the collector

godkväll ;)

eftersom det är fredag så har jag nyss tränat ja :) ska ju göra det måndag, onsdag och fredag! idag har jag sprungit sju gånger tre, dvs att jag springer först sju minuter, vilar två, springer sju minuter, vilar två och springer sju minuter till. jobbigt men skönt!

idag och ikväll har jag varit med ponthus, vi var ner på lidl och köpte coca cola, chips, dipp och kakor. fettisar? hehe. men vi åt ändå inte ens hälften av de, så det så :) så har vi kollat på två filmer, först någon som hette the callector eller något tror jag? handlade om en psykopat som samlade på människor för att tortera dom, tror den skulle vara lite saw liknande men va typ tio gånger värre om inte mer.. hemsk film, otroligt. så om ni vill se något som både gör så ni mår illa, blir rädd och fascinerad så ska ni se den! haha alltså inte fascinerad så man vill göra så, men liksom att man kan komma på nått sånt. skulle då inte vilja känna regissören haha. sen såg vi georgia rule, ni vet den där filmen med lindsay lohan som jag skrev om för några dagar sen? lika bra varje gång.

aja men nu väntar bastun på mej, najs de :) så ska jag sitta och skriva lite där för jag känner för det! kanske ska skriva min låt som ska lämnas in på musiken men njaa.. känner mej inte så musikalisk om jag ska vara ärlig, hehe.

vi hörs imorn eller nått, för sen ska jag gå och lägga mej på en gång!
tjing =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0