2007 - 2008

hejsan =D   jag älskar att blogga, det är jättekul att sitta och skriva, men att komma på nåt att skriva om, det är jättesvårt. Men nåt som skulle vara ganska aktuellt, eller vad man ska säga, idag är att det är ju nyårsafton MEN DET KÄNNS FÖR SJUTTON INTE :O Hur får man en sån känsla?! Men jag kan ju skriva ihop litegrann om 2007, kanske? Jag vet iallafall vad jag behöver till hjälp då, och det är min dagbok. Jag skrev i den hela tiden i början av året, men sen så skrev jag bara på min blogg. Den här bloggen, alltså.
Den första meningen som jag skrev i min dagbok 2007 var "Wow, vad 2006 gick fort!" Haha, också presenterar jag mej för dagboken. Också på baksidan av boken står det folk som jag har varit med utanför skolan. Det står typ dom här namnen;

fanny, cornelia, janine, karolina, jessica, therése, hanna, susanna, mathilda, hanna, pernilla, sophie, bubbas, josef, fredrik, oliver, isabelle, jonna, kenny, filip, anton, anton, elin, nina, ludwig, ronja, pontus, andré, kewin, patrik, mathias, chrissi, tanja, anna, sofie, rasmus, isaak, claudia, emma, fabian, oscar, albin, elin. Det är dom som står, men sen så har jag ju varit med Bozana och massa folk på lägren, och släkt och så. Det där är väll dom jag har kommit ihåg att skriva upp.
Och jag vet ju LUGNT vad 2007 har kretsat mest runt, och det är ju choklad & skateboard. Också har jag en typ dagbok/kalender, där man skrev JAG 2007 och såhär stod det:

Min längd: 1.52
Min hårfärg: blond/brun
Min ögonfärg: gröna
MItt stjärntecken: jungfru
Min bästa sida: glad, teater
Min sämsta sida: arg, matte
Jag vill bli: skådespelerska
Mina bästa vänner: karro, hanna, sussa
Mina intressen: teater, kompisar, softa
Länder jag varit i: Sverige, Mallorca, Danmark
Bästa läraren: magnus, kent
Sämsta läraren: peter
Favoritfärg: blå, rosa, grön
Favoritdryck: trocca
Favoriträtt: makaroner
Favoritlåt: en lögn
Favoritartist: anton&affe, cascada
Favoritskådis: Johnny Depp

Och nu är det såhär:

Min längd: 1.57
Min hårfärg: mörkblond
Min ögonfärg: grön/grå
Mitt stjärntecken: jungfru
Min bästa sida: det är väll glad, såklart. Och när jag är framåt. Och på skämthumör ;D fast det är jag ju när jag är glad och framåt.
Min sämsta sida: sur.. det är varken kul för mej eller för dom i närheten. 
Jag vill bli: skådis, filmregissör, manusförfattare... alltså jag vill helst jobba med film. Skådis står först på listan. Annars ska jag ju sälja korv på torget, det visste ni väll? =D
Mina bästa vänner: Karro :)
Mina intressen: teater, skateboard, kompisar, dansa, sjunga, slappa
Länder jag varit i: danmark, sverige, mallorca och FINLAND!
Bästa läraren: jag gillar nog allihopa, men daniel är en rolig en ;D
Sämsta läraren: huh, det skriver jag inte på bloggen. men jag tycker väll om dom flesta, för dom är roliga och så på sina egna sett.
Favoritfärg: blå, svart, röd, grå, gul... åh, hela regnbågen =D
Favoritdryck: vatten, mjölk.
Favoriträtt: makaroner :)
Favoritlåt: sk8er boi kanske, eller typ nu gillar jag "talar ut" med typ mange schmidt
Favoritartist: hm.. alltså ingen, jag skiter i artisten bara låtarna är bra. men jag har ju gillar avril hela året, men inte riktigt lika mycket nu längre. men hon är bra.
Favoritskådis: JOHNNY DEPP <33333333

hih :) kopiera och lägg in på eran blogg också, det är värsta kul att läsa! alltså lägg in egna svar, inte mina heller.. men ikväll ska jag fira nyår med kusinerna, mormor&morfar och kanske nå mer uppe hos kusinerna i Ljustorp. Vi har gjort det förut, så att det blir kul det är jag rätt försäkrad om. Och Issa har följt med Karro upp till deras stuga och ska fira där, och Jessi ska fira med en massa olika familjer, hur ska ni andra fira?

Eftersom att jag är Papperskungen-dotter så är det klart att jag ska smälla pangpang :) jag ska köpa ett street-pack eller vad det heter, det är ganska lite men jag tar av dom andra också. Hoppas att det finns typ kina skott ;D haha, förra året hade vi nån sån också smällde vi typ hål i en marshall, och fatta vad kraftfulla dom är då. Vi la kinaskottet under marshallen så att marshallen låg som en kupa över, också hade vi tänt på också PLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP så flög marshallen rakt upp i luften så vi fick gå och leta reda på det ;D haha, även att jag säkert har stavat fel på marshall alla gånger jag har skrivit det.

Och tänk att nästa år fyller vi 94-or liksom 14 år, värsta konstigt. Också om ett år kommer jag ha fått betyg och allt. Alltså betyget tänker jag inte det minsta på, men vi kommer att få det iallafall. Om jag fortsätter som jag har gjort så kommer jag väll få bra i dom flesta ämnerna.. men åååh, palla sitta och snacka betyg!

Alltså. Och 12 timmar är det ett nytt år, och det känns knappt. Men det blir väl så ändå.

194066-15johnny depps namn på gatan "walk of fame" i Hollywood. Den där symbolen i mitten betyder att han har underhållt USA i film.


hih, hejdå! gott nytt år

Kommentarer
Postat av: Lisa

nämen tjenare! Kul att du tar dig lite tid å läsa min blogg. din blogg är superbra x) men jag håller med. Det är svårt att komma på något att skriva om. fast du lyckas bra!
Gott nytt år!

2007-12-31 @ 15:25:23
URL: http://lisa94.blogg.se
Postat av: linus

johnny depp ser bättre ut på pirate- filmerna :>

2008-01-01 @ 14:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0