tjillevipsen

Fick en väldigt fin kommentar på förra inlägget jag skrev, den tackar jag för, vem det än var som skrev den :)
Idag har jag och Karro varit på konfirmations gudstjänst, det var inte speciellt roligt. Men så är det när man inte förstår, det är inte alltid så kul då! Vi gick hem till mej sen, det snöade och var 1 dm hög snö ungefär, jätte jobbigt att gå i! Också fick jag snö i skorna. När vi väl var hemma så var jag jätte sugen på köttfärs pizza, fast det har jag varit hela veckan, men idag var det otroligt starkt sug! Så tjatade jag ända tills jag fick den pizzan, väldigt lämpligt eftersom Linn hade skickat ett sms och frågat om jag visste vad förkortningen "TPFTDGU", gissa vad det betyder? "Tjata På Föräldern Tills Den Ger Upp". Och det funkade! Fast jag tyckte inte att jag hann tjata så mycket ändå, för mitt upp i allt tjatande så fick jag en sån där liten fix idé som jag får, jag skulle klä ut mej till Britney Spears! Jag vet inte var den tanken kom ifrån, men det var ju lika bra att fullfölja idén. Så jag drog på mej ett par nätstrumpbyxor, en svart trosa över dom, ett linne, och en hatt. Också tripplade jag håret, så sminkade jag mej svart runt ögonen. Precis så som hon ser ut på videon "Circus". Det måste kommit därifrån, för den spelades på Mtv imorse. När jag väl var klar så uppträdde jag i hela huset med hennes skiva på högsta volym. Hoho, jag hoppas att Karro skickar några bilder till mej. Sen när jag inte ville vara Britney längre, så ångrade jag att jag hade tripplat håret. Jag ville ju inte gå med tripplat, fast det gjorde jag ändå. Vi skulle på birsta, vi for dit ett tag efter att vi ätit pizzorna. Fast jag satt lite vid datan imellan också, jag och Karro. Mamma var också med på ett hörn och kände sej verkligen som en i gänget! Haha, jag visade henne hur det gick till på Bilddagboken, och sånt där. Hon förstod inte speciellt mycket, men det där med förståelse går ju i släkten. Vi är inte så klar tänkta alla gånger vi Henriksson's! :)
På birsta köpte jag ett par gråa leggins på Gina Tricot, också var det en skit fin tröja som jag också ville ha, men den får jag köpa när jag fått lite mer pengar. Jag hade inte råd. Och vet ni vad jag fick på birsta av pappa? Gissa! Gissa, gissa, gissa! Jag fick skorna! Kan ni tänka er! Äntligen är dom mina, bara mina! Jag har fått flyttat ihop med min själsfrände! Eller mina själsfränder, det är ju två stycken. Jag går inte runt med en sko bara på ena foten.
Nu är det spännande och se hur länge jag har dom innan jag lessnar på dom, det är så med mej. Fast så är det väl för alla, efter ett tag så är inte saker lika spännande längre, eller vad man ska säga. Men det lär ju ta ett väldigt långt tag med dom här skorna, kan inte tro att jag ens kommer lessna på dom nån dag! Jag är glader :) Jag vart jätte glad.

Men vet ni, att nu ska jag basta. Har börjat gjort det ganska mycket får jag en känsla av..
Men det är ju faktiskt väldigt skönt. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

du borde lägga ut en bild på skorna så man få se :D

2009-01-26 @ 12:03:04
URL: http://elinpeliinn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varsegod, faktiskt så är Kewin bäst.

2009-01-26 @ 15:31:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0