måndag mooooorgon

godmorgon

eller nja, vaknade ett så jag har ju varit vaken ett tag. idag måste jag verkligen städa, men inte ser jag framemot det.. ligger här och gruvar mej och drar ut på det, men det måste göras! mamma har tjatat på mej hela förra veckan så äh, bäst att få det överstökat.

när ponthus har jobbat klart kommer han hit, kanske ska vänta med att städa så jag får hjälp hehe.. närå, det ska han inte behöva hjälpa mej med! åh, och imorn så har jag och karro vår årliga sommardag! det betyder egentligen bara att vi är med varandra och hittar nått annorlunda ställe att sova på haha, men nu går det segt med vart vi ska sova. jag röstar på att sova ovanför hennes carport men det blir inget av säger hon, då ville jag sova på min vind men njaa.. tveksamt. kanske blir att tälta om vi orkar slå upp ett tält haha, annars sover vi väl härinne. på onsdag kommer min finne hit och hälsar på! ronja.

sen resten av veckan vet jag inte, förutom att lukas fyller år på torsdag. ska väl åka och fixa nån present! måste dessutom lämna igen boken på bibblan för jag har fått en tia på böter där haha, kan ju lika gärna göra det idag. om jag orkar. men nu ska jag klä på mej och käka frukost sen blir det stääääääääääääda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0