again and again

hej för tredje gången idag, sen sist har jag inte åstakommit nånting eller vad det nu heter. eller jag har väl chattat med kompisar, kollat runt lite på bdb och köpt Alla hjärtans dag present till en Mycket speciell kompis. Eller till några andra också då, eller äh. Jag vet inte vad jag ska göra av det jag har köpt. Jag ska väl alla hjärtans dag pyssla snart också, varit lite hjärtligt snäll mot andra folks hjärtan.

jag hatar mitt hår, bara så att ni som inte vet det vet det. det är fult. hemskt fult. jag ska fixa till det, jag lovar. men det kommer ta några månader till tror jag. öffa.

med tanke på att världen faktiskt ska gå under om 8 dagar så mår jag faktiskt rätt hyfsat, tänkte bara påpeka det så att ni inte ska gå och vara oroliga för mej i onödan :)

Jag tänkte gå och lägga mej tidigt ikväll, men det blir det väl inte. jag vill vara pigg, för min och janines familj ska kanske på paradisbadet på lördag! om ingen i deras familj blir sjuk, tror jag att det var. och imorgon är det svenska, yes yes yes! :D:D:D


hih, hejdå :)

Kommentarer
Postat av: olivia

oj jaghittade en jättegullig kommentar i min blogg om att den var sådär opig och fin som jag inte sett förrut - tack !
jag blir så himla glaad ! :D

2008-02-08 @ 14:08:01
URL: http://pisssmyra.blogg.se
Postat av: linda

hih, aa det var så lite så :D

2008-02-09 @ 08:44:45
URL: http://lindahenriksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0