25 januari

hejjjjj igen, känns som om jag inte bloggat på evigheter men så känns det alltid.

ja på senaste tiden har jag blivit mulad, snöbollstrakaserad och nerslängd i snön. Eh.. iallafall har jag varit ganska blöt på sista tiden. Det var typ 10 st mot mej, + issas tappra försök att göra en medverkan. Keep holding on ajsabälle! :)

lite kort sådär kan jag väll bara berätta, för snart kommer issa och totta inramlande och ska ha ännu en oc-kväll. Vi kommer ju inte se ifrån början - stackars issa, kommer inte fatta nåt! - vi börjar där jag & totta slutade förra gången. Tror jag.

Och en annan skita kul grej är att vi ska göra en sak som heter "boken om mig" på svenskan! det är alltid så fascinerande att skriva om sej själv (a) haha närå men det är lättast. Första uppgiften som vi skulle jobba med var "Jag minns..." också skulle man skriva något som man mindes. Jag vägde mellan när jag gick vilse på en ö i Linköping och när jag försökte hitta rätt buss på Navet i 1 och en halv timma. Till slut vart det när jag gick vilse. Jag har skrivit ganska långt hittills, men mer blir det. Jag är inte klar än. När den är klar kan jag skriva in den här, så får ni ett smakprov på "boken om mig" ! :)

Och checka värsta läx- och prov- veckorna :O KOOLLLAAA:

24 januari: so-läxa
29 januari: so-läxa
30 januari: eng-läxa
31 januari: so-prov
1 februari: teknik-prov
7 februari: spanska-prov

alltså checka. Döden eller? So blir det skita mycket pluggande till, för på dom lektionerna så läser jag inte på om oceanen inte, nä då sitter jag med näsan i kartboken och sätter kryss för alla länder jag vill besöka. Hittills är det mer kryss i kartböckerna än det är befolkning i Kina. Men när jag dör kommer jag säkert sitta i min dödsbädd och förbanna mej för att jag stannade i Timrå hela livet. Tyvärr.
Sen engelskan så kunde jag redan dom orden, och plus att jag läste på dom idag på engelskan på elvens val. På tekniken så vet jag inte ens vad vi har prov på. Datorer? TV-apparater? Det är ju teknik alltihop. Spanskan får jag nog också kolla upp vad det var vi hade prov på, räkningen kanske. Eller alltihop säkert.

Det är en jobbig vecka. Och imorgon ska jag vara lekledare eller nåt på ludvigs kalas. 13 dagisbarn.

och nästa fredag ska jag klippa och färga håret, ääääääääntligen! :D


hihi, hejdå! :)

Kommentarer
Postat av: chrissi

helvete vad mkt läxor ;o, vi har kanske 1 per månad om ens de ;)

2008-01-30 @ 11:00:53
Postat av: linda

ja, jag vet! överdrivet mycket :D vi brukar inte ha så mycket heller, eller vi har iaf inte haft det på ett tag, och nu ba haglar det över oss..

2008-01-30 @ 18:23:08
URL: http://lindahenriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0