spela mej på radion äru snel

guuuud vad BLEK JAG ÄR!! fick det verkligen bekräftat på badet idag.. det lyser ju för sjutton om mej! ska sola så fort jag får pengar, men läju ska bli röd som en kräfta (visst är dom röda?) bara för att jag inte solat på skitlänge.. taskigt läge! sen så fort solen är framme ska jag steka som fan, skämtar inte ska bli hur brun som helst i sommar. vänta bara!

for iallafall och hämta pornthus typ runt fem, åkte hit kollade på oc hehehe. sen har han typ kittlat mej bara för att jag satt och sa "nein" hela tiden.. nej på tyska alltså. kan ju säga gotentagen också :D läju inte kunna stava det men det är ju skitsamma, läju inte vara nå tyskar som läser min blogg ändå så!

njjaaa vad ska man säga? kan ju berätta lite om morgondagen! först och främst ska jag ha min efterlängtade sovmorgon, sen bär det av till skolan. på elevens val ska ju jag och karro fara och rida hahahah :D hoppas det går bra, båda är skitskraja för hästar! men nu jävlar ska vi bli hästtjejer, höhö.. eller inte, ska bara prova på i en nybörjargrupp en gång! men vem vet, vi kanske fastnar helt och hållet och far gnäggande därifrån?

efter det ska jag ta mej till gården men påskrift och pengar för jag ska vara först till kvarn på stockholm resan. så det så! så har ju jag och älskling åtta månader imorn, så sen ska jag väl dra med han hit hem och mysa! :) tycker att åtta månader är aslänge ja. och det är ju toppeN!

äh men nu ska fortsätta lyssna på musik, nu var det spela mej på radion med zacke som kom upp! hoho,
hejs


vad jag ser bekymrad ut.. hmm?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0