Om mej



Tycker jag valde en bild som beskriver mej rätt bra. Jag säger och gör det jag känner för även om det gör mej lite speciell. Tar det mesta med en nypa salt och bekymrar mej inte för särskilt mycket. "Det löser sej", tänker jag jämt. Lite för ofta om jag ska vara ärlig!

Jag vet faktiskt inte hur jag ska beskriva mej själv, svårt tycker jag. Gör typ allt jag kan för att inte sitta ensam och tänka för jag är rädd för att det ska bli jobbigt, håller mej jämt sysselsatt med nånting för att slippa det så på ett sätt flyr jag lite från att lära känna mej själv och hur jag mår. Men sån är jag, även om jag inte gillar det så är det så jag blivit dom senare åren.

Jag är hit och dit med allt vad det gäller, ena dan älskar jag isglass andra dan vill jag aldrig mer se det. Haha okej dåligt exempel men ni fattar! Kan aldrig bestämma mej för nånting, ändrar mej alltid i sista sekund men som sagt så löser det sej väl ändå, haha!

Jag är oftast trevlig mot dom som är trevlig med mej, har svårt för att lära känna nya personer och har humörsvängningar som en berg- och dalbana. Är beroende av uppmärksamhet, är verkligen som en liten hundvalp.


Kommentarer
Postat av: pöppen

mig hade du inte så svårt att lära känna :D hehe saknar dig pruppis <3

2011-09-09 @ 07:22:39
URL: http://elinchristines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0