pluggis linda

Nu har jag sodastreamat upp hela smakflaskan jag fick av ponthus :):):) den räcker till ungefär fyra liter så sen igårkväll ar jag druckit fyra liter hallondricka heheh.. hoppla!

Har nyss pluggat massa, eller okej inte massa, men mycket! Eller ja typ litegranna. Ska göra klart en uppgift innan lovet, typ läsa 13 sidor om barn och blöjbyten och grejer haha och sen skriva fyra a4 sidor om det. Känns som att jag har berättat det? Skitsamma, är iallafall det jag har haft för mej sen ponthus åkte hem!

Fixar resten imorn. Är inte så mycket kvar, bara mer än hälften av alla punkter hihi. Men ska göra lite innan jag går och lägger, på typ alla lektioner imorgon + hålet. Fixar det här ja! Kung ja e.

Mycket händelselös helg. Brukar alltid bli rastlös och arg och typ irriterande, sura på ponthus osv. Men den här helgen har jag inte ens tänkt tanken! Har inte velat gjort nånting, eller äh jag vet inte. Inte tänkt så mycket. Bara varit liksom! Kollat på teen cribs, innan jag dör ska jag ha världens lyxvilla. Vänta bara.. och en personlig massör. N i c e !

Ska kolla lite bloggar nurå för det har jag inte heller gjort under helgen!
Hejdoo :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0