yesterday,

känns som att jag inte bloggat på år! Men det var ju bara nån dag sen. Men men. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva riktigt.. skriver om gård dagen då, eftersom att det inte har hännt så mycket idag;
Jag och Karro fick skjuts av karros mamma till stan, båda två i behov av något att ha på polar. (som är IDAG! Sista polar för säsongen, den här gången me två dansgolv och tävlingar - karokiefinal som totta och sophie är me i, coccosboll ätar tävling, och fräckaste frisyren. Ska inte delta i nån av dom). Aja. Men karro hade typ med sej 500 eller nåt tro ja, plus en massa present kort. Själv hade jag 190 kr med mej, så mycket pengar har inte jag, jag lånade 100 kr av mamma så jag står i skuld nu då. Plus att jag köpte en tröja på wear it som kostade 18 kr för mkt, så jag står i skuld med 18 kr för karro också.
Men karro som hade så mkt pengar och bestämmt sej för att köpa så mkt saker, hon hittade INGENTING. Hon provade allt som hon tyckte var snyggt, men inget satt bra. Nä, jag håller med om att det var skit mkt kläder som vi provade som satt helt korkat. Som på zara, där fanns det ingenting som satt bra! Eller en på mej,bara att den var lite för stor. Också testade hon tunikor på en del affärer också. Men inget inköp på hela dagen. Själv så köpte jag en tröja ju. Och karro hade sagt innan så otrligt mkt om "JAG BARA MÅSTE HA EN BIKINI! JAG SKA KÖPA EN IDAG!", men vi kollade knappt på några. ;)
Jag hade nåt skit kul som jag skulle skriv nu, men jag glömde bort det.. jag är lite senil av mej ska jag seja. "vad sa du linda?". "Jag minns inte". Blir svaret. Men det löser sej ändå, ibland har jag ett bra minne.
Vill skriva nåt kult. Jag bara skriver nåt hela tiden, men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Kan inte nån skriva till mej i kommentarer något som jag kan skriva om nästa gång ? =) Kan vara vad som hellst.

HEJDÅ! kom på mitt och min skejtboard måns bröllop nån dag också =D

Kommentarer
Postat av: Linus

spela in när totta å sophie sjunger karokie så får vi nått att skratta åt på måndag :)

2007-05-26 @ 15:20:33
URL: http://limpabj.blogg.se
Postat av: Alex

bästa bloggen ever :o

2007-05-30 @ 18:30:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0