gokväll



idag har jag på mej ett tjusigt lila spetslinne som jag fick av linnéa i julklapp, fast det syns inte så bra hehe, men ändårå!

har bestämt mej (än en gång) för att lägga ner mer tid på den här bloggisen jag har, ska ju spåna lite nya idéer så vänta bara, den är på bättringsvägen! och kameran måste fram mer :o visst då?! för text är såååå tråkigt utan bilder. så det kan jag lova!

imorn ska jag iallafall på birsta med min favorit karro! vi ska köpa present till miss claud som har kalajs till helgen, får se vad det blir! så tror jag att jag ska köpa nått till mej själv också, ska kolla på lite klädaffär sidor nu och se om jag hittar nått :)

väntar på att mor min ska komma hem igen så ska vi fika, ska börja äta yogurt och sånt istället för bröd och pasta och skit, eller äh skit i pastan den ska fan i me ner. men annars så! för jag har hört att det är egentligen sånt man blir fet av.. inte för att jag tycker jag är fet men man blir väl de!

okej jag kom på dedär bara för jag va så jävelst sugen på vaniljyogurt förut så jag tänkte att jag kunde leva på de.. men det skulle jag aldrig kunna.

skit samma, vi höresssss!
fast inte ikväll tror jag, imorn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0