choklad, bomber och skolan.

vilka trodde egentligen på att jag, Linda Henriksson, skulle klara mej utan choklad i ett helt år? Ha! Alla som trodde det kan ju iallafall kyssa sej i arslet, för här sitter jag med en marabou chokladkaka nersmält på ett fat :)
Åh, lyckliga värld, alltså det är så bra med choklad. Det är värsta medicinen, men ändå en drog. jag menar, en tugga och sen fast. Helt himla fast.

Jag har sovit hos karro den här natten som va, haha, vi hade så kul när vi skulle se let's dance :D och sen fick jag värsta cha cha-kicken, och skulle dansa cha cha som dom hela tiden. Karro tyckte att jag var lite jobbig då, haha.

Och sen idag så har vi städat lite i karros rum för det var dammråtter som kollade fram lite här och där, och sen så fixade hon sej och jag läste nåt gammalt nummer av OKEJ. Och efter det så intervjuvade jag henne :D

men skitesamma vad jag har gjort, till heljen ska jag iallafall vara med världens bästa NINA! <3 d'oh vad jag längtar. Hon ska komma hit på fredag, och jag ska komma på värsta roliga saker som vi ska göra! :) fast jag är ju inte så snabbtänkt men alltså, jag ska försöka. Det skadar ju inte! nina!

jajamensan. det har varit rätt lugnt ett tag. eftersom att det har varit lugnt (eller lugnt och lugnt, det är det väll aldrig, det har bara inte hänt nåt riktigt spännande) så tror jag att jag måste släppa en bomb snart! Haha, nej inte en sån bomb, och inte en annan bomb heller. Men alltså om man har laddat såhär länge, så måste det ju hända nåt oväntat snart. Jag ska klura på vad jag ska hitta på.

Och om ni vill veta nå mer så har jag bl.a fått IG på kemiprovet. Eller inte ig, han skrev bara "Ej G". Liksom, så kan man ju bara inte skriva! Jag menar, nu kanske jag går och tror att det vart MVG istället för inte ett G. Men eftersom att jag förstår så.. aa, jag fattar ju också att det vart ett IG. När man kollar på poängen också, hur många svar som det stod 0 på. Men jag hade inte satsat på ett G heller, jag hade inte satsat på nåt. Eftersom att man "inte får betyg i sjuan". Men det förstår jag nu, att dom ger en nånting iallafall. Så att man ska få veta var man ligger. Nu tror alla att jag är osmart. Det är jag inte! Jag är jätteduktig i andra ämnen, som i svenska, engelska och matte. So går det bra i också. Och gympa, tror jag iallafall. Jag har iallafall tagit med kläder som man ska. Det ska man ju?..  Och jag är bra i no, jag hade bara inte pluggat till provet. Jag glömde. Jag bastade istället. Jag var bra på biologin :) och nu är jag ska försöka att inte somna på tekniken heller. Och sen hänger allt på fysiken, som jag inte ser fram emot. Det handlar typ om hur saker fungerar, det brukar jag ju komma på själv. Men nu har jag iallfall teknik. "Teknik - ett allmänbildande ämne". Right. Har jag glömt nåt ämne? Ja just ja, spanskan.

Nu pratar vi om nånting annat.

Jag är ensam hemma, vad vill jag göra? Som jag inte vill när andra är hemma... hm.. nä jag kan inte komma på nåt.



chokladen börjar värka, ucha, jag har fått ont i magen. haha, jag vet inte ens om det är värt det.. buhu :)

hejdå allihooooooooooooopa!

Kommentarer
Postat av: isabelle

du fick inte du fick inte du fick ju inte! :| inte bra gjort, linda!

2008-01-12 @ 16:55:41
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linda

gaaaaaaaaaaaaaaah, jag vet :| men det var så gott... (a)

2008-01-12 @ 22:51:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0