han heter lurifix, och han kan många trix.

idag är det självaste 7 februari, en vecka före självaste Alla hjärtans dag. Ja, det var det självaste!


Idag fick vi reda på resultaten på tekniken. Jag kommer inte ihåg om jag hade pluggat eller inte till det. Men det verkar så. För vet ni vad jag fick? 20/27 :| gash, det räknas liksom som ett VG. jag trodde aldrig att jag skulle kunna få så bra. men hanna och susanna fick 26/27, shit alltså. jag trodde iallafall att det skulle vara slut på tekniken nu och vi skulle få fysik, men NEJ NEJ, det var bara kurs 1 som var avklarad. nu kommer kurs 2, och det ska vara prov på det också. öff jag gillar inte no.

också var det spanska provet idag, jag fattar inte ett piss! varje fråga ba "har vi verkligen gjort det här?". fast jag hade inte så höga förhoppningar. det gick dåligt, men inte alldeles dåligt. med hjälp av planchen med klockslag på spanska på väggen så skrapade jag väl ihop några poäng, även om jag inte kunde det själv.

jag har väl inte så mycket mer att säga. "boken om mej" är fortfarande skitkulig.


OCH BY THE WAY, VÄRLDENS BÄSTA SAK ÄR PÅVÄG ATT HÄNDA! OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!! NÄSTA FREDAG (den 15) HAR FILMEN SWEENEY TODD PREMIÄR! Och vet ni vem som är med i den? Jojo minsann, JOHNNY DEPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag sket på mej när jag såg reklamen på tv, jag bara MÅSTE på premiären! JAG ÄLSKAR DEPP <3<3<3<3




världens undergång världens undergång världens undergång. jag hatar det här. nu när jag klickar in på fimen sweeney todd (åh, depp är så fin!) så ser jag det. det jag fasat mest för. den är från 15 år. jag vill bara DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. HALLÅ?!?!?!?!?!?!??!!??!!?!?!?!?!?!?!??! ingen som kan förstå mej?! buhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! nu har jag gett dom som är i huset hörselskada för livet, men det skiter jag i. jag kan inte fatta det. jag kan inte fatta det. JAG KAN INTE FATTA DET!!!! jag bara måste få se den där filmen! även om det betyder att jag måste ha översminkat fejs och gömma mej bakom luva och allt ihop.

där rasade mitt liv. det är säkert en thriller också. sämst. sämst sämst sämst.







hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0