liv i timrå


Hemma.. det blåser ute, och ludvig bara drar och drar i mej. Sen fick jag vara hans ponny också, det är tröttsamt att vara världens bästa storasyster vill jag lova.. puh.
Dom vann tyvärr inte, men igår gjorde dom det :) vi får hålla tummarna för att det ska gå bra för dom! Nu står mamma i bakgrunden och berättar vilka matcher dom ska vinna för att gå vidare och vilka dagar och tider och blabla.. inte mycket som går in, men okej!

Claaaaaaaudia ringde, ska vara med henne sen :D:D får se om vi kanske tar en tripp till timråland? Det är ju som hötorget nästan, höhö.. minns förra året när jag och lukas var där, då var det en tant som skrek efter lukas att han hade tagit hennes cigaretter. Det behöver vi ju inte tro på, för helt frisk var hon ju inte. Sen skrek hon att vi var snorungar, då gjorde jag en grimars och gav na fingret, då vart hon tyst. Eller nästan, hon satt kvar på bänken och muttrade för sej själv.
Hör ni hur underbara alla är i timrå? :') haha, fast jag tycker faktiskt att det inte är lika många alkisar därnere nu. Men vad vet jag, nu när det är timråland lär det ju krylla av dom.

Äh nog snackat om dom där.. måste städa rummet nu, så pusshej leverpastej

Där lät jag som åtta år igen :') thihiih

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0