27 & 28

hejsan, jag hade ett sparat utkast från igår, så jag fortstter väll där och byter idag-form till igår-form. eller nåt.

torsdag 27; jag vaknde klockan 4.33 första gången för jag var så pissnödig, hungrig och helt himla rastlös. jag trodde aldrig att jag skulle kunna somna om, men det gjorde jag, och nästa gång vaknade jag 11.40!!!!!!!!!!!! fatta, tjugo i tolv! det är liksom helt overkligt om man heter linda i förnamn och henriksson i efternamn, och defenitivt om man heter kristina därimellan. då borde klockan ha pekat på 9 ungefär. men jag gick ju och la mej nån gång runt 1-2 tiden, och det har jag gjort hela lovet, så det var ganska skönt att få sova ut. jag klädde på mej, gick ett varv runt kvarteret med hunden, och sen fikade jag. efter det har det inte hände inte så mycket igår, jag har typ läst gamla tidningar och kollat lite på tv sådär varierande. men så ringde totta och räddade min dag (kväll). hon frågade om vi skulle ha en OC-kväll som vi egentligen tänkte ha för nån vecka sen, men det blev ingenting dårå. jag gick till henne runt sju-tiden, och gissa vad vi gjorde, nä det kan du inte. såg på OC. :O men det är så braaaa det programmet!! alltså oc-kväll betyder att vi ser på så många oc-avsnitt som vi pallar, totta har en box med oc. det känns som om jag säger "oc" hela tiden, vilket jag säkert gör. vi såg på ungefär 5 avsnitt oc (där var det igen) och sen så gick vi och la oss, klockan var typ halv ett. eller vi gick inte och la oss på en gång, vi kollade på http://www.dinmamma.se , haha så sjuuuuuuuuuuuuukt kul =D haha, vi satt och garvade och läste för varandra ett bra tag, och sen efter det då gick vi  och la oss. klockan var typ halv ett kanske, och totta hade envisats om att vi skulle sova i deras vardagsrum ;/  haha, kul? närå men det gick väll bra. vi låg och småpratade om lite allt möjligt till nåt runt 2-3 kanske? men sen somnade vi. och varje gång totta sa "god natt" så blev jag bara piggare och piggare, och hon sa det inte bara en gång ;D haha ;d

idag 28; jag vaknade till lite lite granna när tottas fader skulle till jobbet, men jag minns bara att jag såg nån gå i morgonrock. och vet ni vad tottis gjorde då? haha, helt plötsligt bara slängde hon sej rakt över sängen som jag sov på, och rakt över mina ben och fick värsta paniken och skrek nästan; "jag måste ha en sak! Jag måste ha en sak!!!" hennes pappa ba "är det mobiltelefonen?" och totta ba "nej, jag måste ha en sak! det är en annan sak! jag måste ha en sak! det är en vadhettere... en vahettere...." då fattade hennes pappa att hon höll på sådär i sömnen. han ba "såja såja, therése, sov nu. sov nu therése" typ. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! så himla ääääääääääääääääääääääääääääääägt! :D haha, och jag ba när jag låg där lite halvdöd så tänkte jag att hon säkert vill ha en kapsylöppnare. haha, varför vet jag inte men. och sen när jag vaknade 10 och låg och väntade på att totta skulle vakna i 30 minuter och ja, till slut väckte jag henne då. då började hon berätta att hon hade drömt nån konstig dröm ;d men det hade varit att hon skulle rädda en läskfabrik, eller rädda dom som skulle dricka deras läsk, för den var för sjutton förgiftad! så totta var tvungen att rädda dom. då kom jag på tottas anfall som hade varit för nån timma sen, hon kanske behövde en kapsylöppnare ändå :) fast det trodde inte totta, skulle hon dricka upp den? näääj, då skulle ju hon dö.
men för er som känner totta vet att det går bara inte att få upp hon på morgonen. så jag fick vänta .och vänta. och vänta och vänta och vänta tills jag höll på döööööööööööööööööö. jag gick runt och spelade på deras instrument, kollade om dom hade nå flingor och tog det lite lugnt sådär. men till slut gick hon upp, för det ringde. fast jag var tvungen att hämta den, men det ville ju inte jag. det här var ju liksom en gyllene tillfälle att få upp slashasen! "om du hämtar telefonen så lovar jag att kliva upp sen." damp, så jag gjorde det. men lite retsamt sådär, hon var tvungen att sträcka på sej nåra meter innan hon fick den. men så efter hennes lilla samtal med mamsen sin så var vi vakna :D vi fikade, och sen såg vi på OC. haha, igen ;) men det är ju så bra, som sagt.
vi såg väll kanske 2 eller 3 avsnitt, sen kom tottas mamma och hämtade totta så jag fick gå hem. vi bor i samma kvarter när hon är hos sin pappa såatt det är väldigt nära. när jag kom hem, vilket var för ba en timma sen typ så åt jag och knäppte en massa kort och sen satt jag mej här vid dumburken för att skriva lite bloggelito.

men nu vill jag nästan hellre läsa nån annans blogg än att skriva min egen. kulast är det nästan att läsa, right? :) mhm. också ska jag dansa på dansemattan, och hålla på med eyetoyen och sjunga singstar:D fast det kommer jag säkert inte, för det blir typ aldrig som jag säger. haha.

vet ni vad jag har kommit på mer dåe? att klockor är ganska värdelösa, för om dom inte fanns så skulle det vara bättre och man skulle inte känna sej stressad. fast visst, det är väll bra med klockor ändå.. men vem vill att tiden ska springa iväg när man har som roligast? det är väll inte heller kul. det borde istället vara typ varningsklockor som ringde och ba; "nu måste du göra dej iordning för jobbet/skolan". och så sen ba "nu är det dags att gå till jobbet/skolan". tänk vad rooooooligt :) och då kan man inte skylla på nåt,  liksom "min klocka gick fel". "jag sov över". "min klocka ringde inte", eller nåt sånt. fast... det kanske är ganska bra, men min idé är bättre (;

haha, hejdå . och visstja, imorgon kommer ronja från finland och hälsar på mej =D så ska vi byta julklapp och så :):):):):):):)

Kommentarer
Postat av: Designa din blogg

Nu finns det ett nytt tips ute igen... pimpa din blogg lite! Snoka rundor hos mig, och se om du hittar nåt skoj..=)

2007-12-28 @ 14:43:34
URL: http://designadinblogg.blogg.se
Postat av: linus

Pff 11.40 själv brukar jag få sova till 14.00 :D

2007-12-29 @ 00:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0