fröken carlsson!

Har suttit och pratat gamla minnen med Matilda typ hur länge som helst! För er som inte visste det så bodde jag i laggarberg från att jag var två år tills att jag kanske var nio, iallafall så bodde vi grannar, vi hade en jättepyttekort stig mellan husen och där sprang vi i mellan flera gånger varje dag :') på vintrarna packade vi pulkorna med saker och flyttade grejerna fram och tillbaka!

Det vi mest gjorde var att leka med dockor hehe, tills hur länge skiter vi i att tala om ;) gjorde verkligen hur många matte, svenska och engelska häfter som helst som våra typ 15 dockor skulle göra:o och när dom gjort ut dom, eller okej vi.. rättade vi dom och gjorde nya. Det var minst hundra skulle jag gissa på.. vi trodde även att dom hade liv hehe, sötisar vi var! Så hade vi Henrikssonligan, vilket var jag, Matilda och hennes syster Magdalena, vi planerade nå tok vi skulle göra och åkte på nån slags lådbil nerför en liten kulle jämt haha ;) så minns jag att vi brukade ta en promenad till göstas och då skjutsade alltid Matilda mej i en barnvagn haha även när jag gick i typ trean :D förstår inte att den inte brakade egentligen!

Ja men sen när jag flyttade till vävland så var det mest att vi sågs på skolan och typ hejade, var inte med varandra nå ofta alls! Typ aldrig. Sen började ju jag på mariedal och hon gick kvar på lagga för hon är ett år yngre så blev det som det blev. Men nu har vi bestämt att hon ska komma hit och fika nån dag med mej, min mamma och min mormor :D haha för min mormor verkligen älskar Matilda och frågar om henne nästan varje gång vi träffas. Nu ska hon få turen att träffa henne själv ;) var ett tag sen det med!

Åh det här är nog mina bästa barndomsminnen, när jag och Matilda lekte med varandra så mycket :) vi hade så kul! Vi blev verkligen aldrig less på varandra.



Jag och Matilda år 2001, hihi gulliga♥ fast Matilda ser lite smått kamerarädd ut hehe, och jag är väl mej lik ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0