två motsatser

Jag vet att klockan är efter tio och jag sitter här. Men äh, det är sånt som händer! Fixar sovtiderna till veckan istället. Precis som allt annat, "tar det till veckan!", kanske dags att ta itu med saker nu? Nått att tänka på.

Jag, claudia och janine drog iallafall till sörberge och gick runt. Gick till bajsbryggan, men den var upptagen! Så vi satte oss på en annan brygga och myste och hade tjejsnack. Med candy ofc ;> tog min godisdag idag! Chillade och lyssnade på musik, jätte mysigt. Sen ringde vi anton så gick vi och mötte upp han så drog vi till claudia för han frös. Kollade på film och claudia tatuerade oss allihopa med sin penna, så nu har jag en tjusig liten gubbe på mitt ben!

Jag menar, hur snygg är den inte på en skala då? ;>

 

Jaja, claudias pappa skjutsade iallafall hem mej och janine för en timme sen. Har borstat tänderna och så, nu är det bara det jobbigaste kvar - att bli av med sminket!


Har också laddat över några låtar till mp3n, men det är nå fel med min msn på alla datorer! Det står att jag är offline när jag är online ;o blir så paff för ingen skriver till mej när jag loggar in haha, så om jag skriver till nån, dom ba "varför är du offline för?". Damp jag får! Då går det inte att skicka låtar till någon som är offline heller, suck, så jag har laddat ner massa svensk hiphop från frizon.se, det duger väl men det är mest en massa kärlekslåtar. Men jag har fastnat för dom nu, jag brukar bara skaka på huvudet och tänka att det är massa skit, men liksom.. bara man lyssnar och inte stänger örorna så är dom underbara, men känner igen sej i dom.

Så nu ska jag lägga mej och lyssna och tänka igenom lite saker, jag börjar bli lite confused om man säger så.

Mer om det får ni inte veta, bara vissa! :) hihi puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0