presentera dej själv

Dag 1



Jag heter Linda Henriksson, som jag hoppas att ni fattat, är 16 år och bor i hålan Timrå tillsammans med min familj, min mamma och pappa är gift och bor ihop så har jag tre bröder. En äldre, två yngre. Så är mormor också en stor del av vår familj, hon är här flera dagar i veckan och lagar mat och sådär, tar hand om Ludvig när mamma och pappa är på jobbet. Hon är mer som en extramamma än som en mormor för oss! Kommer berätta mer om familjen i ett annat inlägg så drar inget mer om det nu!



Jag pluggar medieprogrammet på hedbergska, första året, har lite blandade tankar om den linjen. Vissa dagar gillar jag det, andra inte, men jag tror det beror på vilket humör jag är på. Men det är okej iallafall, har en asbra klass, verkligen toppen klasskompisar så jag trivs som fisken i vattnet :)



Öh ja, hur jag är som person vetr jag inte, jag är väl lite omväxlig. Men jag tycker att jag är oftast glad fast jag har riktiga humörsvägningar så kan bli irriterad apropå ingenting ibland. Så är jag lat, kan om jag bara vill men jag är för lat för typ allt haha.. lite synd att man saknar motivation i typ alla sammanhang. Jag är rätt blyg av mej också, fast det tycker ingen av mina kompisar men om ni tänker tillbaks på tiden då vi inte var så nära så kanske jag var lite blyg trots allt ;) är riktigt blyg när det gäller att träffa typ föräldrar haha.. vet inte varför, alltid vart så. Har det inte så lätt med dedär att slappna av. Jag stänger in mina bekymmer och problem, pratar inte om det och litar inte på typ nån. Tar jävlit lång tid för mej att bygga upp ett förtroende!

Jag älskar att vara bland folk och är väl en liten teaterapa.. det är väl det jag kan säga. Kan inte komma på nå mer om mej själv nu, tack och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0