! Jag får alltid skuldkänslor när jag säger nej, det är väl därför jag har så svårt med att säga nej. Men varför skulle han inte få liksooommm.

så det blir att mysa med lillebrorsan i min säng i natt, mmm.. haha nej jag skoja.
Han får sova på golvet såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0