hissar och dissar



2010 - nytt år, nya tag. Man börjar liksom om på dag ett. Klart man välkomnar de va, hoppas på ett skitbra år! Längtar redan till sommarn, ska bli den bästa :)

Knapptelefoner - haha måste bara säga att de finns inge mer komplicerat än touch, tar en kvart för mej att skriva " Hej va göru ?:) <3 " när jag lånar nåns touchmobil. Neej, knappar for life! :d

Gröna lund - jag vaknade, eller nej jag blev VÄCKT, mitt upp i en dröm när jag var på grönan. Värsta kul, gick lustiga huset, åkte popexpressen, åt sockervadd. Asnajs! Jag vill ha sommar, stockholm och grönan!

Arkiven i bloggen - tycker de är skitkul att kolla va jag gjorde för några år sen, och så gott som allt finns allt skrivet här i bloggen! Eller om jag kommer och tänka på nånting, så är de bara att bläddra tillbaks och kolla va de va.



Gamla dagböcker - till skillnad från bloggen så står liksom den nakna sanningen därinne, skriver inte dagbok längre men förut gjorde jag ju de. I flera år. Får ångest när jag läser i dagböcker, vill inte tänka tillbaka på gamla jobbiga saker. Funderar seriöst på att bränna allihopa.

Skolan börjar - orkar inte kliva upp innan sju på morgonen, nej de gör jag inte. Jag vill ha lov jämt och ständigt, och nu skulle dom kanske ta bort min sovmorgon på torsdag med, oh nooo

Gymnasieval - man ska välja va man ska syssla med i tre år framöver. Jag vet inte alls ja, tror de blir teater men de betyder att jag stannar i timrå.. och de vill jag inte, nejtack. Inge mer timrå. Men jag vet ju inte hur de blir. Dessutom så kommer jag aldrig mer träffa vissa folk från mariedal!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0