paradisbadet!

nu drar min & janines familj till paradisbadet, äntligen :D vi har väntat på att åka för att janine hade ju brytit handleden, haha stackarn ;-) men nu så ska vi åka. det var lite hit och dit med om femårige och icke simmkunnige ludvig skulle med eller inte, alltså föräldrarna skulle på "relax". så om dom skulle vara där så skulle JAG få ta hand om ludvig! hallå, jag vill ju liksom slänga mej i rutchkanorna, inte passa lillebrorsa. inge illa menat men alltså en annan dag helst :) men så vart det så att han skulle med, och dom fick stryka relaxen. men idag så ville ludvig till mormor istället, så han är där istället. så dom vuxna fick relax! tjoho, vad roligt för dom. haha ;D

alltså jag älskar paradisbadet!!!!!!!!!!! ♥ haha, också ska jag ju dit näst nästa tisdag också. bäst. och igår var jag på badhuset, fast det ska jag nästa vecka också. åh, det är så himla roligt att bada!


men nu måste jag stänga av, vi ska fara nu. lättaste favoriten på badet är iallafall.. puckelpisen, den där gula alltså. men ringarna är också kul, men puckelpisten är en klassiker. fast egentligen tror jag att den heter forsen, men iallafall.


hejdå badkrukor :D


Kommentarer
Postat av: Lisa

hahaha, vad skoj! det var åratal sen jag var på paradisbadet. men det måste det bli ändring på nu ;)

2008-02-09 @ 12:01:05
URL: http://lisa94.blogg.se
Postat av: linus

herregud du är beroende! :O

2008-02-09 @ 13:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0