gorilla

hejsaaaaaaaaaan, jag vet att jag är sämst ni behöver inte säga det, det är lugnt :)
iallafall så har jag varit med karro idag, vi gjorde väl inget särskilt, spelade nå spel och pratade. hon tog bussen hem runt 18, och då hade jag inget att göra. då kollade jag vad pappa hade köpt till mej tills imorgon, och han hade köpt en fanta och non stop. jag tycker inte om non stop :), så vi skulle fara och köpa nåt annat.
jag ba satt och sa hela tiden "JAG ÄR UTTRÅKAAAAAD". så pappa ba "men vad vill du göra då?" jag ba "åka på birsta." och då var klockan typ kvart över sju, men vi bestämade oss för att åka ändå. sjugo över sju for vi, och var där strax innan halv. på den halvtimmen hann vi köpa en milkshake åt pappa, titta besviket på olika jeans, och till slut köpa ett par jeans. det är inte baggy, och det är inte stuprör. det är typ mittemellan, typ slim fit. dom är sköna.
sen hann vi inte in på pressbyrån, dom fällde ner gallrerna (shit vad dom är läskiga!) när vi var typ 10 m ifrån. jag vart lite rädd att pappa skulle skrika "öh vänta!" eller nåt, det skulle vara ganska likt han.. men det gjorde han inte, vi for på domus istället. eller heter det konsum? iallafall, så fattar ni nog vad jag menar. dom flesta iallafall! :D
köpte MALTESERS <3



så här ser dom ut, men det är inte dom som jag köpte, dom här hittade jag på google. haha, det ser ut som typ älgskit, eller hur?!?! men det smakar inte det. eller alltså jag har ju inte smakat älgskit då.. men alltså, så gott kan det ju inte vara.

och på lördag är det polar, jag ska dit med issa, karro och kanske totta tror jag. det är mina polarpolare ;D haha, har gått med dom typ varje gång.

nu ska jag gå in på lunar, sen sova. kan inte nån kommentera mitt galleri? (a) jag kan kommentera tillbaks, om ni har nåt i galleriet. ni som har lunar alltså, det är ju inte alla som har det. för det är så dryyygt :D haha, iallafall, så heter jag tinkerbelll där. med tre L. det betyder tingeling, fast med tre g kanske ;D haha, tingelinggg. ballt!

imorgong är det paradisbadet! :D åååååååååååååååh vad kuuuuuuul! Jag ska få skjuts till skolan av karro, hon ska komma och hämta mej här hos mej tjugo i åtta, och sen far vi till skolan. så att vi ska gå in tillsammans i bussen, haha. ska bara hitta nån att sitta med på vägen hem, men det fixar sej. undra hur man kommer hem? får väl ta en promenad eller åka buss eller gå till papperskungen. livet har många val.


aja, hejdå !

Kommentarer
Postat av: isabelle

hejhej linda :)

2008-02-18 @ 21:03:28
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0