långt deprimerat inlägg. jag är trött.

Jag vill vara blond igen. Fast inte blondblond, som jag var förut. Lite naturligt sådär, tänkte försöka slinga mej dit men det gick ju inge vidare med den här slingningen. Ser mest ut som att nån har pissat i håret på mej.. Men jag ska fortsätta, ändå. Fast jag tänkte bara slinga typ en gång i månaden, så jag inte sliter på håret alltför mycket! Fast det gör jag inte, kan ju inte använda plattången längre efter en liten incident av Janine på min fest ;) hehe men jag tror det går att ordna, har bara inte orkat pilla på den än. Plattar ändå aldrig håret. Jag orkar inte bry mej.

Det är nånting jag lagt märke till, jag orkar inte bry mej. Jag orkar inte bry mej om vad jag klär mej i, sminket eller håret. Det är väl bra men jag tycker att det är tråkigt att det ska vara så! Jag tycker om att fixa mej och känna mej fin, jag mår bättre när jag känner att "Fan vad snygg jag är idag!!". Då mår jag toppen.

Fast det går ju mot höst och vinter nu, det är därför det är såhär. Jag blir alltid deprimerad under hösten.. bra onödigt, men det har alltid varit så och det verkar hålla i sej. Jag är som själva termometern, jag sjunker när det går mot dom senare månaderna och stiger som tusan när det går åt varmare håll! Självklart har jag bra dagar nu också men det är fortfarande den där känslan av att vara en urvriden trasa, nånstans därinne har jag nog en liten trasa som bara måste ha sommar och ledighet och massa bad!

Så därför tänker jag helt enkelt skita i allt imorn.

Ska gå och simma på eftermiddagen bara, resten av dagen ska gå åt till ingenting. Lite matteplugg kanske, och bloggen. Ska börja fundera på en ny design, vill ha nånting nytt! Nog för att det jag har nu är inte så mycke till design, blev så less när det inte gick som jag ville sista när jag skulle fixa en haha så jag bara tog en bild, slängde upp den och gjorde resten vitt. Klappat och klart.

Men nu ska jag gå och lägga mej och sätta en "Väck mej inte"-lapp på dörren och hoppas på att den funkar.

Min lilla höstdepression har ingenting med mitt privatliv att göra om ni tänkte så, har det så himla underbart.

Världens goaste familj
Världens bästa vänner
& världens underbaraste pojkvän

Plus att medieprogrammet är så jäkla grymt!!

Kommentarer
Postat av: karolina

lilllaaaa vännnen min <3

2010-10-07 @ 11:19:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0