stjärntecknen

Antar att det inte är många som missat att stjärntecknen har bytit lite plats, + att det kommit en ny som hette ringbäraren. k00lt.. kollade upp om jag skulle få nå nytt men näe jag var fortfarande en jungfru ja, yes tänkte ja! Slapp det bli så förvirrande när jag läste horoskopet men nu när jag tänker efter vill jag ju inte alls vara jungfru :( det låter så mesigt.. vill typ vara en stark oxe.. eller lejon. Nånting tufft tyyyyp..

Brukar låtsas att jag är våg när nån frågar bara för jag egentligen skulle varit född i vågens tecken hihi.. (a) fast nu skulle jag inte varit det när dom ändrat så jag får väl vara en fjantig liten jungfru jarå!




kolla vilken fjantig liksom, hahah

Kommentarer
Postat av: Sharlee van Stralendorff

Han kan inte byta, det är bara vad han tror. Har skrivit ett inlägg om det och det är så sjukt irriterande! Jag kommer alltid att vara våg och så enkelt är det, ingen jungfru och dessutom så är stämmer ju personligheterna in på vårat ursprungliga stjärntecken så gubben ska bara hålla käften! Åh. Blir så irriterad, och han har kommit på något nytt som heter ORMbäraren, inte ringbäraren:P Haha:p

2011-01-21 @ 15:36:00
URL: http://sesp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0