hets linda

asså fan va hetsig jag ha blive :o karro är helt förbluffad hur stressad jag är jämt och ständigt och att jag verkligen speedat upp på tempot va de än gäller, jag som brukade va så lugn och tare coolt liksom! när jag gick på toa nyss märkte jag att jag hade trosorna ut och in, wtf liksom.. så ha JAG! börjat ätit snabbt, man ba vaaa :o jag som alltid vare så jävelst seg, jag ha vare så seg på allt! nu när jag skriver så känner jag mej stressad, jag tror de är för jag känner mej tidspressad och för jag sätter en sån press på mej jämt och ständigt. liksom, den tiden ska jag kliva upp, den tiden måste jag va klar, den tiden är den lektionen och den lektionen och blablabla.. bussen åker då, måste hinna me den också, jag ha si och så mycket pengar kvar, va ska jag köpa för dom, neeejfan den här tröjan hade jag ju häromdan, jag kan inte äta dehär för då bli jag tjock, jag åt ju strips för nån dag sen också........ de är de att jag bryr mej så mycket och lägger så mycket skit på minnet :o värsta onödigt!

ska sluta sätta upp scheman och sånt, nu ska jag ta de lugnt. men de är ganska svårt på morgonen, men a nu ska jag försöka ändå.. fast om nån stressar på mej då så kommer jag bli jätteirriterad resten av dan också, hmm? aja jag ska prova att ta de lugnt imorn och se hur de gå :D eller neeej jag ha ju nationella, läju inte va så lugn då. eller jo, men jag kommer få panik och vilja göra mitt bästa så kommer jag leta efter ord och sånt jag inte ens kan bara för jag vill låta så bra haha.. åh kära nån!

nejmen nu måste jag gå och sova, eller neej nu ska jag stänga av datan men jag måste ingenting :) tare lugnt linda, taaare lugnt!
godnatt iaf :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0