hejhallÅ!

Jag har inte suttit vid datan på två dagar, shit asså!
Då antar jag att ni vill ha en riktig förklaring,

då kan jag ju lika gärna ta och berätta vad jag har haft för mej

som liksom hindrat mej från att blogga!

Igår så var det måndag. Det var skola som det brukar vara på måndagar, hände väl inget särskilt som jag minns? :) förutom att ponthus hängde me mej hem sen, vi tog bussen hehe, men det är faktiskt jobbigt att gå så långt + leran vid hästarna! Vi bastade & sådär, sen på kvällen så åkte mamma, pappa och linus på hockey och lukas va hemma med nån kompis.. dom ville vi få ut ur huset såklart, och vi lyckades woho! Vi var barnvakt till lillen. Också va man så duktig så man gjorde en överraskning till dom som var borta, en sockerkaka ;) ponthus kläckte äggen och jag gjorde resten, haha :) sen så åt vi degen, eller inte allt men. AAAASGOTT! Fettisar haha. Ja men sen åt vi ju sockerkakan också, den va väl god men lite väl torr men annars så!


Så över till idag då! Har hänt mycket idag faktiskt! Vi åkte till timrå gymnasium på morgonen, verkar faktiskt som en bra skola men de betyder inte att jag stannar i timrå, nej jag vill se annat än lilla timrå när jag kliver utanför skolan! Aaaaa dagen fortsatte som vanligt på skolan.. stack till ponthus sen hehe, sen vid sex tiden så vart jag hämtad av karro och hennes moder, vart skjutsad till nti skolan, eller okej jag och karro virrade runt lite innan vi hittade den. Men till slut så! Det verkar faktiskt som en bra skola, första året får man ha alla tre inriktningarna som var typ skrivning, geografisk konst och fotografi. Hahah eller så var det ingen av dom där för när hon berättade fanns de en data med photoshop bredvid så jag tog kort på mej och karro och gjorde om den värsta ful hahahha :D skulle haft kort på den! Haha jaja, så fikade vi hähä. Också fick man en "goodie-bag" när man skulle gå, de va typ en påse me bläckpenna, jojjo, kolsyrat vatten på flaska, ett häfte och ett kort där de stod nummer och sånt. Vattnet var iallafall asäckligt, de gav jag till pappsen!


Dom skjutsade mej på teatern, man fick hålla på och lära känna sin karaktär bättre och sådär. Fattar inte riktigt vad jag ska spela, men jag är iallafall me i de "coola gänget" såklart daah ;) hahaha.


Nu sitter jag och pratar me ellen om gymnasieval, knepigt serru!
Imorn ska vi åka till massa gymnasieskolor i stan, ska kolla på media på hedbergska och sen estetisk musik men vet inte vart? Antagligen samma skola. Vet inte varför jag tog musik, ska väl sjunga me min vackra stämma hahahhah eller inte, skulle bli bannlyst från skolan asså.
Aja men nu ska jag kika vidare och se va jag ha missat i datavärlden dom två senaste dagarna heheheeheh,
hejdå! :)
Typ sådär va de på varenda pryl man fick i påsen,
ganska coooolt va? (h)

Kommentarer
Postat av: emma

bestämt vad det blir för linje då? :) & på vilken skola ?:)

2009-11-24 @ 22:54:58
URL: http://helsingg.blogg.se/
Postat av: emma

handels på åkersvik går jag :)

2009-11-25 @ 17:23:03
URL: http://helsingg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0