6 veckor today

nu har min blogg flyttats till nåt som heter publishme.se, men det är fortfarande min blogg. tror jag, haha. nä men jag tror att issa också har det så, så det ska nog inte vara nån fara.
det är inget särskilt som har hänt idag, så jag kan väl lika gärna ta min dag från början.

ställde min väckarklocka på kvart i sju igår kväll, för jag kom på att jag ville gå till skolan. oj, nu började jag ju från igår kväll. haha, men ändå. så jag vaknade av den kvart i sju då, läste i en bok som jag har som heter "Mirakelflickan". läste ut den imorse. den var bra, men lite sorglig. fast söt. åhå, vart värsta tårögd på vissa delar i den... :'/ klev upp kanske 5-10 i sju, och klädde på mej. också måste jag ha gjort nå mer, jag tror att jag kanske åt frukost. eller aa, jag åt frukost. och sen kvart över sju ringde jag och frågade om issa ville gå med mej till skolan, det ville hon och hon trodde nog att hon skulle hinna till hästarna till halv åtta. nanana, kom på att jag varken hade borstat tänderna eller håret så jag gjorde det innan jag också plattade håret och till slut gick för att möta issa vid hästarna. kom dit till fem över halv, bara lite sen.. fast om vi går nån mer gång, så ska vi nog se till att vara väl förberedda. haha ;-) närå. men kan inte du gå med mej imorgon också issa?:) du kan väl ringa mej, för jag tror inte att jag sitter nå mer vid datan idag?:D om du ser det här, vill säga ;d haha. då var det school. vi kom i perfekt tid till skolan, kanske fem i åtta. SHIT VAD SNABBA VI ÄR! :o liksom, en kvart. eller nä, 20 minuter. men ändå. eller vi kanske kom tio i, eller äh. bry ;D då var det egentligen engelska, men jag och karro hade städtjosan. eller jour. eller jag vet inte vad det heter, vi säger städtjosan. så vi letade reda på städtanterna, haha även när vi gick till nån tjej så jag ba "Vet du vart det finns städtanter?" som att vi skulle köpa ett par eller nåt ;d haha! a men då hittade vi dom på översta våningen iallafall, och vi skulle städa skåpen. suck. på ovansidan och på framsidan, och jag kom på en ny teknik, att jag springer mot skåpet och försöker hoppa upp på det, men lyckas ju inte, också kommer karro och trycker upp mej. det funkar kanoners(y) också kryper man på skåpen och liksom torkar framför sej. as bra gick det! haha, och vi fick faktiskt sitta på skåpen då. frågade nån som såg ut som en vaktmästare, och antagligen var en också ;d vi gjorde hela övervåningen (3:e våningen) jättenoga och perfekt (särskilt på issas skåprad :D), men sen när vi kom till andra var orken lite slut. och inte vart det bättre av att pontus kommer och häller ut sin portello-läsk i våran vattenhink, buhu. och sen spottade han i den också dessutom, haha, så vi ville inte städa nå mer så då lämnade vi hinken längst ner och typ.. väntade på att nästa lektion skulle börja. och justja; Jag, karro, hannam och issa ska ha en tävling, om vem som är brunast till den 25 augusti! :) hejja på mej vettja ;D haha. det är den 25 augusti som skolan började, sa hanna.
aja nu orkar jag snart inte skriva nå mer så jag ska väl kladda ner lite snabbt vad som hände resten av dagen. vi har ju 2 musik timmar på rad, första såg vi på "grease". den filmen är värsta härlig! och andra såg vi på "high school musical". den är inte lika härlig, eller jo, den är härlig den med men dom sjunger för mkt ;D haha, som att dom inte gör det i grease då men aja, dom sångerna är bättre. vissa. men nu har jag fastnat på en låt från varje, på greas har jag fastnat på summernight eller vad den heter när dom sjunger "tell me more, tell me more, does she have me a friend?" osv. och från high school musical nån låt som gick "i don't dance, i'm sure you can, not a chance" eller nåt. haha, bara för det så lyssnar jag på i don't dance på youtube nu :$ haha.
sen var det lunchhhh, chicken nuggets :D smaskens. sen var det också en film-timme såklart, då var det nån som jag inte vet vad den hette. såg inte på den ändå, lyssnade på musik i mobilen istället. fick låna headset av backlin för mina var hemma. eller headset, hörlurar då.. haha. sen var det sista elevens val, ÄNTLIGEN! och då hade jag matte.. .< dåligt tråkigt ;d fast var ju med johanna då, så lite kul :) också var det en tjej som skrek på py att hon var konstig, haha, stackars py. ;-)  och när jag slutade gick jag hit, till papperskungen för jag ska på birsta med mamma. ska köpa avslutningskläder. vet inte vad det blir, alla verkar ju ska ha klänning. vet inte vad det blir för min del..

haha, nu lyssnar jag på grease :D


ska kila.. hejsvej.

Kommentarer
Postat av: ISSA DIN IDOL

jag ska inte ha klänning ;D jag ringer dej ikväll om jag kommer ihåg :)

2008-06-04 @ 17:14:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0