nordman



nordman - ödet var min väg

sitter just nu och lyssnar på nordman, fick nå ryck och lyssnar igenom alla hans låtar fast egentligen känner jag bara till två av dom, ödet var min väg och vandraren. nu ska vi se vad gubben har att bjuda på förutom dom två då!

har tagit det lugnt både igår och idag, haft världens mensverk och knaprat alvedon.. fast idag har det inte varit så farligt, det var värre igår. jag försöker trötta ut mej så jag kan somna ikväll, klev upp halv två imorse, bra dumt.. nog för det inte hade spelat någon roll ifall jag klev upp klockan sex på morgonen för jag kan aldrig somna dagarna innan något särskilt händer! inte innan julafton, min födelsedag, skolstarten eller ens påskafton! så ni kan ju räkna med att jag är vaken ända till fyra till och med.. fast ska försöka att somna tidigt ändå, ska pressa mej höhö.

tänkte ladda ner en film att se, tänker inte säga vilken för jag är så töntig haha. jag är ett litet barn fortfarande jag! nej men jag vet inte ens om den går att ladda ner, ska kolla det nu så uppdaterar jag senare!

pussen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0