natt inlägg

Godkväll! Eller snarare godnatt, klockan är fem i tolv!!!!!! Inte bra, inte bra alls! Men jag har varit på en liten nattpromenad så då kommer man in den här tiden.
Idag har jag fått varit på älskade stan! Med min vän Isabelle, vi gick väl mest runt och kollade och sådär. For hem runt halv sex, så gick vi hem till varsitt. Dessutom köpte vi en varsin giffel påse med bullar också, så vi har ätit 14 bullar var idag. Nyttigt! Och som grädde på moset så åt jag paj till lunch. Eller som pricket över i:et men nu ville jag ju ha det lite mat-aktigt! Ja, sen har jag ätit två pannkakor också. Och lite popcorn. Haha, vilken fettar dag!
Och jaaa!!! Imorgon är det bad på gympan! Nu såhär i förhand ser jag framemot det, men imorgon när jag står där i bikini och ska bada, då kommer jag få ångest. Och då är det dom där 14 bullarna som jag kommer reta mej på. Men det är bara att leva med det, för gott var det. Men hade väldigt ont i magen ett tag efter, hehe..
Nu tror jag det är bestämt vad jag ska göra på sista, jag ska vara med Johanna så ska vi väl gå runt här i vävland eller så. Men jag måstede snacka med mor min om det också, men det löser sej.
Nu - sova!

godnaattt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0