john christopher depp

jag vet inte hur det blir med stockholm. konserten, alltså. Liksom jag och Issa vill ju, men vi måste ha en vuxen med oss också.. Pappa känns lite självskriven, men det är ju liksom inte alls säkert att det går. Vi måste prata igenom det här ;) Issa får! Då var det bara jag kvar då.

Jag har varit på Birsta med min familj, jag köpte en jacka. Bara för att min är kaalll. Nu har jag en varm ;d Och sen for vi till ICA maxi, det är ju som en hel djungel :O man tappar ju bort sej där. där köpte jag en bok och hårspray, bara för att jag har slösat slut på mammas. fast det var typ i somras.

blibla, sen åt jag en smaskig sallad på donken dårå, den var smaskig =D haha.




John Christopher Depp II  v



gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. han är så bäst! och snygg :O haha pinsamt han är ju liksom en gammal gubbe egentligen typ. en snygg gammal gubbe. han blir liksom 45 den 9 juni, samma dag som hanna! haha, det har jag inte tänkt på..

men nu har jag mister depp ovanför kudden min, men när jag ligger där så ser det ut som om han är ända uppe i himlen!!!!!!!! alltså skit långt bort, så jag måste ha värsta kikarn för att få se den där speciella porern. haha närå. men han är ju på sett och vis en del av himlen, en STJÄRNA! haha jag bara skojjaaaaaaaaaa! eller på sätt och vis alltså.

ååh nu måste jag kolla på depp.



hejdå /Linda Depp

haha jag bara skojade, men det låter ju rimligt, visst? =D

Kommentarer
Postat av: isabelle

nu har du börjat blogga om johhny depp hela tiden. + att du nu också har temat love på bloggen! men lilla linda.. ;)

2008-01-05 @ 13:34:33
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0