sagoland

FÖRLÅT för jag inte bloggat nått, men av nån okänd anledning hade min pappa tagit med min internetsladd till jobbet imorse! fick låna lukas en snabbis, men då behövde jag den inte till att blogga.

idag har jag varit med älsklingen, vi har kollat på pirates of the carribean 3 hehe, också har vi hoppat studsmatta (a) haha det är kul! ett tag iallafall. skjutsade hem ponthus runt nio, var jävelst jobbigt, fattar inte att jag tog moppen egentligen för den dör ju hela tiden! men det är väl för jag är så snäll och inte vill att ponken ska behöva gå :) den klarar liksom inte av nån backe :o också verkar motorn bli trött av att bara köra på rakan ;o ganska less. och bara för att råkade jag paja min spegel på moppen också, den där saken som står ut vid styret.. men den fixade pappa.

kommer ju inte ens kunna åka in med moppen för jag kommer inte komma fram till stan och både mamma och pappa jobbar till typ as sent, och den där verkstan stänger fyra. bra. så måste vi få tag på nått vi kan köra in den med också, typ en flak eller nått.

aja nu ska jag bara kolla lite bloggar och sådär sen ska jag sova,
godnatt!

BACKSPEGEL HETER DET JU! där kom jag på det :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0