grattis på födelsedasgen mr. depp

hallå därute, idag har jag tagit pass-foto för spanien resan. det vart inte vackert kan jag ju iallafall säga, jag gillar inte mitt hår, jag vill ha lockar! jag vill jättegärna ha lockigt hår. jag håller på att få mamma att köpa en locktång till mej.. fast jag vill ha både en sån där trippeltång och en som gör typ korkskruvar. det är så fint med lockar, och somrigt. och klart man vill vara somrig när det blir sommar :)
och när ludvig skulle ta fotot då, så hade han på sej en polis tröja, och gissa vart man tar pass-foton då? hos polisen! haha, värsta matchingen. han kände sej ju lugnt som en av dom, coolingen.

och dom flesta känner väl till min kärlek till spanska, inte alltså. jag gillar ju inte spanskan, jag vet inte varför. alla vuxna säger att det är en inställning jag har, och visst kan det vara så, men jag vägrar ha kvar spanskan i åttan så idag tröck jag anders mot väggen. haha nej, men jag snackade med han idag. har ju gjort det lite nu och då, men han tycks aldrig lyssna. för han säger alltid att det är bra att få extra poäng till gymnasiet och så kommer han in på vad jag vill välja för gymnasium. estetisk teater, säger ju jag då. och då undrar han vad jag vill göra efter gymnasiet, om jag vill gå på högskola. ALDRIG! sa jag då, haha. inte mer, sen får det vara nog med skola tycker jag. då undrade han om jag skulle skaffa jobb och så istället då. det ville jag inte, sa jag. "nehe.." tänkte han väl då. "vad vill du göra med din framtid?" undrade han liksom då, vad jag skulle göra efter gymnasiet. jag sa att jag skulle dra till stockholm och bli skådespelare, men det är inte precis det jag vill. jag vill ut och resa, jag vill se världen. men om jag skulle säga det, då skulle han ha sagt "och vad är bra att kunna om man vill resa?" och då skulle jag vara tvungen att svara "språk.." också hade jag blivit ganska knäckt där. men alltså, såhär är det, att jag vill kunna prata engelska flytande. inte lite engelska och lite spanska, utan jag skiter i spanskan och satsar hellre helhjärtat på engelskan också drar jag till usa. säger jag nudå. sen när jag blir äldre, då kommer det inte bli nåt av. jag fattar väl jag å att det bara är drömmar, men ibland är det så härligt att få drömma. för verkligheten blir lite tråkig ibland tycker jag. då är det skönt att drömma. sant?

amen iallafall, så ska det inte bli nå spanska i åttan. nix! vet inte hur det ska lösas, men jag har berättat för han att jag inte tänker gå på mina spanska-lektioner om jag ska ha det i åttan. och det vill han ju inte, att jag inte ska gå på dom ;d så jaja, det ska nog lösas det hära. han lovade mej i somras, anders, att jag skulle få byta bort spanskan om jag inte blev nöjd. och det blev jag då inte!

också var det allra sista helt vanliga skoldagen! woho! :D för imorgon så får dom som vill åka och spela fotboll, nån turnering i sörberge tror jag att det var. men dom som inte ville, jag såklart ;d, fick dra till vivstavarvs kapell mellan 9-12 istället. så där kommer jag att tillbringa förmiddagen dårå, det ska väl vara lekar och sånt. så det blir ingen vanlig skoldag. och på onsdag är allt vanligt, förutom att vi inte har nå idrottshögstadiet. det är iallafall nåt! även om vi bara slutar typ en timma tidigare. sen på torsdag så.. öh... vad var det med torsdan? ajustja, då ska vi dit till skolan 8 och städa skåpen. jag ska skriva ett brev som jag ska låsa in i mitt skåp över sommarn så ska jag läsa det i åttan;p haha, jag kan ju typ skriva om vad jag tror ska hända på sommaren och sen se hur det blev. eller nåt, jag får väl se. eller kanske nåt pepp-brev som jag kan läsa när jag börjar bli skoltrött.. karro ska också skriva ett brev till sej själv. bra det, så är man ju inte ensam. hih. och tänk, så börjar man i åttan! då är det liksom mer allvar, när man börjar med betyg och allt. jag tror att det är såhär, att det är bara en massa lek i 6års-6an, och sen så börjar man fatta vinken lite i sjuan, och sen blir det allvar när man börjar åttan. eller näh, nian. det är nog inte förens då man börjar orka bry sej. om jag pratar för mej själv dårå. eller vet jag eller, det är ju olika för alla. sen blir det sommarlov! jag ska skriva en lista på typ lunar där jag ska ha lite olika mål som jag ska fixa till sommarn. sen kan man liksom kryssa i :) annars blir det kanske lite väl slappt, eller åh jag vet inte:p haha.

och en sak som jag har kommit på är, att jag kan inte äta lunch. alltså det går inte, jag får så himla ont i magen också känns det som att resten av dagen är förstörd. hur hungrig eller mätt jag än är, så får jag jämt ont i magen efter lunchen i skolan. fast om jag inte äter nåt, så får jag ju ont i magen av det också.. det är asjobbigt!


på tal om mat så ska jag faktiskt käka nuja, grillllllaaaaaaaaat=)

fast dagen till ära, så måste jag ju lägga in en bild på dagens födelsedagsbarn johnny depp :D




grattis på 45 år dagen, göbbe!







aa jag tycker iallafall att han är en av världens bästa skådisar :D


hejsvej

Kommentarer
Postat av: limpa

han ser bättre ut i pirates filmerna

2008-06-10 @ 20:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0