t

 

amen hallå!

nu är jag hemma, kan ju säga att jag inte minns nått från skoldagen så kan ju inte hänt nå särskilt iallafall. hänkade iallafall med ponthus hem efter skolan, käka nudlar och hade de skoj :) sen vare ju öppet hus mellan sex och åtta så då drog vi dit, jag och karro va ju guide men ingen ville bli guidad! så det var inget svårt jobb precis, haha :)

ikväll ska jag sova, helt plötsligt älskar jag det! har jag sagt det förut? läju. as skönt iallafall, sover värsta tungt nuförtiden så jag tycker synd om ponthus som ska sova med mej i helgen för om jag sover så tungt hur mycket måste inte jag snarka dårå? he-he.

imorn har jag ju mitt utvecklingssamtal, vet inte om jag ska gruva mej eller inte. har jag varit duktig den här terminen? det går väl till och från, förra utvecklingssamtalet var ju hemskt, usch. jag som tyckte jag varit så duktig så fick jag bara skäll :((((

ajaaaa, förhoppningsvist tar jag och mor en sväng till birsta efter dedär då, måste ha en ny bikini :o överdelen börjar bli för liten och underdelen är så utnött efter allt bad så den är helt slapp. så ni kan ju bara tänka er hur snygg min bikini är! har sett två på hms hemsida men den läju inte ska finnas i butik men ska kika ändå, annars har jag ett alternativ på åhlens också ;> vi får allt se vilken det blir! kan ju säga att alla är i djurmönster..

jaajajajajja men nu ska jag sova hihi :D vilket jag inte kommer göra på en gång, sitter alltid kvar aslänge efter jag skrivit att jag ska sova, drar ut på det aslänge.. får sluta upp med det. nu blir det bums i säng, jooo det blir det!

HEJDÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0