melissa horn



sitter och myser i ponthus tröja, tänkte ladda ner en film men sket i det.. skulle ändå inte varit nedladdad förens om typ en timme, sen om jag skulle se den skulle jag inte sovit förens runt två. och det är ju tyvärr skola imorn så det skulle ju inte funkat så bra för lilla mej! tack och lov så går vi bara tre dagar den här veckan iallafall, gilla! på torsdag ska jag följa med ponthus upp till hans mamma om jag får, får se hur länge vi blir där.

vad har jag gjort ikväll då? inget särskilt. ponthus har ju varit här, vi har väl kollat på oc. känns som vi gjort nå mer men jag vet inte, minnet sviker mej hah.. sen skjutsade jag hem han nio typ, sen satt jag och pratade med mamma min ett tag för hon har varit borta i helgen. så nu blir det väl ordning här i huset igen! ludvig har varit uppe mot tolv dom här nätterna och det ska inte den ponken göra inte, så satt han och kollade på filmer på datorn där tecknade figurer mördade varandra med motorsågar, skateboardar och en massa saker :o hua! han är ju bara sju.

det enda som står på veckans att göra lista är städa, träna och lära mej en låt på flöjten. har inte orkat göra det, ska väl ta tag i det nån dag. skulle ju vara bra om jag gjorde det ikväll eftersom jag har musik imorn! ska dessutom lämna in en låt som jag ska skriva själv.. det blir det ju inget av iallafall. för nått år sen skrev jag jättemånga låtar och dikter, får väl välja någon av dom. vissa är faktiskt ganska bra, blev lite chockad när jag kollade på dom för nån vecka sen! duktiga linda.

aja nu ska jag inte skriva nå mer, vi hörs när vi hörs.
hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0