23 feb

heyy , jag har väl inget speciellt som jag vill förmedla er om, så jag kan väl berätta lite vad som har hänt det senaste dygnet. fast idag har det inte hänt så mycket, klockan är bara halv elva, har bara hunnit ätit våfflor :D, det blir sånna frukostar när mormor är här.
men igår så satt jag mest vid datan, fast på kvällen skulle jag och issa åka på w, i stan. men sen så ville inte vi. eller jag hade väl inte varit så sugen sen en vecka tillbaka.. men iallafall så for vi inte dit, utan vi gick ut istället. först gick vi runt litegrann här i vävland/edsgården, sen gick vi till ok. det b lir liksom den vägen ;-) man börjar vid gångvägen vid tranvägen och sen arbetar man sej uppåt genom morkulle och det, sen kommer man därifrån och går nerför edsgården, och sen ner till ok. när vi var på ok ringde matte och frågade vad vi gjorde och sa att han hade tråkigt, då sa jag åt han att vara med oss :D vi skulle gå till honom, men eftersom att det var hans födelsedag så köpte vi en chokladkaka på ok först och gick sen till han. eller vi gick inte till han, vi gick till mej, men vi hämtade han hos han eller vad man ska säga.. hos mej gjorde vi ingenting för det är drygt när man varken har tv eller dator på rummet, utan allt i brorsornas rum typ. förutom här i källaren, så vi satt oss här. fast först skulle jag visa att jag kunde springa på snabbaste på löpbandet i gymet ;D haha, sen så sprang han och issa där. efter en halvtimme skulle matte hem och ringa till hans moster och tacka för presenten, och under tiden så åt jag och issa popcorn och förhörde varandra på nåt papper från skolsystern. sen kom han tillbaka, då skulle issa typ hem, så vi gick ut och följde henne en bit. och när man går mot edsgården är det liksom ett förfallet hus på hästskovägen, och jag och matte gick och kom på värsta spökhistorier om det :O sen när issa hade gått så fortsatte vi och skrämde upp varandra.. alltså ingen av oss skulle gått upp på altanen där även om vi fick tusen spänn! alltså seriöst! på dagen är det inge läskigt, då kanske jag skulle göra det, men på kvällen är det värsta likhuset. poliserna får inte gå in där förens dom har fått tag på dom som äger huset, och ägarna står fortfarande på den adressen där spökhuest står, men dom bor liksom inte där! och polisen har försökt att ringa dom jättemånga gånger, men dom får inte tag på dom. alltså började jag och matte prata om spöken och att dom var mördade och blabla, vi är lika fega båda två. då vågade vi inte vara ute mer så då gick vi in till mej och spelade kort, han skulle lära mej vänd tia.

sen gick han hem och då kollade jag på tv, och sen satt jag mej vid älsklings datan ! <3 haha. och idag är det polar :D  karro, issa, totta och linnea ska komma hit till mej och göra sej iordning här innan, också ska vi ha ff och äta pizza och så ;-) eller dom kommer tre, och då är mormor eller mamma hemma, men sen vid femtiden så har mamma och resten av familjen gått till lundgrens. det blir säkert värsta kul, men säkert bråkigt också, för liksom 5 tjejer som ska samsas om speglarna ;D haha, men det löser sej väl.

hejdå!

Kommentarer
Postat av: isabelle

haha brååk :d

2008-02-23 @ 11:03:18
URL: http://iisaabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0