måste ringa carina!

hohohoohohoh hejsan!

haha a idag när vi skulle köra vårshowen så var det två filurer som saknades så vi fick stå och sjunga grattis låt till hanna ett tag innan dom kom.. eller ja, benny kom iallafall. men det gick väl sådär, första gången gick bäst men nu andra var det lite tveksamt! fast det gick för sej. tidningen var där :o hualigen! a sen for jag och ponthus till hagalid och käkade, sen for vi tillbaks och hade en till show.

halv tre skulle jag vara på frissan så åkte dit, klippte av typ 2 cm, behövdes så det är lugnt! så nu känns håret lite fräshare. mjaa sen drog jag med mej pojken min till solariumet och tog en 20 minutare! skönt, har fått färg :D:D gilla! sen drog vi hiiiiiit, typ åt, kollade på tv och sen var vi så trött efter den här dan så vi gick och sov i två timmar haha :o men det var riktigt skönt! sen ville jag plötsligt åka till birre och köpa shorts så vi gjorde det, men hittade inge shorts.. men fick med mej annat smått och gott hem! bland annat en hårinpackning så håret klarar sommarn :)

åkte hit igen, ponthus stack till josef en stund, sen när han kom tillbaka så bastade vi. det var också skönt! men nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag sovaaaaaaaa, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0