idag är ingen vanlig dag,

nej för det är min födelsedag!


thihihi. det är roligt att fylla år. man får kramar. man får paket. man får höra "grattis!" många gånger. man får kakor. man får va i cetrum! men sen, dagen efter, är allt som vanligt igen. det är lite små skumt.. från ena dagen till den andra, värsta PANG, så är det vanligt igen. därför så var det här en kul kulen dag. min födelsedag.
först firades jag på morgonen av familjen, jag fick 250 kr, singstar rock ballads, en trippeltång och minneskort till mobilen av mamma och pappa. fast trippeltången ska jag byta, det var en modell för stor, ska byta till en mindre. av linus fick jag 2 påsar choco hopper och 50 kronor. av lukas fick jag en fin mugg som det stod "Världens bästa syster" på. av lilla ludvig fick jag en skrivbok och en penna. tacktack :) vart lite stressigt sen att hinna fixa sej sen.. fick sminka mej i bilen.
på skolan så blev jag också firad lite, fast jag tyckte inte att dom skulle behöva sjunga för mej på engelskan. då såg jag till att det inte blev så :) tror inte att anna, engelska läraren, var så sugen på att sjunga heller.. också fick jag 2 kexchoklader av patrik, tacktack! och johan hade visst köpt en blomma, men den hade han glömt hemma. och en patron fick jag ju av fille också.
istället för att gå upp på lunchen och äta fisk, så hade jag, karro, issa, ellen, madde, linnea, totta,.. aa, jag tror det var vi, vi hade bestämt oss för att gå och käka pizza istället. jag och ellen delade på en, men det blev inte mycket pizza till oss ändå.. för johan och ponthus hänkade också på, och tog sej några bitar. jag bjussade dom på en var av min halva, så då fick jag två bitar till mej, vart mätt på det ändå, men sen så tog ponthus två bitar av ellens halva också, utan tillstånd! så då fick hon också bara 2 bitar, men ponthus som inte ens betalat, han fick sen 3 bitar :p haha.. men det är lugnt. för mej iallafall, kanske inte för ellen.
hade musik på idrottshögstadiet för första gången idag också, det var roligt, micke, musikläraren, hade fixat en låt så delade han ut instrument också ska vi lära oss den. jag spelar keyboard. det går bra, ska ba spela Dm, f, c, Dm om och om igen genom hela låten, så det blir ingen match ;p
när jag kom hem hjälpte jag pappa med maten så åt vi med mormor och morfar, fast inte mamma för hon var på jobbet och fick inte äta av den goda maten som jag hade bestämt, pastagratäng, smaskigt! fast pappa hade pressat ner en vitlök i det, det behövde han ju verkligen inte göra.
iallafall. sen kom släkten och firade, jag fick pengar av allhopa, och en chokladkaka av mormor och morfar, och en till chokladkaka av elisabeth och per. nu ska vi se hur mycket pengar jag fick ihop sammanlagt.. 1240 :ooooooo ABOWE SHIT! SÅ MYCKET HAR JAG INTE ÄGT PÅ ETT HELT HIMLA ÅR! jag är rik! ooooooaaaaaaaahh!

och på tisdag blir jag blondin igen! oooooooooaaaaaaaaahhhh!

nu är jag helt till mej! ooooooooaaaaaaaaaaahhhhh!


okej jag skämtade. lite överdrivet. fast jag ska bli blondie på tisdag igen, kollade på bilder från innan spanien.. åh, mitt långa blonda hår. fast jag vet inte om jag ska ha så ljust som jag hade då. men ändå.


nu ska jag kila, adjö.


jag är ju fjortis nu för tusan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0