du är så självkär så det är inte sant.

Hejsan svejsan, jag har so nu. Men vet ni? Jag är klar med arbetet! Och jag vill inte se på film, så jag sitter vid datorn istället. Det är roligt, fast den är väldigt väldigt seg den här datorn, hackar upp sej hela tiden. Eller hakar upp sej, eller laggar upp sej. Det är väl sak samma alltihopa.
Igår fick jag ha pratstund med mamma och pappa om helgen. Jag tror att det gick bra, jag tycker det iallafall, och jag har inte fått något straff eller nånting sånt. Dom vart inte arg, bara besviken. Men besvikelse är värre än ilska. För när någon är arg så kan man vara arg tillbaka bara för att den är så arg, men om någon är besviken är det en annan sak. Då skäms man bara. Fast det gjorde jag ju redan.
Jag vill inte skriva nåt om helgen här på bloggen för er som inte vet, ni får tyvärr leva med att inte veta :) hihi. Ikväll är det teater, det är väl sisådär kul. Det är roligare med själva uppvisningen, men jag tror att det blir svårt med att få den här pjäsen bättre än den förra, det var verkligen Kvartes Teaterns humor den vi spelade upp förra året.
En sak som jag är värsta nöjd över nu är att jag inte gick ut ur Pernillas matte lektion en enda gång idag, och hon var väldigt förvånad och nöjd hon med. Fast jag kom lite för sent, men jag hade inte sån bra koll på när vi började..
Vi höres,
hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0