boy vs girl ?:O

åååååååååååååååååååååååååååååååh nej!!!! JAG RÅKADE TRYCKA PÅ KRYSS :| jag som hade skrivit sååååå mkt! men aja, jag skriver väl nåt ändå.

image20

såhär ser jag ut nu iallafall, mycket finare än förut tycker jag :)


och en sak som jag skrev om innan jag råkade trycka ner (snyyyyyyft) , var att det går inte att blogga på "min" dator nere i källarn. jag vet inte varför, men så äre. så nu kan jag bara blogga när mina brorsor inte är hemma, på deras datorer... det här är en sån dag, lukas är ute och spelar bandy med kompisarna sina.. :)

aja, och vet ni vad jag har kommit på? Att typ alla uppfinningar är gjorda av killar! men ändå ska tjejer vara smartare än dom? t.o.m människan är gjord av en kille :O buhu, glödlampan, telefonen, flygplanet, mobilen, huset, datorn... jag slår vad om att allt det är gjorda av killar. teven också säkert! åååh, om bara jag hade uppfunnit nåt av dom... vet ni vad jag ska göra nu? jag ska googla och se om det är nån uppfinning över huvudtaget..

"I utställningen visas till exempel en gummihästsko som minskar skador på hästen, en narkosmask med inbyggd napp för sövning av spädbarn och en cykelsadel anpassad till den kvinnliga kroppen och snäva kjolar eller klänningar".

åh. wow. vi tjejer är ju verkligen genin. inte. kan inte vi hitta på nåt helt häpnandsväckande nån gång? :'( jorå, jag ska nog göra det. nån annan gång. haha, måste bara komma på nåt smart! kanske...? äh, jag får klura på det. iallafall, så är det här mitt schema för resten av lovet:

FREDAG: (idag)
16.00: Kina restaraung med familjen
19.00: OC-kväll med Issa och Totta, sover över hos mej.

LÖRDAG:
17.00
: Karro och Issa fixar med mej till polar!
19.00: Polar börjar
19.30: På polar
00.00: Hem från polar
00.25: Hemma, Karro sova över här

SÖNDAG:
10.00
: Tetater
15.00: Hämtad från teatern
15.45: Dans
17.00: HEMMA! :)

och sen vet jag inte mer. haha, ska vi se om det blir som jag förutspått då. haha:P men nu måste jag dra, längtar iaf jättemkt tills issa och totta kommer:D


adjö

Kommentarer
Postat av: isabelle

ditt hår är så fiiiint

2008-03-28 @ 16:00:00
URL: http://iisaabelle.blogg.se
Postat av: linus

finemang, gissar jag O:

2008-03-28 @ 16:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0